Στα χτεσινά, 4 μαζωξαν οι ολλανδοι απο τους τουρκ.
Οι Πορτογάλοι με το ζορι κερδισανε τον απιστευτο τερματοφυλακα του Αζερμπαϊτζάν. Η Κυπρος κουλουρια και ισοπαλία.
Αυτην την ώρα το Ισραήλ τρώει 2 από τους Δανούς εντός.
Ισπανία - Ελλάδα 21:45 στο OPEN.
Παρ αυτά έχουμε ευρωπαϊκή κούπα αδελφέ.Daje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:37 Εχω αιτηθει παμπολλες φορες να μην συμμετεχουμε σε διεθνεις διοργανωσεις καθοτι δεν γνωριζουμε, ουτε μπορουμε να παιξουμε το συγκεκριμενο αθλημα.
Ναι στο μπασκετ, ναι στην κολυμβηση, ναι στο πολο, ναι στο στιβο.
Ναι. Απιστευτο.lonelyrider έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:39Παρ αυτά έχουμε ευρωπαϊκή κούπα αδελφέ.Daje έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:37 Εχω αιτηθει παμπολλες φορες να μην συμμετεχουμε σε διεθνεις διοργανωσεις καθοτι δεν γνωριζουμε, ουτε μπορουμε να παιξουμε το συγκεκριμενο αθλημα.
Ναι στο μπασκετ, ναι στην κολυμβηση, ναι στο πολο, ναι στο στιβο.
Σέντερ φορ ποιος θα παιζει σε μας? Δεν εχω ιδέα περι της ενδεκάδας.
Εχω να δω αγωνα της Εθνικης ποδοσφαιρου απο τοτε που αποκλειστηκαμε απο την Κοστα Ρικα στους 16 αν θυμαμαι καλα του μουντιαλ.lonelyrider έγραψε: 25 Μαρ 2021, 20:43Σέντερ φορ ποιος θα παιζει σε μας? Δεν εχω ιδέα περι της ενδεκάδας.
Απαισιόδοξος είμαι κι εγώ. Βαρια Χ. Που να τους πάρεις αυτούς.![]()
Κάνα 4ρι απόδοση θα είχε. Θα έπρεπε να το φορτώσεις πολύ για να πάρεις χαρτζιλίκι της προκοπής.Papa John έγραψε: 25 Μαρ 2021, 21:03 Αν ήταν ανοιχτά τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ,θα το έπαιζα ξερό Χ για την έκπληξη.
Ιντερνετικό δεν παίζω.
Η Ισπανία παίζει με πολλούς νέους παίχτες,βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.
Όμως,σε φιλικό πριν κάποιο διάστημα,έριξε 6 (!) στους Γερμανούς.