!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στη Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών
Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στη Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών
Πληρωνε εσυ κοροιδο λαε τους Λουδοβικους να σου επιβαλουν τα σκληροτερα μετρα στην Ευρωπη και προκλητικα να μην τα τηρουν οι ιδιοι.
Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη
https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos ... akogianni/
Συμφωνα με την εφημεριδα Δημοκρατια που εβγαλε σημερα το θεμα αμαξια της ασφαλειας παρκαρισμενα καθετα εμποδιζαν τη διελευση στο στενο της ανηψιας του πρωθυπουργου που η μουσικη ηταν στο διαπασον κοντα στα μεσανυχτα. Και 8 φρουροι φυλουσαν την εισοδο στο διαμερισμα.
Ακομα και τα κορονοπαρτι τους τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας. Συντομα θα ερθει και ο λογαριασμος.
.
Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη
https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos ... akogianni/
Συμφωνα με την εφημεριδα Δημοκρατια που εβγαλε σημερα το θεμα αμαξια της ασφαλειας παρκαρισμενα καθετα εμποδιζαν τη διελευση στο στενο της ανηψιας του πρωθυπουργου που η μουσικη ηταν στο διαπασον κοντα στα μεσανυχτα. Και 8 φρουροι φυλουσαν την εισοδο στο διαμερισμα.
Ακομα και τα κορονοπαρτι τους τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας. Συντομα θα ερθει και ο λογαριασμος.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 06 Μαρ 2021, 17:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Re: Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στη Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών
Στην Ελλαδα η αυτοκρατορικη οικογενεια εκτος απο αμασκωτους συνωστισμους στην Παρνηθα και ομαδικα τσιμπουσια στην Ικαρια μπορει και να κανει κορονοπαρτι την Τσικνοπεμπτη.
.
.
Re: Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στη Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών
Υπαρχει εισαγγελεας να διαταξει ερευνα;
Σε αλλες χωρες υπουργοι που παραβιασαν τα μετρα υποχρεωθηκαν σε παραιτηση.
Εδω τα μετρα τα παραβιαζει προκλητικοτατα η ιδια η οικογενεια του πρωθυπουργου.
.
Σε αλλες χωρες υπουργοι που παραβιασαν τα μετρα υποχρεωθηκαν σε παραιτηση.
Εδω τα μετρα τα παραβιαζει προκλητικοτατα η ιδια η οικογενεια του πρωθυπουργου.
.
Τι εγινε ρε καταπιατε τη γλωσσα σας;
Αφου αργα η γρηγορα θα παιξει παντου το θεμα και θα αναγκαστειτε να παρετε θεση.
Προσωπικα θα το εκτιμουσα παρα πολυ να το κανει σημαια της η αντιπολιτευση.
.
Αφου αργα η γρηγορα θα παιξει παντου το θεμα και θα αναγκαστειτε να παρετε θεση.
Προσωπικα θα το εκτιμουσα παρα πολυ να το κανει σημαια της η αντιπολιτευση.
.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο 
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:40 Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο![]()
Σωστος, διορθωθηκε.
.
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Αλεξία Μπακογιάννη: Κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη στο Παγκράτι με τη μουσική στη διαπασών
εγώ με ω το βλέπωΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:40 Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αγαμίας την 06 Μαρ 2021, 17:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όχι ακόμα Αρίστο...Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:42Σωστος, διορθωθηκε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:40 Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο![]()
.
ΣΤΗ διαπασών είναι, όχι στο...
Α, τώρα ξαναδιορθώθηκε...
-
Γενιά της Αγαμίας
εδώ κολλάει η παροιμία του δίνουνε δείχνουνε τον ΓΑΪΔΑΡΟ και τον κοιτά στα δόντιαΑρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:42ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:40 Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο![]()
Σωστος, διορθωθηκε.
.
Ναι ,αυτό σε πείραξε. Όχι η προκλητική μαλακία και παραβίαση των μέτρων. Δεν ασχολούμαι άλλο ..ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:40 Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο![]()
-
Γενιά της Αγαμίας
εγώ με στη το βλέπωΛοξίας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:44Όχι ακόμα Αρίστο...Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:42Σωστος, διορθωθηκε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:40 Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο![]()
.
Εσύ να πας στον οφθαλμίατρο...
Κοίτα το δικό σου ποστ πιο πάνω...αυτό που απαντάς στον Πάγχρηστο...με στη είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 06 Μαρ 2021, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοξίας έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:44Όχι ακόμα Αρίστο...Αρίστος έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:42Σωστος, διορθωθηκε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 06 Μαρ 2021, 17:40 Εγώ πάντως έχω καταπιεί τα μάτια μου από αυτό το "διαπασόν" που βλέπω στον τίτλο![]()
.
Ευχαριστω φιλε για το ενδιαφερον σου. Χρησιμοποιειται ομως και ο ορος το διαπασων και εννοειται το οργανο.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... F%8E%CE%BD
.
Mέχρι να μάθουμε για το πάρτυ, αφήνω αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-