!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθισμος στο τζογο και απεξαρτηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εθισμος στο τζογο και απεξαρτηση
Εχω εδω και αρκετους μηνες μπλεξει με τον τζογο και δεν μπορω να ξεφυγω...Ειμαι παντρεμενος με 2 παιδια και καθε φορα που πληρωνομαι το μεγαλυτερο μερος το τρωω στη ρουλετα....αισθανομαι σκουπιδι και θελω εαν καποιος εχει περασει Η περνα κατι αντιστοιχο να με βοηθησει με καποιες συμβουλες να προσπαθησω να βαλω τελος σε αυτον τον κατηφορο...ευχαριστω!!
Re: Εθισμος στο τζογο και απεξαρτηση
Το χειροτερο απο τα παραπανω που ανεφερα ειναι τα ψεματα που λεω στη γυναικα μου και τα χρεη σε φιλους....περιπου 1750€ χρωσταω...σιγα σιγα θα τα δωσω τα λεφτα αλλα με τα ψεματα που λεω στη γυναικα μου εχω πολλες τυψεις....οποιος μπορει να πει κατι καλο Η κακο θα χαρω να το ακουσω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλησπέρα, καλώς ήρθες στο πχορουμ.
Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι πως πρέπει άμεσα να βρεις βοήθεια. Πρέπει επίσης να πεις στη γυναίκα σου τι συμβαίνει. Την αφορά όπως αφορά και τα παιδιά σου. Αν δε μπορείς να το κάνεις για εσένα, κάντο για εκείνα. Δεν είναι εύκολο υποθέτω, είναι όμως για το καλό τους. Αμαρτία να τους ριμάζεις τη ζωή, τη στιγμή που εξαρτώνται από σένα.
Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι πως πρέπει άμεσα να βρεις βοήθεια. Πρέπει επίσης να πεις στη γυναίκα σου τι συμβαίνει. Την αφορά όπως αφορά και τα παιδιά σου. Αν δε μπορείς να το κάνεις για εσένα, κάντο για εκείνα. Δεν είναι εύκολο υποθέτω, είναι όμως για το καλό τους. Αμαρτία να τους ριμάζεις τη ζωή, τη στιγμή που εξαρτώνται από σένα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση και βεβαιως εχεις δικιο σε οσα γραφεις....Μενω στο οτι τους ριμαζω την ζωη και ευελπιστω να βρω την δυναμη να το κανω μερα με την ημερα...γιαυτο εκανα εγγραφη στο σαιτ για να μπορεσω να βρω ενα στηριγμα και καποιες συμβουλες-βοηθεια στο προβλημα μου...ευχαριστω και παλι και μπορω να πω οτι απο το μηνυμα σου θα σηκωσω τα μανικια και θα κανω μια νεα αρχη!!!
Gherschaagk ευχαριστω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη μένεις στις ευχαριστίες. Πρέπει να βρεις βοήθεια.
Μηπως μπορεις να μου προτεινεις σε παρακαλω κατι?
Οτιδηποτε και αν ειναι αυτο στη φαση που βρισκομαι θα με βοηθησει....
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν τα ξέρω αυτά.957tsn έγραψε: 14 Φεβ 2021, 00:03Μηπως μπορεις να μου προτεινεις σε παρακαλω κατι?
Με ένα γρήγορο Search βρήκα αυτό.
https://www.kethea.gr/chreiazesai-voith ... aichnidia/
Το διαβασα και εχω παρει τηλεφωνο και μου ειπαν οτι προς το παρον λογω covid δεν γινονται συνεδριες....μου ειπαν αυτο που λες και εσυ να το πω στη γυναικα μου γιατι απο εκει αρχιζεις την θεραπεια...δεν σου κρυβω οτι φοβαμαι μηπως με χωρισει και δινω χρονο στον εαυτο μου για να διορθωσω το κατεπαναληψη λαθος...τελη του μηνα πληρωνομαι και ενα μερος θα παει στα χρεη...περιπου 1200€ ειναι ο μισθος....ελπιζω στα τελη του μηνσ να σιυ γραψω οτι ειμαι καθαρος απο τον τζογο και οτι μειωσα τα χρεη θα ειναι μια καλη αρχη πιστευω...θα θελα την αποψη σου σε αυτοGherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2021, 00:07Δεν τα ξέρω αυτά.
Με ένα γρήγορο Search βρήκα αυτό.
https://www.kethea.gr/chreiazesai-voith ... aichnidia/
Το οτι δεν γραφουν αλλα μελη ειναι επειδη ειμαι νεις χρηστης;ρωταω επειδη δεν γνωριζω σε ευχαριστω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα νήματα συμμετέχουν όσοι θέλουν.
Αυτό που κάνεις τώρα είναι πιο δύσκολο απ' το να παραδεχτείς το πρόβλημα και να προσπαθήσεις να αλλάξεις. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σ' αυτές τις περιπτώσεις. Αν συνεχίσεις όμως έτσι απλά θα χειροτερέψεις τα πράγματα.
Αυτό που κάνεις τώρα είναι πιο δύσκολο απ' το να παραδεχτείς το πρόβλημα και να προσπαθήσεις να αλλάξεις. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις σ' αυτές τις περιπτώσεις. Αν συνεχίσεις όμως έτσι απλά θα χειροτερέψεις τα πράγματα.
Ελπιζω να φανω δυνατος και απο αυριο να κανω μια νεα αρχη...να εισαι καλα και τα λογια σου τα κραταω!!Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2021, 01:03 Στα νήματα συμμετέχουν όσοι θέλουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Καλή δύναμη.
Καλή δύναμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack