!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ο παραλογισμός του ελ κράτους
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο παραλογισμός του ελ κράτους
δηλαδή μέχρι σήμερα, είχαμε λοκντάουν, για να βγεις να πας στο νοσοκομείο έπρεπε να γράφεις χαρτιά και να κουβαλάς μαζί σου αποδεικτικά, οι κηδείες, γάμοι, βαπτίσεις είχαν ένα χαμηλό όριο ατόμων (15-20 άτομα;), απαγορευόταν ακόμα και να κυκλοφορήσεις μετά τις 9 και σήμερα ακούω πως για μια εβδομάδα θα απαγορευθούν οι συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων
δηλαδή μέχρι σήμερα εν μέσω λοκντάουν, απαγορεύσεων μετακίνησης, κλειστών καταστημάτων και προστίμων, παρόλαυτά επιτρέπονταν οι συναθροίσεις και μάλιστα άνω των 100 ατόμων; σοβαρά μιλάμε;
έκλεισαν την αγορά, απαγόρευσαν τη κυκλοφορία αλλά παράλληλα δεν απαγόρευσαν τις συναθροίσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα;
δηλαδή μέχρι σήμερα εν μέσω λοκντάουν, απαγορεύσεων μετακίνησης, κλειστών καταστημάτων και προστίμων, παρόλαυτά επιτρέπονταν οι συναθροίσεις και μάλιστα άνω των 100 ατόμων; σοβαρά μιλάμε;
έκλεισαν την αγορά, απαγόρευσαν τη κυκλοφορία αλλά παράλληλα δεν απαγόρευσαν τις συναθροίσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: ο παραλογισμός του ελ κράτους
Αν δεν κάνω λάθος σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων στο Star οι εκπαιδευτικοί ετοίμαζαν συλλαλητήρια ..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:59 δηλαδή μέχρι σήμερα, είχαμε λοκντάουν, για να βγεις να πας στο νοσοκομείο έπρεπε να γράφεις χαρτιά και να κουβαλάς μαζί σου αποδεικτικά, οι κηδείες, γάμοι, βαπτίσεις είχαν ένα χαμηλό όριο ατόμων (15-20 άτομα;), απαγορευόταν ακόμα και να κυκλοφορήσεις μετά τις 9 και σήμερα ακούω πως για μια εβδομάδα θα απαγορευθούν οι συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων
Τόσο παραλογα μόνο από λογικό νου βγαίνουν
Ουτε παραλογος δε θα τα σκεφτόταν
Μετά μας λέτε ψεκασμένους κι ότι δεν υπάρχει σχέδιο πισω απο όλο αυτο
Ουτε παραλογος δε θα τα σκεφτόταν
Μετά μας λέτε ψεκασμένους κι ότι δεν υπάρχει σχέδιο πισω απο όλο αυτο
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Φίλε εγώ προσωπικά εν μέρει δικαιολογώ τους κυβερνώντες καμιά φορά για τα όποια λάθη στη διαχείριση της πανδημίας. Κι αυτό γιατί η πανδημία δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας κι έτσι δεν υπάρχει κάποιος μπούσουλας ώστε να ακολουθήσει κάποιος για να μη γίνονται λάθη.
Βέβαια κάποιες αποφάσεις είναι όντως παράλογες. Όπως για παράδειγμα η απαγόρευση του ψαρέματος. Θα κολλήσει ο άλλος από τη πετονιά? Ή από καμιά τσιπούρα. Άσε κάποιους να πάνε να πάρουν αέρα εντός νομού. Θα σαλτάρουμε στο τέλος.
Βέβαια κάποιες αποφάσεις είναι όντως παράλογες. Όπως για παράδειγμα η απαγόρευση του ψαρέματος. Θα κολλήσει ο άλλος από τη πετονιά? Ή από καμιά τσιπούρα. Άσε κάποιους να πάνε να πάρουν αέρα εντός νομού. Θα σαλτάρουμε στο τέλος.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
παιδιά πρέπει να σταματήσει η πλάκα κάποια στιγμήΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:01Αν δεν κάνω λάθος σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων στο Star οι εκπαιδευτικοί ετοίμαζαν συλλαλητήρια ..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:59 δηλαδή μέχρι σήμερα, είχαμε λοκντάουν, για να βγεις να πας στο νοσοκομείο έπρεπε να γράφεις χαρτιά και να κουβαλάς μαζί σου αποδεικτικά, οι κηδείες, γάμοι, βαπτίσεις είχαν ένα χαμηλό όριο ατόμων (15-20 άτομα;), απαγορευόταν ακόμα και να κυκλοφορήσεις μετά τις 9 και σήμερα ακούω πως για μια εβδομάδα θα απαγορευθούν οι συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων
ή ισχύουν μέτρα κατά του covid ή όχι
να ξέρουμε
δε γίνεται να κλείνουν τα σχολεία, τα μαγαζιά και να απαγορεύουν τη κυκλοφορία από τη μία και να επιτρέπουν τα συλλαλητήρια από την άλλη
με την ίδια λογική θα σου πει και αυτός που έχει καφετέρεια, εμένα με καταστρέφεις επειδή έχω 10 τραπέζια έξω και ταυτόχρονα επιτρέπεις σε μερικές χιλιάδες να συνωστιστούν;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ψάρεμα απαγορεύεται αλλά οι συναθροίσεις μέχρι 100 άτομα no problem, από 101 και μετά problemlonelyrider έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:05 Φίλε εγώ προσωπικά εν μέρει δικαιολογώ τους κυβερνώντες καμιά φορά για τα όποια λάθη στη διαχείριση της πανδημίας. Κι αυτό γιατί η πανδημία δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας κι έτσι δεν υπάρχει κάποιος μπούσουλας ώστε να ακολουθήσει κάποιος για να μη γίνονται λάθη.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
ποιο ελ κρατος,παρακολουθημα του διεθνους συστηματος ειναι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Χαλαρωση των μετρων εχουμε με αυτη την αποφαση.
Οι αριστεροι γιατι κλαινε.
Οι αριστεροι γιατι κλαινε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μη κολάς σε τεχνικές λεπτομέριεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:07 ποιο ελ κρατος,παρακολουθημα του διεθνους συστηματος ειναι![]()
ας ασχοληθούμε με την ουσία
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Τι κωδικό στέλνουμε για να συναθροιστούμε όμως;
Βασικά προσωπικά θα περίμενα μια διακομματική συναίνεση και συνεργασία από όλον τον πολιτικό κόσμο στην αντιμετώπιση της πανδημίαςlonelyrider έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:05 Φίλε εγώ προσωπικά εν μέρει δικαιολογώ τους κυβερνώντες καμιά φορά για τα όποια λάθη στη διαχείριση της πανδημίας. Κι αυτό γιατί η πανδημία δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας κι έτσι δεν υπάρχει κάποιος μπούσουλας ώστε να ακολουθήσει κάποιος για να μη γίνονται λάθη.
Το 2
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 40 Απαντήσεις