!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΑΙΔΟΎΣ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΑΙΔΟΎΣ ..
..κατά πόσο αυτός ο νόμος σήμερα , με τις σημερινές συνθήκες καλύπτει κοινωνικές ανάγκες ;
Εγώ προσωπικά τασομαι υπέρ της ερωτικής ελευθερίας ενηλίκων συναινούντων αλλά και υπέρ της δημόσιας αιδούς
Εγώ προσωπικά τασομαι υπέρ της ερωτικής ελευθερίας ενηλίκων συναινούντων αλλά και υπέρ της δημόσιας αιδούς
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΑΙΔΟΎΣ ..
Σκοπευεις να κυκλοφορησεις ξεβράκωτος στο δρομο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σοδομα και Γόμορα
Μην κοιτάξετε πισω(μη πισωγυρίσετε μη παρασυρθειτε)
Βοηθάει κι ο Θεός, τους φτωχυνε, έφερε το κοβιτ... Εεεε μια πεινα καλή να δεις στρώσανε
Μην κοιτάξετε πισω(μη πισωγυρίσετε μη παρασυρθειτε)
Βοηθάει κι ο Θεός, τους φτωχυνε, έφερε το κοβιτ... Εεεε μια πεινα καλή να δεις στρώσανε
Το να αγκαλιάζω και να φιλώ την ερωμένη μου η την γυναίκα μου δημόσια μπροστά σε κόσμο είναι προσβολή της δημόσιας αιδούς ;
Εάν όχι , εάν αγκαλιάζει ένας ομοφυλόφιλος έναν άλλον δημόσια θεωρείται ως προσβολή της δημόσιας αιδούς;
Εάν όχι , εάν αγκαλιάζει ένας ομοφυλόφιλος έναν άλλον δημόσια θεωρείται ως προσβολή της δημόσιας αιδούς;
Οχι είναι πολυ φυσιολογικό αν δεις την γυναίκα σου να χαμουρευετε με τον γκομενο
Συμφωνείς;
Συμφωνείς;
Δημόσια ;bluerose έγραψε: 25 Ιαν 2021, 16:09 Οχι είναι πολυ φυσιολογικό αν δεις την γυναίκα σου να χαμουρευετε με τον γκομενο
Συμφωνείς;
Στειλε μας μια φωτογραφια σου να σου πουμεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Ιαν 2021, 16:05 Το να αγκαλιάζω και να φιλώ την ερωμένη μου η την γυναίκα μου δημόσια μπροστά σε κόσμο είναι προσβολή της δημόσιας αιδούς ;
Όσα μέλη του φόρουμ με έχουν φίλο στο Facebook έχουν δει την φωτογραφία μου
Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται
Εγώ τον έχω δει όταν σκαλισα από προφίλ σε προφιλ κάποτε που από τα ε μειλ εβλεπες τα φεις όπως κι αυτοί το δικό μου
Τώρα δε ξερω καν τι φεις έχει
Το ίδιοbluerose έγραψε: 25 Ιαν 2021, 16:24 Εγώ τον έχω δει όταν σκαλισα από προφίλ σε προφιλ κάποτε που από τα ε μειλ εβλεπες τα φεις όπως κι αυτοί το δικό μου
Θέλω να πω δε κράτησα σημειώσεις δε θυμάμαι ονόματα. Είχα βρει ε μειλ απο τα προφίλ εδώ οπως είχα και το δικό μου κι ότι φάτσες είδα είδα
Μετά χάθηκαν όλα δεν ασχολουμαι κι έτσι ειδικά με το κινητό δεν έχω δεδομένα ιστορικά.. αγόρασα κι άλλο λαπτοπ...
Μείνε ήσυχος
Δεν κρύβομαιbluerose έγραψε: 25 Ιαν 2021, 16:27Θέλω να πω δε κράτησα σημειώσεις δε θυμάμαι ονόματα. Είχα βρει ε μειλ απο τα προφίλ εδώ οπως είχα και το δικό μου κι ότι φάτσες είδα είδα
Μετά χάθηκαν όλα δεν ασχολουμαι κι έτσι ειδικά με το κινητό δεν έχω δεδομένα ιστορικά.. αγόρασα κι άλλο λαπτοπ...
Μείνε ήσυχος
Σου στέλνω με μύνημα τα στοιχεία μου
Οχιιιιι
Δε θα το ανοίξω και θα το σβήσω
Συγνώμη ε;
Δε θα το ανοίξω και θα το σβήσω
Συγνώμη ε;
Μη το παρεις προσωπικα. Απόδειξη ότι παντα έχω κλειστά πμ
Στο παλιό παντα
Εδω πχ θέλω να ρωτήσω κάτι και το ξανακλείνω
Κι ο σκοπός φεις τι να με κάνεις ιερείς έχω φίλους και μοναστήρια εσυ θες γκομενα όπως λες να τη φιλάς δημοσια
Στο παλιό παντα
Εδω πχ θέλω να ρωτήσω κάτι και το ξανακλείνω
Κι ο σκοπός φεις τι να με κάνεις ιερείς έχω φίλους και μοναστήρια εσυ θες γκομενα όπως λες να τη φιλάς δημοσια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-
- 29 Απαντήσεις