Φοβερό κανάλι που ανακάλυψα χτες και προτείνω ανεπιφύλακτα.
Παράδειγμα υλικού:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ChessNetwork
ChessNetwork
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: ChessNetwork
το συγκεκριμενο βιντεο απλα εχει οπτικοποιησει σε βιντεο τις αναλυσεις απο αυτο το βιβλιο
δεν ειναι και κατι τρομερο το καναλακι του παντως
δεν ειναι και κατι τρομερο το καναλακι του παντως
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ευχαριστώ για την πρόταση alekhine.
Έχεις να προτείνεις κανένα άλλο κανάλι;
Προσωπικά μου άρεσε που τα εξηγεί ωραία. Έχει παρτίδες και από άλλους παίχτες αν κοιτάξεις, εγώ έβαλα απλά μια ενδεικτική.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν θες να βλεπεις αναλυμενες παρτιδες καλα καναλακια ειναι του Bartholomew και του Agadmatorparafrwn έγραψε: 03 Ιαν 2021, 10:35Ευχαριστώ για την πρόταση alekhine.
Προσωπικά μου άρεσε που τα εξηγεί ωραία. Έχει παρτίδες και από άλλους παίχτες αν κοιτάξεις, εγώ έβαλα απλά μια ενδεικτική.
για πιο προχωρημενους ειναι ωραιο και το καναλι του Ganguly αλλα εκει μπορει να δυσκολευτεις λιγο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σ'ευχαριστώ πολύalekhine έγραψε: 03 Ιαν 2021, 10:45αν θες να βλεπεις αναλυμενες παρτιδες καλα καναλακια ειναι του Bartholomew και του Agadmatorparafrwn έγραψε: 03 Ιαν 2021, 10:35Ευχαριστώ για την πρόταση alekhine.
για πιο προχωρημενους ειναι ωραιο και το καναλι του Ganguly αλλα εκει μπορει να δυσκολευτεις λιγο
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.