!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πείτε τον πόνο σας στον θείο Γιάννη
-
Γιάννης
Πείτε τον πόνο σας στον θείο Γιάννη
Λοιπόν,
Είναι η εποχή του χρόνου που με πιάνουν κάτι χαζοκαλοσύνες, τελείως αντίθετες προς την φύση και τον χαρακτήρα μου.
Εδώ είναι η ευκαιρία σας να το εκμεταλλευτείτε.
Θα μου λέτε τι σας προκαλεί σκοτούρες, οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί, σας κουράζει και σας στεναχωρεί. Κι εγώ σας σοφός, καλόψυχος, μέγας, ελεήμων, φιλεύσπλαχνος και πράος (σκατό)γερος, θα σας λέω όμορφα πράγματα για να σας παρηγορήσω και να σας κάμω να νιώσετε καλύτερα.
Εδώ, στη διάθεσή σας είμαι, γρήγορα, πριν περάσει η εορταστική περίοδος και αλλάξω γνώμη.
Πείτε τον πόνο σας στον θείο Γιάννη (τζάμπα είναι).
Είναι η εποχή του χρόνου που με πιάνουν κάτι χαζοκαλοσύνες, τελείως αντίθετες προς την φύση και τον χαρακτήρα μου.
Θα μου λέτε τι σας προκαλεί σκοτούρες, οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί, σας κουράζει και σας στεναχωρεί. Κι εγώ σας σοφός, καλόψυχος, μέγας, ελεήμων, φιλεύσπλαχνος και πράος (σκατό)γερος, θα σας λέω όμορφα πράγματα για να σας παρηγορήσω και να σας κάμω να νιώσετε καλύτερα.
Εδώ, στη διάθεσή σας είμαι, γρήγορα, πριν περάσει η εορταστική περίοδος και αλλάξω γνώμη.
Re: Πείτε τον πόνο σας στον θείο Γιάννη
Να αγοράσω κανένα κρυπτονόμισμα ρε τύπε και αν ναι, ποιο;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Γιάννης
Καλό μου παλικάρι,
Αν θες, ναι. Πρόσεχε μόνο γιατί πολλά είναι φούσκες. Θα σου συνιστούσα, αν το λέει η ψυχούλα σου, να μην αγοράσεις το ίδιο το νόμισμα, αλλά να επενδύσεις σε CFD επί της ισοτιμίας με το δολλάριο ΗΠΑ. Έτσι θα μπορείς να είσαι ταύρος όταν η ισοτιμία ανεβαίνει, αλλά και αρκούδα όταν κατεβαίνει. Πρόσεχε μόνο να καταλαβαίνεις τι κάνεις, και κυρίως να εξοικοιωθείς πρώτα πλήρως με της έννοιες της μόχλευσης (leverage) και διασποράς (spread). Είναι γνωστό ότι 76% των λογαριασμών CFD μπαίνουν μέσα, και αυτό οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι επενδυτές μπαίνουν και επενδύουν στα κουτουρού, χωρίς να κατανοούν αυτές τις δύο βασικές έννοιες.
Αυτά. Κουράγιο και υπομονή και ο Κύριος μαζί σου.
Με πολλή αγάπη και στοργή,
Ο θείος Γιάννης
Eδώ να σημειώσω για τον φίλο Φαηντ οτι στα Ρώσικα (αλλά και άλλες γλώσσες και ντοπιολαλιές της Ανατολικής Ευρώπης) το Ιβάν σημαίνει Γιάννης. Ετσι θα έχει κατι να συζητάει με τον Ιβαν/Ιγκορ/Αρτιομ που θα έρθει να του χτυπήσει την πόρτα κάποιοες μερες μετά που θα έχει αγοράσει το προιόν αυτό με μόχλευση που του προτεινες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ναι ρε τύπε, για μετοχή έλεγα και γω, αλλά πολύ διστακτικά, χωρίς leverage και τέτοια.Γιάννης έγραψε: 23 Δεκ 2020, 19:51Καλό μου παλικάρι,
Αν θες, ναι. Πρόσεχε μόνο γιατί πολλά είναι φούσκες. Θα σου συνιστούσα, αν το λέει η ψυχούλα σου, να μην αγοράσεις το ίδιο το νόμισμα, αλλά να επενδύσεις σε CFD επί της ισοτιμίας με το δολλάριο ΗΠΑ. Έτσι θα μπορείς να είσαι ταύρος όταν η ισοτιμία ανεβαίνει, αλλά και αρκούδα όταν κατεβαίνει. Πρόσεχε μόνο να καταλαβαίνεις τι κάνεις, και κυρίως να εξοικοιωθείς πρώτα πλήρως με της έννοιες της μόχλευσης (leverage) και διασποράς (spread). Είναι γνωστό ότι 76% των λογαριασμών CFD μπαίνουν μέσα, και αυτό οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι επενδυτές μπαίνουν και επενδύουν στα κουτουρού, χωρίς να κατανοούν αυτές τις δύο βασικές έννοιες.
Αυτά. Κουράγιο και υπομονή και ο Κύριος μαζί σου.
Με πολλή αγάπη και στοργή,
Ο θείος Γιάννης
Σκέφτομαι να ποντάρω τόσα που να μην μου λείψουν αν τα χάσω. Να τα έχω εκεί να κάθονται και αν είναι να πιάσει το γαμήδι, έπιασε. Αν δεν κάτσει, άστα εκεί μέχρι να πιάσει ή τα τραβάω με μικρή χασούρα.
Dein Herz, meine Gier
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν έχω γκόμενα και δεν την παλεύω μόνος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Έχω μια στοιβάδα πλυμμένα που θένε τακτοποίηση και μια στοιβάδα πουκάμισα που θένε σιδέρωμα.
Και βαριέμαι.
Και βαριέμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Uncle John μουλαρωσε υπερβολικά και δεν κάνει πίσω καθόλου. Θέλει τα πράγματα να είναι όπως θέλει αυτός. Αλλά ούτε και με αφήνει ήσυχη. Από την άλλη δεν μπορώ να τον κάνω να είμαστε όπως πριν με τίποτα. Εγώ τόνε θέλω ΠΟΛΎ, εμμονικα θα έλεγα, αλλά δεν γίνεται να γίνουν όπως τα λέει. Να το αφήσω να πάει στο καλό ή να κάμω υπομονή μπας και λυγίσει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η λαϊκή πέφτει Χριστούγεννα και μετά πρωτοχρονιά. Πού θα βρω ζαρζαβατικά τώρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εσύ είσαι ζαρζαβατικό ο ίδιος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Δεκ 2020, 22:34 Η λαϊκή πέφτει Χριστούγεννα και μετά πρωτοχρονιά. Πού θα βρω ζαρζαβατικά τώρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί να κάνω για να σταματήσουν να μ'αρεσουν οι ραγάδες, ή έστω να μ'αρεσουν αρκετά λιγότερο? Εχω στραγγίξει τις τελευταιες μερες, έπαθα το ακριβώς αντίθετο αυτού που ειχε παθει ο φοσιλις. Η δικια μου εχει παθει αμοκ. Ουτε μεσα στο κατακαλοκαιρο δεν ειμαι τοσο μονίμως ξαναμμένος. Να πλακωθω στα οσπρια μπας και μου μειωσω λιγο τη λιμπιντο?
Θείε , έχω να κουρευτώ κοντά 4 μήνες , τα μαλλιά πλέον μπαίνουν στα μάτια και πίσω "τρέφω" χαίτη. Εμένα δε με χαλάει ( θυμάμαι και τα νιάτα μου),αλλά όλοι οι λοιποί μού έχουν πρήξει τα ούμπαλα. Τι να κάνω;Γιάννης έγραψε: 23 Δεκ 2020, 19:38 Λοιπόν,
Τύπε, αφού έχεις θρέψει μαλλί λασπωτήρα, προτείνω να αγοράσεις και έναν παπαγάλο και να σκας και να φεύγεις από το σχολείο, καντήλι από την σούζα.Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 16:56Θείε , έχω να κουρευτώ κοντά 4 μήνες , τα μαλλιά πλέον μπαίνουν στα μάτια και πίσω "τρέφω" χαίτη. Εμένα δε με χαλάει ( θυμάμαι και τα νιάτα μου),αλλά όλοι οι λοιποί μού έχουν πρήξει τα ούμπαλα. Τι να κάνω;Γιάννης έγραψε: 23 Δεκ 2020, 19:38 Λοιπόν,
Dein Herz, meine Gier
Μέχρι να μας απαντήσει ο θείος Γιάννης θα τα έχουμε λύσει μόνοι μας τα προβλήματα μας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Ε, απλό δεν είναι; Βρες γκόμενά! Τι σε εμποδίζει παιδί μου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 526 Απαντήσεις