Ελπίζω να δούμε ωραία πράγματα.
Ξεκινάμε

γελαδερε για ανεβασε δικη σου να κανουμε νεο συκωτι
εχασες την ευκαιρια να γινεις τρυπηζαιος - καποιοι αλλοι ομως την αδραξανΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 19:09 Μερσί, Άγη.
Λοιπόν μου την είχανε πέσει τότε κάτι ζωγράφοι να πάω για μοντέλο τους στην Καλών Τεχνών, αλλά ήτανε ομοφυλόφιλοι και σκιάχτηκα![]()
O Πατελης και ο Γιατρομανωλάκης;Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 19:10εχασες την ευκαιρια να γινεις τρυπηζαιος - καποιοι αλλοι ομως την αδραξανΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 19:09 Μερσί, Άγη.
Λοιπόν μου την είχανε πέσει τότε κάτι ζωγράφοι να πάω για μοντέλο τους στην Καλών Τεχνών, αλλά ήτανε ομοφυλόφιλοι και σκιάχτηκα![]()
ο φτωχομπινες γλυφτης χαζοδεξιος - φτηνιαρης που παριστανει το συριζαιο ;Μαδουραίος έγραψε: 11 Αύγ 2022, 19:13O Πατελης και ο Γιατρομανωλάκης;Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 19:10εχασες την ευκαιρια να γινεις τρυπηζαιος - καποιοι αλλοι ομως την αδραξανΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2022, 19:09 Μερσί, Άγη.
Σώμα Γυναικείων Καταστροφών, μάλλον, και χωρίς το συμπάθειο
Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 19:03γελαδερε για ανεβασε δικη σου να κανουμε νεο συκωτι
Who is The 4th man έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:12 από την ίδια εκδρομή στην επιστροφή σε σπίτι συνάδελφου έξω απ'τα χανιά
![]()