!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φαγητό ή Σεξ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Φαγητό ή Σεξ;
...Αν έπρεπε να χάσετε κάτι από τα δυο. Δηλαδή είτε θα τρώγατε κάθε μέρα ρύζι σκέτο για δυο χρόνια και τίποτα άλλο και σεξ ελεύθερα ή θα τρώτε τα πάντα αλλά θα σας κάθονται μόνο κοντοί/ες- χοντροί/ες για δυο χρόνια. Τι θα αφήνατε;
//Στο poll ψηφίζετε τι κρατάτε.
//Στο poll ψηφίζετε τι κρατάτε.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Φαγητό ή Σεξ;
Κοντές πουτσομεζεδες το λες για κακό ;
Οχι κοντές-πουτσομεζέδες. Κοντές-χοντρές.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Δικέ μου, το σεξ είναι αναγκαία συνθήκη στο πείραμά σου;
Δηλαδή, θα μπορούσα να τρώω ότι θέλω και να μην γαμάω;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Γιάννης
Και που είναι το κακό; Δοκίμασες ποτέ;
(Εγώ φυσικά ψήφισα φαγητό, εννοείται, δεν τίθεται θέμα).
Ναι. Θα το έκανες;Feindflug έγραψε: 04 Δεκ 2020, 20:41 Δικέ μου, το σεξ είναι αναγκαία συνθήκη στο πείραμά σου;
Ε ναι. Δε μου άρεσε πολύ. Και εσύ φαί ε; Ενδιαφέρον.
Φαγητό χωρίς δεύτερη σκέψη.
φαγητό. Το απολαμβάνεις για μεγαλύτερο διάστημα της ζωής σου και συχνότερα από το σεξ.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι αλλά αν θα τρώγαμε ό,τι και όσο θέλαμε θα γινόμασταν βαρελακια ή θα παραμεναμε φιτ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
It's up to you.Ερμής έγραψε: 04 Δεκ 2020, 20:50 Ναι αλλά αν θα τρώγαμε ό,τι και όσο θέλαμε θα γινόμασταν βαρελακια ή θα παραμεναμε φιτ;
Δεν είναι πείραμα μια αθώα ερώτηση κάνω.
Αν είναι μια αθώα ερώτηση ρε τύπε, τότε θα απαντήσω Μαύρο.
Dein Herz, meine Gier
Αν ειναι να τρωω πιτογυρα και στον οργανισμο να μετατρεπονται σε κοτοπουλο βραστο και ασπραδια, αλλάζει το ζήτημα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1014 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-