!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερεπείγον: τι να κάνω;
Υπερεπείγον: τι να κάνω;
Χρειάζομαι πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας για κατάθεση εγγράφων μέσω ΑΣΕΠ. Αίτηση για πιστοποιητικό εντοπιότητας έχω κάνει από τις 21/11, κι ενώ μου είχε γράψει ότι η αίτησή μου ήταν έγκυρη ακόμα να μου το στείλουν, ενώ υποτείθεται ότι βγαίνει σε 3 εργάσιμες.Πήρα τηλ στο ΚΕΠ Μυτιλήνης για να μάθω πώς κάνω αίτηση για πιστοποίηση μόνιμης κατοικίας και το σήκωσε μια κοπελίτσα που δεν μου έδωσε όνομα και μου είπε να στείλω ένα mail με κάποια έγγραφα κι ότι όταν είναι έτοιμο θα με πάρουν τηλέφωνο. Όταν το κλείσαμε δεν μου είχε ζητήσει το τηλέφωνό μου για να με πάρει. Έψαξα στο google για το μέιλ που μου είχε πει και δεν το βρήκα πουθενά. Ήταν ένα απλός λογαριασμός gmail. Σήμερα πήρα τηλ να μάθω αν έλαβαν το μέιλ και μου είπε ότι δεν ήξερε, μάλλον το είχαν λάβει, να μην ξαναπάρω αν δεν με πάρουνε.
Επειδή οι δουλειές είναι λίγες κι όλοι θέλουν να προωθήσουν τους δικούς τους φοβάμαι ότι τα έγγραφα δεν έχουν πάει εκεί που θα έπρεπε. Θέλω να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι και τι.
Επειδή οι δουλειές είναι λίγες κι όλοι θέλουν να προωθήσουν τους δικούς τους φοβάμαι ότι τα έγγραφα δεν έχουν πάει εκεί που θα έπρεπε. Θέλω να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι και τι.
Re: Υπερεπείγον: τι να κάνω;
Δεν μου έχει έρθει ως απάντηση ούτε αριθμός πρωτοκόλλου ούτε κάτι που να υποδεικνύει ότι έχει ασχοληθεί κανείς μαζί του.
Το εμαιλ θεωρείται επίσημο έγγραφο .
Δικηγόρο δεν έχει ο δήμος σου;
Κι αν το έβγαλε από την κοιλιά της;bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:54 Το εμαιλ θεωρείται επίσημο έγγραφο .
Κοτζάμ ΚΕΠ, έναν απλό λογαριασμό gmail έχουν;
Βρες δικηγόρο να συντονίσει
Εκεί καταντησαμε
Και κανένα καλό άνθρωπο βουλευτή της περιφέρειας σου. ;
Επίσης ο ιερέας; οι αρχιμανδρίτες εκει;
Δε τους ξες.
Πες κάποια γιαγιά να τους πει παρε τηλ τη μητρόπολη
Δε τους ξες.
κλασική εξυπηρέτηση από ελλεϊνίδα υπάλληλοΒλήμα έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:46 το σήκωσε μια κοπελίτσα που δεν μου έδωσε όνομα και μου είπε να στείλω ένα mail με κάποια έγγραφα κι ότι όταν είναι έτοιμο θα με πάρουν τηλέφωνο. Όταν το κλείσαμε δεν μου είχε ζητήσει το τηλέφωνό μου για να με πάρει. Έψαξα στο google για το μέιλ που μου είχε πει και δεν το βρήκα πουθενά. Ήταν ένα απλός λογαριασμός gmail. Σήμερα πήρα τηλ να μάθω αν έλαβαν το μέιλ και μου είπε ότι δεν ήξερε, μάλλον το είχαν λάβει, να μην ξαναπάρω αν δεν με πάρουνε.
Βρες μια βάρκα με λαθρομετανάστες και χώσου μέσα -θα λύσεις όλα τα προβλήματα
-εξαλλου έχουν σταματήσει να προσλαμβάνουν έλληνες
-εξαλλου έχουν σταματήσει να προσλαμβάνουν έλληνες
μπλου αποκλειεται ο πνευματικος σου να εχει καποια ακρη με καποιον αγιο ανθρωπο του νησιου;bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:58 Εκεί καταντησαμε
Δε τους ξες.
Προσλαμβάνουν για οκταμηνα
Μετά δεν έχεις δικαίωμα για άλλο οκταμηνο πλεον
Σε μερικές νομίζουν με προυπηρεσια θα γίνουν μόνιμοι.
Εντωμεταξυ θες εκατό χιλιάδες μορια από βαουτσερ από ιταλικά γερμανικα και αφρικανικά
Μετά δεν έχεις δικαίωμα για άλλο οκταμηνο πλεον
Σε μερικές νομίζουν με προυπηρεσια θα γίνουν μόνιμοι.
Εντωμεταξυ θες εκατό χιλιάδες μορια από βαουτσερ από ιταλικά γερμανικα και αφρικανικά
θου κυριε...bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:58 Εκεί καταντησαμε
Δε τους ξες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν τον ενοχλω ποτε ποτε ποτε για τέτοιαAdidas έγραψε: 02 Δεκ 2020, 11:01μπλου αποκλειεται ο πνευματικος σου να εχει καποια ακρη με καποιον αγιο ανθρωπο του νησιου;bluerose έγραψε: 02 Δεκ 2020, 10:58 Εκεί καταντησαμε
Δε τους ξες.
Άλλωστε είναι διακριτικός με τη πνευματικη έννοια. Ότι βλέπει στο σχέδιο του Θεου για σένα δεν ανακατευεται πολυ απο άλλους που τον πριζουν βλέπω
Εγώ αντλώ πνευματικα μόνο
Αν τον ήξερα τον ιερέα εκεί άνετα
Ας βρει το δικηγόρο του δήμου
Αλλιώς, 150 μου παιρνει εμένα για συντονισμό
Είναι τρέλα να καθεσε να τηλεφωνείς και να μην εξυπηρετουν και δε μπορείς και να πας!
Ο δικηγόρος θα κάνει δουλειά.....
- phorumitis
Άμα δεν είσαι μποτάκι της νδ δεν έχεις καμιά ελπίδα
Αν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να κρυφτούν στις τρύπες τους πολλοί χρήστες εδώ μέσα. Ούτε με αυτοκτονία δεν εξιλεώνονται. Μεγάλοι καρκίνοι, μεγάλο λάθος του Θεού η ύπαρξή τους.
Αλλά δεν πιστεύω τόσοι υποστηρικτές τους εδώ μέσα να αξίζουν τόσο επάξια το να χυθούν τα μυαλά τους στον δρόμο. Καλοί αθρώποι φαίνονται.
Ξαναλέω βρες δικηγόρο. Ρωτα κάποιο να γνωρίζει έναν με διάθεση για δουλειά
Εδώ οι ρωσοποντιοι κι οι Αλβανοί πληρωνουν ανά έτος από λίγα όλοι κι έχουν κι οτιδήποτε τους ενημερώνει και τρυπωνουν παντου
Κι έλεγα πως γίνεται;
Να πως γίνεται.
Βρες δικηγόρο ρωτα
Δε θα σου παρει το κεφάλι
Έχεις και δίκιο
Απλώς θα συντονίσει και τα να και δε βλέπω εμαιλ και να το ένα να το άλλο και δεν απαντάνε ας τα ξεχασουν
Εδώ οι ρωσοποντιοι κι οι Αλβανοί πληρωνουν ανά έτος από λίγα όλοι κι έχουν κι οτιδήποτε τους ενημερώνει και τρυπωνουν παντου
Κι έλεγα πως γίνεται;
Να πως γίνεται.
Βρες δικηγόρο ρωτα
Δε θα σου παρει το κεφάλι
Έχεις και δίκιο
Απλώς θα συντονίσει και τα να και δε βλέπω εμαιλ και να το ένα να το άλλο και δεν απαντάνε ας τα ξεχασουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 02 Δεκ 2020, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις