!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..
Σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε πάνω του παράνομο όπλο και δύο γραμμάρια κοκαΐνη
Re: ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΆΚΗΣ..
2 γραμμαρια ποσες δοσεις ειναι?
Αν και εχω δει Narcos, Narcos Mexico, El Chapo, δηλωνω αγνοια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πριν από λίγο το άκουσα στις ειδήσεις σε πρωινή εκπομπήDaje έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 08:40 2 γραμμαρια ποσες δοσεις ειναι?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Με ποσότητα προσωπικής χρήσης μοιάζει.Daje έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 08:40 2 γραμμαρια ποσες δοσεις ειναι?
Ε ναι, απλα λεω ποσο καιρο βγαζεις με 2 γραμμαρια αν ξερει κανεις να μας πει και τι αγοραια αξια εχει αυτη η ποσοτητα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Δεν τον συμπαθώ αλλά από διάφορα δημοσιεύματα φαίνεται ότι κατά τη σύλληψη επέδειξε αξιοπρεπέστατη στάση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μακριά από κοκαίνη παιδιά. Όσοι έχετε καβάντζα στείλτε μου πμ για να σας δώσω τ.θ. να στείλετε όλες τις κοκαίνες σας για να καταστραφούν πάραυτα. Επίσης, το ίδιο καταστρεπτική είναι κι η ποικιλία σατίβα κάνναβις που μπορείτε φυσικά να στείλετε σε τ.θ. που θα σας δώσω για να καταστραφεί. Μα το πιο επικίνδυνο από όλα τα παραισθησιογόνα είναι το φούνγκι αμανίτα μουσκάρια. Τα γνωστά από τα παραμύθια του Χανς πορτοκαλί μανιτάρια με τις λευκές πιτσιλιές. Αυτά απαιτούν ειδική μεταχείριση γι' αυτό πριν μου τα στείλετε παρακαλώ να τα αποξηράνετε τουλάχιστον για 7 μέρες σε μέρος σκιερό.
- Green Dragon
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 09:00 Μακριά από κοκαίνη παιδιά. Όσοι έχετε καβάντζα στείλτε μου πμ για να σας δώσω τ.θ. να στείλετε όλες τις κοκαίνες σας για να καταστραφούν πάραυτα. Επίσης, το ίδιο καταστρεπτική είναι κι η ποικιλία σατίβα κάνναβις που μπορείτε φυσικά να στείλετε σε τ.θ. που θα σας δώσω για να καταστραφεί. Μα το πιο επικίνδυνο από όλα τα παραισθησιογόνα είναι το φούνγκι αμανίτα μουσκάρια. Τα γνωστά από τα παραμύθια του Χανς πορτοκαλί μανιτάρια με τις λευκές πιτσιλιές. Αυτά απαιτούν ειδική μεταχείριση γι' αυτό πριν μου τα στείλετε παρακαλώ να τα αποξηράνετε τουλάχιστον για 7 μέρες σε μέρος σκιερό.
- Green Dragon
Ε μα γι' αυτό έγινε συνοριοφύλακας!
Εν τω μεταξύ βγήκε και έκανε ανακοίνωση ο άνθρωπος, αλεύρι για τσουρέκια είχε στην κατοχή του, και ένα ξεχασμένο πιστόλι από πανηγύρι.
the end
- The_Eyes_Chico_They_Never_Lie
Τιποτα δνε ειναι σε δυο ωρες την εχει καθαρισειDaje έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 08:53 Ε ναι, απλα λεω ποσο καιρο βγαζεις με 2 γραμμαρια αν ξερει κανεις να μας πει και τι αγοραια αξια εχει αυτη η ποσοτητα.
Με 2 γραμμάρια ο μαραντονα βουρτσιζε το πρωί τα δόντια με το δάχτυλο
- The_Eyes_Chico_They_Never_Lie
Δηλαδη καποιοι δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ας πουμε ο Τολης οταν ηταν στην πιστα μυριζε καθε 3 και λιγο το γαρυφαλλο που ειχε στο πετο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The_Eyes_Chico_They_Never_Lie την 30 Νοέμ 2020, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βγάζοντας κραυγέςThe_Eyes_Chico_They_Never_Lie έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 09:20 Δγλαδη καποιοι δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ας πουμε ο Τολης οταν ηταν στην πιστα μυριζε καθε 3και λιγο το γαρυφαλλο που ειχε στο πετο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 4061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 83 Απαντήσεις