!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζητειται αιμοδοτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ζητειται αιμοδοτης
Πριν λιγη ωρα πηρα ενα email απο τον χρηστη Nandros.
Ειναι στο Σωτηρια οπως εγραψε για μια μικροεπεμβαση στο πνευμονα αυριο και ξαφνικα σημερα του ζητησαν 2 φιαλες αιμα.
Μου ζητησε να ενημερωσω το phorum σε περιπτωση που υπαρχει αιμοδοτης.
Απαντηση για λεπτομερειες σε PM.
Ευχαριστω.
Ειναι στο Σωτηρια οπως εγραψε για μια μικροεπεμβαση στο πνευμονα αυριο και ξαφνικα σημερα του ζητησαν 2 φιαλες αιμα.
Ευχαριστω.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Re: Ζητειται αιμοδοτης
Περαστικά.Alphabet έγραψε: 22 Νοέμ 2020, 18:47 Πριν λιγη ωρα πηρα ενα email απο τον χρηστη Nandros.
Ευχαριστω.
Ordem e Progresso.
Έλα ρε συ για αυτό έχει χαθεί ο άνθρωπος. Περαστικά του να είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Περαστικά και σιδερένιος.
Περαστικά Νάνδρο. Καλή δύναμη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περαστικά να είναι
Περαστικά Νάνδρο
Κράτα γερά Νάνδρε.
Μικροεπεμβαση άρα μπορούμε να κάνουμε και λίγο πλάκα
Δέχεται και αίμα κομμουνιστών;
Δέχεται και αίμα κομμουνιστών;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Περαστικά του. Θα έδινα ευχαρίστως αλλά έχω το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας. Όχι ότι έχω πρόβλημα, αλλά στο παρελθόν είχα δώσει σε 2-3 ανάλογες περιπτώσεις (κάνοντας τον "Κινέζο" όταν ανακάλυπταν ότι έχω το στίγμα, αφού η αιμοδοσία είχε ήδη ξεκινήσει), μέχρι που με "φακέλωσαν" στο νοσοκομείο και μου το ξέκοψαν ότι άλλη φορά δεν πρόκειται να μου πάρουν αίμα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Να του πεις περαστικά από όλους, κι άμα ρωτήσει τίποτα για αίμα κάνε πως δεν άκουσες.
Spoiler
όσοι μπορείτε να δώσετε δώστε, ρεμάλια, κοθμθούνια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Περαστικά καπετάνιε, εύχομαι να πάνε όλα καλά.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Περαστικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1975 Προβολές
-