!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Faraday Cage
Faraday Cage
Γνωριζει κανεις αν πωλειται κατι τετοιο στην ελλαδα (οχι ebay/amazon) για ρουτερ?
Δουλευει?
Υπαρχει τροπος να πετυχω το ιδιο αποτελεσμα με καποια προχειρη κατασκευη?
Δουλευει?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Re: Faraday Cage
Θελω το ρουτερ να λειτουργει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μεχρι Σκρουτζ φτανω 
- Dwarven Blacksmith
Σκέφτηκες να κλείσεις το wifi;
Ότι και να είναι αυτό, γιατί του δώσανε το όνομα του μεγάλου Φαραντέη οι κάγκουρες;Bazoomba έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:35 Γνωριζει κανεις αν πωλειται κατι τετοιο στην ελλαδα (οχι ebay/amazon) για ρουτερ?
Δουλευει?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ψωνίζουμε από ελληνικά μαγαζιά να πάρει κάνα φράγκο ο γείτονας ρε φίλε!the comet the course the tail έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:40 αν θες από ebay έχω paypal και μου τα δίνεις.![]()
Μονο το βραδυ φιλε
-
the comet the course the tail
ναι ρε, θα σωθεί η οικονομία από την αναδιανομή στους εμπόροι.Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:10Ψωνίζουμε από ελληνικά μαγαζιά να πάρει κάνα φράγκο ο γείτονας ρε φίλε!the comet the course the tail έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:40 αν θες από ebay έχω paypal και μου τα δίνεις.![]()
Γαμω την φαρα τους.Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:08Ότι και να είναι αυτό, γιατί του δώσανε το όνομα του μεγάλου Φαραντέη οι κάγκουρες;Bazoomba έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:35 Γνωριζει κανεις αν πωλειται κατι τετοιο στην ελλαδα (οχι ebay/amazon) για ρουτερ?
Δουλευει?
Μειωνει την ποσοτητα ακτινοβολιας του ρουτερ.
Ποιος τη γαμεί την οικονομία ρε μπουνταλά; ο γείτονας να κάνει μεροκαματάκι.the comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:11ναι ρε, θα σωθεί η οικονομία από την αναδιανομή στους εμπόροι.Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:10Ψωνίζουμε από ελληνικά μαγαζιά να πάρει κάνα φράγκο ο γείτονας ρε φίλε!the comet the course the tail έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:40 αν θες από ebay έχω paypal και μου τα δίνεις.![]()
![]()
-
the comet the course the tail
ο γείτονας ο κινέζος. ε ρε τραμπ που σου χρειάζεται.Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:13Ποιος τη γαμεί την οικονομία ρε μπουνταλά; ο γείτονας να κάνει μεροκαματάκι.the comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:11ναι ρε, θα σωθεί η οικονομία από την αναδιανομή στους εμπόροι.Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:10
Ψωνίζουμε από ελληνικά μαγαζιά να πάρει κάνα φράγκο ο γείτονας ρε φίλε!![]()
Ποιος Κινέζος, ο ισοπάς μωρέ μλκ!the comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:14ο γείτονας ο κινέζος. ε ρε τραμπ που σου χρειάζεται.Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:13Ποιος τη γαμεί την οικονομία ρε μπουνταλά; ο γείτονας να κάνει μεροκαματάκι.the comet the course the tail έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:11
ναι ρε, θα σωθεί η οικονομία από την αναδιανομή στους εμπόροι.![]()
![]()
Ποιάς ακτινοβολίας δηλαδή;Bazoomba έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:12Γαμω την φαρα τους.Χαοτικός έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 00:08Ότι και να είναι αυτό, γιατί του δώσανε το όνομα του μεγάλου Φαραντέη οι κάγκουρες;Bazoomba έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 23:35 Γνωριζει κανεις αν πωλειται κατι τετοιο στην ελλαδα (οχι ebay/amazon) για ρουτερ?
Δουλευει?
Μειωνει την ποσοτητα ακτινοβολιας του ρουτερ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre