!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο τελευταιος των μοικανων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ο τελευταιος των μοικανων
Πεθανε σημερα και η τελευταια φιλη της μανας μου, καλη γυναικα και πολυ ταλαιπωρημενη ,δεν εχει μεινει κανενας πλεον απο τον κυκλο της ,ο αντρας της πεθανε ,τα αδερφια της πεθαναν ,οι φιλες της πεθαναν .
Τραγικο.
Τραγικο.
Re: Ο τελευταιος των μοικανων
Δυστυχώς, μόνο στο θάνατο καταλαβαίνει κανείς το κενό που αφήνει η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου.
Kαλη δυναμη.
Της δικιας μου μανας δεν εχουν πεθανει ολες οι φιλες αλλα δεν παιρνει πια τηλεφωνα γιατι φοβαται οτι θα ακουσει για θανατους η για εγκεφαλικα. Ετσι μενει μονη της με την τηλεοραση.
.
Της δικιας μου μανας δεν εχουν πεθανει ολες οι φιλες αλλα δεν παιρνει πια τηλεφωνα γιατι φοβαται οτι θα ακουσει για θανατους η για εγκεφαλικα. Ετσι μενει μονη της με την τηλεοραση.
.
Όχι δεν είναι.perseus έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 20:03 Πεθανε σημερα και η τελευταια φιλη της μανας μου, καλη γυναικα και πολυ ταλαιπωρημενη ,δεν εχει μεινει κανενας πλεον απο τον κυκλο της ,ο αντρας της πεθανε ,τα αδερφια της πεθαναν ,οι φιλες της πεθαναν .
Τραγικο.
Έχει εσένα, δεν είναι μόνη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα συλλυπητήρια μου, αλλά πρέπει να πω ότι στην αρχή νόμισα ότι ο Χάρος έχει καλέσει όλη την κλάση σου.perseus έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 20:03 Πεθανε σημερα και η τελευταια φιλη της μανας μου, καλη γυναικα και πολυ ταλαιπωρημενη ,δεν εχει μεινει κανενας πλεον απο τον κυκλο της ,ο αντρας της πεθανε ,τα αδερφια της πεθαναν ,οι φιλες της πεθαναν .
Τραγικο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κάποτε θα βρεθούμε κι εμείς σε αυτή τη θέση. Να χάνουμε φιλους, συγγενείς, συμμαθητές κ.ο.κ. Ας ζήσουμε όμως μέχρι τότε. Τουλάχιστον οι προηγούμενες γενιές ζούσαν κιόλας τη ζωή τους.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
perseus έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 20:03 Πεθανε σημερα και η τελευταια φιλη της μανας μου, καλη γυναικα και πολυ ταλαιπωρημενη ,δεν εχει μεινει κανενας πλεον απο τον κυκλο της ,ο αντρας της πεθανε ,τα αδερφια της πεθαναν ,οι φιλες της πεθαναν .
Τραγικο.
- Λίνο Βεντούρα
Κι εμένα οι γονείς μου στην ίδια κατάσταση βρίσκονται. Πάνω-κάτω όλος ο κύκλος, οι συνομήλικοι που έκαναν παρέα, αποχαιρέτησαν και μάλιστα όλοι μαζί μεσα σε δύο ή τρία χρόνια. Βέβαια έχουν ακόμη ο ένας τον άλλον. Πάντως τους πήρε πολύ από κάτω. Καλή δύναμη λοιπόν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ μετράω συμμαθητές που μας άφησαν χρόνους. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για παλιά μου συμμαθήτρια που πριν λίγο καιρό άφησε το κοριτσάκι της 5 χρονών ορφανό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 1 Απαντήσεις