!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Noam Chomsky
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Noam Chomsky
Ξεκινώ με μια συνέντευξη του πανηλίθιου υπερφίαλου νεοφιλελεύθερου Buckley.
- Υδράργυρος
Re: Noam Chomsky
Είδα το νήμα και είπα οτι πέθανε
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μου τη δίνουν οι πανεπιστήμονες. Δηλώνει αναποφασιστικότητα, και άρα αδυναμία χαρακτήρα.
διάλεξε κάτι τέλος πάντων!
-
talaipwros
Ξεχνας το medici effectΣενέκας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 10:26 Μου τη δίνουν οι πανεπιστήμονες. Δηλώνει αναποφασιστικότητα, και άρα αδυναμία χαρακτήρα.
- Καραμελίτσα
Εγώ θα έλεγα ότι δηλώνει υψηλή ευφυία και σύστημα με υποδομές να τη στηρίζει.Σενέκας έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 10:26 Μου τη δίνουν οι πανεπιστήμονες. Δηλώνει αναποφασιστικότητα, και άρα αδυναμία χαρακτήρα.
(Αν και μάλλον πολυπράγμονα θα τον έλεγα τον συγκεκριμένο.)
Z
- EKPLIKTIKOS
Από τους ελάχιστους σοβαρούς αριστερούς. Προσέξτε δε λέω ότι συμφωνώ μαζι του, αλλά τουλάχιστον μπορεί να αρθρώσει πέντε λογικές ή έστω λογικοφανεις προτάσεις ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ, χωρις να γελοιοποιείται, χωρίς να γελάει ο κόσμος όπως συμβαίνει με τους σύγχρονους "διανοούμενους " (πχ Ζίζεκ κ λοιποί τσαρλατανοι). Το άλλο του μεγαλο συν είναι ότι δεν απευθύνεται απαραίτητα μόνο σε αποφοίτους φιλοσοφίας με 3 μάστερ στην κοινωνιολογία και την ψυχανάλυση. Θα μπορούσα να βάλω τη γιαγιά μου να τον ακούσει κ θα τον καταλάβαινε.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 14:29Το άλλο του μεγαλο συν είναι ότι δεν απευθύνεται απαραίτητα μόνο σε αποφοίτους φιλοσοφίας με 3 μάστερ στην κοινωνιολογία και την ψυχανάλυση. Θα μπορούσα να βάλω τη γιαγιά μου να τον ακούσει κ θα τον καταλάβαινε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Πορφύριος Εξαρχίδης