!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου γιατί δεν φόραγε την μάσκα του

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου γιατί δεν φόραγε την μάσκα του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ας το βάλουμε κι αυτό εδώ ....να μην ανοίγω καινούριο...

Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου γιατί δεν φόραγε την μάσκα του - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του
https://www.neakriti.gr/article/kriti/i ... 1603481226

Οι καθηγητές επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα

Περιστατικό χειροδικίας από καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή, σε γυμνάσιο της ενδοχώρας, καταγγέλλει γονέας

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση περιστατικού χειροδικίας από καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του, σε Γυμνάσιο της ενδοχώρας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του ανήλικου μαθητή, ενώ είχαν μπει στην τάξη μετά από διάλειμμα, η καθηγήτρια είπε στο παιδί να βάλει τη μάσκα του, «ο γιος μου», όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο πατέρας, «είπε: "Κυρία μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα" και εκείνη τον χαστούκισε λέγοντάς του: "Εμένα θα με ακούς"».

Μετά το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ολοκληρωθεί, ο 13χρονος έφυγε μόνος του από το σχολείο, ενημερώνοντας τους γονείς του για τα όσα συνέβησαν. Όταν εκείνοι μετέβησαν στο σχολείο ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό, οι καθηγητές που βρίσκονταν στο χώρο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι γονείς του παιδιού δηλώνουν αποφασισμένοι να αποδοθεί δικαιοσύνη και έχουν ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές, δεν πιστεύω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί δρουν έτσι, ωστόσο δεν γίνεται το 2020, να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ανήλικου μαθητή, που κατήγγειλε τη χειροδικία σε βάρος του γιου του από μία καθηγήτρια του σχολείου, το οποίο φοιτά.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου γιατί δεν φόραγε την μάσκα του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

georgebi έγραψε: 23 Οκτ 2020, 23:41 Ας το βάλουμε κι αυτό εδώ ....να μην ανοίγω καινούριο...

Καθηγήτρια χαστούκισε μαθητή γυμνασίου γιατί δεν φόραγε την μάσκα του - Τι καταγγέλλει ο πατέρας του
https://www.neakriti.gr/article/kriti/i ... 1603481226

Οι καθηγητές επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα

Περιστατικό χειροδικίας από καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή, σε γυμνάσιο της ενδοχώρας, καταγγέλλει γονέας

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση περιστατικού χειροδικίας από καθηγήτρια σε ανήλικο μαθητή, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του, σε Γυμνάσιο της ενδοχώρας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του ανήλικου μαθητή, ενώ είχαν μπει στην τάξη μετά από διάλειμμα, η καθηγήτρια είπε στο παιδί να βάλει τη μάσκα του, «ο γιος μου», όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο πατέρας, «είπε: "Κυρία μία τελευταία μπουκιά φαγητό έχω, να το φάω και μετά να βάλω τη μάσκα" και εκείνη τον χαστούκισε λέγοντάς του: "Εμένα θα με ακούς"».

Μετά το περιστατικό και ενώ το σχολικό ωράριο δεν είχε ολοκληρωθεί, ο 13χρονος έφυγε μόνος του από το σχολείο, ενημερώνοντας τους γονείς του για τα όσα συνέβησαν. Όταν εκείνοι μετέβησαν στο σχολείο ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό, οι καθηγητές που βρίσκονταν στο χώρο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι γονείς του παιδιού δηλώνουν αποφασισμένοι να αποδοθεί δικαιοσύνη και έχουν ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

«Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές, δεν πιστεύω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί δρουν έτσι, ωστόσο δεν γίνεται το 2020, να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του ανήλικου μαθητή, που κατήγγειλε τη χειροδικία σε βάρος του γιου του από μία καθηγήτρια του σχολείου, το οποίο φοιτά.

ε ρε να γινει κανα τετοιο σε δικο μου παιδι, η και σε αλλο αλλα να ειμαι παρων. θα με δειτε στις ειδησεις, θα με καμαρωσετε. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Καθηγήτρια ΕΠΑΛ: εγώ μάσκα στη τάξη δεν φοράω....αν θέλετε πάρτε μου μάσκαρα [UPD συνελήφθη]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εγώ έχω την εξής απορία. Αν ο δάσκαλος που χειροδίκησε, εκείνη τη στιγμή εισέπραττε μια μπούφλα τετραπέρατη, το παιδί θα είχε άραγε επιπτώσεις ή θα ήταν πάτσι; χμ..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Καθηγήτρια ΕΠΑΛ: εγώ μάσκα στη τάξη δεν φοράω....αν θέλετε πάρτε μου μάσκαρα [UPD συνελήφθη]

Cecily Anne έγραψε: 24 Οκτ 2020, 13:58 Εγώ έχω την εξής απορία. Αν ο δάσκαλος που χειροδίκησε, εκείνη τη στιγμή εισέπραττε μια μπούφλα τετραπέρατη, το παιδί θα είχε άραγε επιπτώσεις ή θα ήταν πάτσι; χμ..
το εχω κανει, και το εχω δει να γινεται, στα τιμημενα 80ς. καμμια επιπτωση για εμενα η τον αλλο μαθητη που ανταπεδωσε.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Cecily Anne έγραψε: 24 Οκτ 2020, 13:58 Εγώ έχω την εξής απορία. Αν ο δάσκαλος που χειροδίκησε, εκείνη τη στιγμή εισέπραττε μια μπούφλα τετραπέρατη, το παιδί θα είχε άραγε επιπτώσεις ή θα ήταν πάτσι; χμ..
Ειχα πλακώσει στο ξύλο τον γιο του διευθυντή επειδη έπιασε τον κωλο της αδελφης μου. Αν δεν με ειχαν τραβήξει πίσω θα του είχα σπάσει όλα τα δόντια. Με πήγαν στο γραφείο, έκαναν ένα έκτακτο συμβούλιο ολοι οι δάσκαλοι και τελικα αποφάσισαν να με κηρυξουν αθώο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Οκτ 2020, 14:23
Ειχα πλακώσει στο ξύλο τον γιο του διευθυντή επειδη έπιασε τον κωλο της αδελφης μου. Αν δεν με ειχαν τραβήξει πίσω θα του είχα σπάσει όλα τα δόντια. Με πήγαν στο γραφείο, έκαναν ένα έκτακτο συμβούλιο ολοι οι δάσκαλοι και τελικα αποφάσισαν να με κηρυξουν αθώο.
Nαι, γενικά μεταξύ, όμως, μαθητών, δεν περίμενα και να σου κάνουν κάτι κι ας ήταν παιδί καθηγητή/διευθυντή. Στην περίπτωση που τις αρπάζει ο καθηγητής θέλω να ξέρω. ΠΧ στη δική μου εποχή (00s) δεν έχω μνήμη να σήκωσε ποτέ καθηγητής χέρι. Καλά στο δημοτικό είχα μία ΑΓΙΑ για δασκάλα, όχι χέρι, ούτε φωνή καλά καλά δε σήκωνε.

Ασέβαστος έγραψε: 24 Οκτ 2020, 14:18
το εχω κανει, και το εχω δει να γινεται, στα τιμημενα 80ς. καμμια επιπτωση για εμενα η τον αλλο μαθητη που ανταπεδωσε.
Δεν κατάλαβα, σας πλάκωσε και τους δύο ο καθηγητής; :roll:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Cecily Anne έγραψε: 24 Οκτ 2020, 14:26 Δεν κατάλαβα, σας πλάκωσε και τους δύο ο καθηγητής; :roll:
ασχετες περιπτωσεις.

εμενα δεν του αρεσαν τα μαλλια μου, που ηταν καρφακι. οποτε προσπαθουσε να τα... ισιωσει απο το ζελε, οπως ειπε, χτυπωντας με στο κεφαλι. τον χτυπησα. με πηγε στο διευθυντη, οπου δεν σταματησα ουτε στιγμη να τον βριζω με οτι πιο αισχρο μπορουσα να φανταστω,"το μουναπανο τολμησε να σηκωσει χερι πανω μου θα του το κοψω και θα του το βαλω στον κωλο του γαμιολη..." και παρολη τη γλωσσα μου ολοι οι καθηγηταδες με ειχαν με το μαλακο, δεν τιμωρηθηκα καθολου. ακομη και τοτε θα τραβαγε τρομερο ζορι εκαπιδευτικος που θα μαθευοταν οτι σηκωσε χερι. δυστυχως οι γονεις μου δεν με υποστηριξαν...

ενας φιλος ηταν γιος στελεχους της νδ. μια αριστερη καθηγητρια τον τσιγκλαγε συνεχεια να κανουν πολιτικη αντιπαραθεση μεσα στην αιθουσα, καποια στιγμη το παρατραβηξε και τον ειπε "ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ" οπου αυτος σηκωθηκε και την πηγε με τις κλωτσες στο γραφειο του διευθυντη. κανονικες κλωτσες, ηταν 2 μετρα γομαρι. στο τελος του ζητησε συγνωμη η καθηγητρια.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”