Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://dev.phorum.com.gr/
Ας πιάσουμε ένα θεμα το οποίο ΟΝΤΩΣ το κατέχουμε ως λαός με τεράστιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εδώ θα δημοσιεύουμε όλα τα νέα σχετικά με τον τομέα της σερβιτορικη και εστίασης.
Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 18:07
από Georg Von Balkanen
Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.
Δ. Καρέλος, Wolt Greece: «Η αγορά του φαγητού δημιουργεί ευκαιρίες για νέους παίκτες»
Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece, μιλάει στο epixeiro.gr για την φινλανδική πλατφόρμα food delivery που έφτασε, πριν από μερικές εβδομάδες, στην Αθήνα και για τις ευκαιρίες που προσφέρει η «μεγάλη» αγορά του φαγητού στην Ελλάδα.
Η υπηρεσία διαθέτει παρουσία σε μια σειρά χωρών. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή για την επέκταση στην χώρα μας;
Η Wolt είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες food delivery παγκοσμίως, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 200%. Ιδρύθηκε το 2014 στο Ελσίνκι και από τότε έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε 14 χώρες και 38 πόλεις. Πριν την είσοδο σε κάποια νέα αγορά, η εταιρεία εξετάζει διάφορες παραμέτρους, όπως ο πληθυσμός, η προσφορά εστιατορίων, η αγορά του delivery, η χρήση smartphones. Επιπλέον αυτών των παραμέτρων, που η Ελλάδα ικανοποιεί, είναι και μία χώρα με απίθανο φαγητό, φημισμένη για την κουζίνα της και για τη σημασία που έχει το φαγητό στην καθημερινότητα αλλά και στις ιδιαίτερες στιγμές των κατοίκων της. Συνδυάζοντας λοιπόν αυτά τα δύο, καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως το ταίριασμα ήταν αναπόφευκτο.
Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.
τι είναι αυτο το μπολακι με σως;
ειναι ξενοφερτη πατεντα