Σελίδα 1 από 1

Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 18:04
από Georg Von Balkanen
Ας πιάσουμε ένα θεμα το οποίο ΟΝΤΩΣ το κατέχουμε ως λαός με τεράστιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εδώ θα δημοσιεύουμε όλα τα νέα σχετικά με τον τομέα της σερβιτορικη και εστίασης.

Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.


Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 18:07
από Georg Von Balkanen
Εικόνα

Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 18:10
από isuldar
Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:04

Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.

H μηχανή είναι Ολλανδική

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 18:11
από Georg Von Balkanen
isuldar έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:10
Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:04

Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.

H μηχανή είναι Ολλανδική
Οχι ρε πουστη μου

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 18:20
από isuldar
Οι Έλληνες επιχειρηματίες του κλάδου προτιμούν κυρίως Τούρκικα μηχανήματα άλλα που και που επιλέγουν και κάποια Βορειοευρωπαϊκά

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 18:29
από Δημοκρατικός
Επιτέλους ένα νήμα εθνικής ανάτασης και αισιοδοξίας! Φτάνει πια με την -στείρα, και γιατί όχι, και ανθελληνική!- αρνητικότητα και κατήφεια!

Είναι πραγματικό γεγονός, ας μην πάει κανείς να σας ξεγελάσει για το αντίθετο, ότι στην ταβερνική-καφετερική-σερβιτορική είμαστε παγκόσμια υπερδύναμη!

Δόξα και Τιμή στο Έλληνα σερβιτόρο, μπαρίστα, ψήστη, λαντζιέρη, το speartip του ελληνισμού!


Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Στα τραπέζια των καφετεριών, και πάνω απο μισοφαγωμένα λιωμένα τζατζίκια και καφτερές, χαράζεται η μοίρα του πλανήτη!

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 19:31
από Dwarven Blacksmith
https://www.epixeiro.gr/article/113170

Δ. Καρέλος, Wolt Greece: «Η αγορά του φαγητού δημιουργεί ευκαιρίες για νέους παίκτες»

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece, μιλάει στο epixeiro.gr για την φινλανδική πλατφόρμα food delivery που έφτασε, πριν από μερικές εβδομάδες, στην Αθήνα και για τις ευκαιρίες που προσφέρει η «μεγάλη» αγορά του φαγητού στην Ελλάδα.

Εικόνα


Η υπηρεσία διαθέτει παρουσία σε μια σειρά χωρών. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή για την επέκταση στην χώρα μας;

Η Wolt είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες food delivery παγκοσμίως, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 200%. Ιδρύθηκε το 2014 στο Ελσίνκι και από τότε έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε 14 χώρες και 38 πόλεις. Πριν την είσοδο σε κάποια νέα αγορά, η εταιρεία εξετάζει διάφορες παραμέτρους, όπως ο πληθυσμός, η προσφορά εστιατορίων, η αγορά του delivery, η χρήση smartphones. Επιπλέον αυτών των παραμέτρων, που η Ελλάδα ικανοποιεί, είναι και μία χώρα με απίθανο φαγητό, φημισμένη για την κουζίνα της και για τη σημασία που έχει το φαγητό στην καθημερινότητα αλλά και στις ιδιαίτερες στιγμές των κατοίκων της. Συνδυάζοντας λοιπόν αυτά τα δύο, καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως το ταίριασμα ήταν αναπόφευκτο.

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2020, 20:51
από Fluffy
Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:07 Εικόνα

Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.
τι είναι αυτο το μπολακι με σως;
ειναι ξενοφερτη πατεντα