Ομιλητές θα ήταν οι τοπικοί βουλευτες,Μυταφίδης,Τριανταφυλλίδης κ.λ.π.
Είχε πάρει κάτι το αυτί μου πως θα υπήρχε και μια μικρή ειρηνινη διαμαρτυρία . Μια και η Τούμπα είναι η γειτονιά που μεγάλωσα και απέχει καμιά 50 τζούρες ηλεκτρονικού τσιγάρου, από τον τόπο κατοικίας μου, το έκοψα με τα πόδια.
Στο πάνω μέρος της Λαμπράκη βλέπω κάτι λίγους νοικοκυραίους, μπαρμπάδες και οικογενειαρχες με παιδιά, κυριλέ άτομα, σαν αυτούς που πέτυχα χθες στον δρόμο τυχαία να διαδηλωνουν για το ίδιο θέμα*, λέω αυτό είναι όλο; Από το κάτω μέρος της Κλεανθους, όμως, είναι ένα άλλο αρκετά μεγαλύτερο πλήθος σε Ταλιμπάν φάση, μπροστα από το γήπεδο,κοντά στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας(τονίζω ο σύνδεσμος δεν σχετίζεται με τα γεγονότα). Κοπιάζω τον υπόκοσμο.
-Τί έγινε ρε μάγκες, ρωταω στα νοτιομακεδονικα.
- Αυτά τα αιδιά(ήταν επιστήμονας),που δώσανε το πρωτάθλημα στην Κούλα και εμάς στους σκοπιανούς, την πήραν γραμμή, πως έχει λαό από έξω και στις 7 παρα, ακύρωσαν την εκδήλωση και την μετέφεραν στην ΔΕΘ. Τώρα ξερω εγω, μαζεύουμε οχήματα για να πάει ο λαός, εκεί και ξερω εγω, να ούμε δηλαδη...
Είδα κάτι 4κάβαλα παπάκια και κάτι δεκακάβαλα ντεσεβο,αρνήθηκα μια φιλόξενη πρόσκληση με την πρόφαση πως θα πάρω λεωφορείο και γύρισα σπίτι μου.
Εδώ να ανεβάσω και μια φωτό από το τι σημαίνει επιχειρηματικό δαιμόνιο. Ενας πλανόδιος έστησε πραμάτεια με Ελληνικές σημαίες και μόλις επιασε τον σφιγμό του πλήθους,προσέθεσε στο εμπόρευμα εκτάκτος και ποδοσφαιρικές! Respect

Δεν γνωρίζω τι γίνεται στην Έκθεση, αλλά από την πάνω μεριάς της Εγνατίας, φαινόταν πως πήγαμε σε φάση βάλτε φωτιά κάψτε καλά.
Αν τα κανάλια μιλήσουν για "φασίστες" μην τους πολυπιστέψετε.
*από ενημερωση μηδεν, κόσμος θελει να συμμετάσχει και δεν μαθαίνει καν για τις όποιες δράσεις.