!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βελόπουλος: Όπλο σε κάθε Έλληνα, όταν θα μπουκάρει ο κάθε Ρομά να γίνεται κόσκινο !!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Βελόπουλος: Όπλο σε κάθε Έλληνα, όταν θα μπουκάρει ο κάθε Ρομά να γίνεται κόσκινο !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Ο Βελόπουλος μάλλον θέλει να μαζέψει τους ορφανούς φασιστες.
Μαζεψτε τον πριν εχουμε νεο εγκλημα απο την ακροδεξια.
«‼️Με ρητορική μίσους και ακραίες εκφράσεις τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αυτή τη φορά για τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, ενός 18χρονου Ρομά. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προτείνει όπλα σε κάθε ελληνικό σπίτι για να γίνεται «κόσκινο ο κάθε Ρομά που θα μπουκάρει».
‼️

Το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή «για να έχει άδεια οπλοφορίας ο κάθε Έλληνας στο σπίτι του», συμπληρώνοντας πως: «θα κάνουμε τον κάθε Έλληνα πολιτοφύλακα – εθνοφύλακα απ’ άκρη σ’ άκρη» και «όταν μπουκάρει μέσα ο κάθε Ρομά θα τον κάνει κόσκινο».

🗣Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως: «όταν μπαίνει μέσα Ρομά σπίτι μου για να μου πειράξει την οικογένειά μου, την εστία μου, την γυναίκα μου, το παιδί μου θα τον κάνω κόσκινο. Θα τον περάσω από κόσκινο, πριονοκορδέλα, δεν με νοιάζει. Όταν μπαίνει σπίτι μου μέσα, θα τον περάσω πριονοκορδέλα. Δεν θα αγγγίξει τρίχα από την οικογένειά μου, από τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Τελεία και παύλα».

🗣Επεσήμανε δε την ανάγκη να εκπαιδευτούν και οι γυναίκες: «Να πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες».»

Το απόσπασμα από το 18:00 και μετά:

https://rosa.gr/velopoylos-oplo-se-kath ... DpehxDHgkw
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Re: Βελόπουλος: Όπλο σε κάθε Έλληνα, όταν θα μπουκάρει ο κάθε Ρομά να γίνεται κόσκινο !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Μπράβο στο Βελόπουλο!!!
Κανονικά θα έπρεπε να το κάνει αυτό το κράτος, αλλά σιγά... σιγά...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Βελόπουλος: Όπλο σε κάθε Έλληνα, όταν θα μπουκάρει ο κάθε Ρομά να γίνεται κόσκινο !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να υπολογιστεί ένα σοβαρό κονδύλιο στήριξης για τους Γύφτους. Κονδύλι της τάξης των δις. Ας λιώσουμε οι υπόλοιποι να το πληρώσουμε. Θέλουν στέγαση, υποδομές, προγράμματα επιμόρφωσης, αυτοκίνητο; Ό,τι θέλουν. Να σταματήσουν να ζητιανεύουν, να πάνε τα παιδιά στο σχολείο και να επιμορφωθούν. Να έχουν καλές συνθήκες ζωής. Αλλά από κει και πέρα, όποιος κουνιέται... πούτσα. Μα πούτσα!
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Belisarius έγραψε: 13 Οκτ 2020, 17:31Ας λιώσουμε οι υπόλοιποι να το πληρώσουμε.
I see what you did there.

Εικόνα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Το έχω ξαναγράψει πως οι εκπομπές του Βελόπουλου στο Focus είναι απόλαυση. Βρίζει, ειρωνεύεται, βάζει ηχητικά με κότες για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει μιμήσεις, βρίζει και κλείνει το τηλέφωνο σε όσους ακροατές τολμούν να τον καλέσουν για να κάνουν αντίλογο κλπ. :003: Αποτελεί καλή επιλογή ως χαλαρωτικό/ψυχαγωγικό άκουσμα σε περίπτωση που κάνεις δουλειά στο pc και θες να ακούς κάτι. Κάπως έτσι άκουσα χτες βράδυ στο youtube και τη συγκεκριμένη εκπομπή.
Με ρητορική μίσους και ακραίες εκφράσεις τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αυτή τη φορά για τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, ενός 18χρονου Ρομά
:p2:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιοελλαδίτης την 13 Οκτ 2020, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Όπλο πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Belisarius έγραψε: 13 Οκτ 2020, 17:31 Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να υπολογιστεί ένα σοβαρό κονδύλιο στήριξης για τους Γύφτους. Κονδύλι της τάξης των δις. Ας λιώσουμε οι υπόλοιποι να το πληρώσουμε. Θέλουν στέγαση, υποδομές, προγράμματα επιμόρφωσης, αυτοκίνητο; Ό,τι θέλουν. Να σταματήσουν να ζητιανεύουν, να πάνε τα παιδιά στο σχολείο και να επιμορφωθούν. Να έχουν καλές συνθήκες ζωής. Αλλά από κει και πέρα, όποιος κουνιέται... πούτσα. Μα πούτσα!
Αυτό που εγώ θα πρότεινα είναι επιμόρφωση στους νέους , εργασία επιδοτούμενη ή αγροτική ενίσχυση και με το ζόρι τα παιδιά σχολείο. Οποίο παιδί δεν το στέλνουν, θα το παίρνει η πρόνοια. Με σεβασμό πάντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Οκτ 2020, 17:41 Το έχω ξαναγράψει πως οι εκπομπές του Βελόπουλου στο Focus είναι απόλαυση. Βρίζει, ειρωνεύεται, βάζει ηχητικά με κότες για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει μιμήσεις, βρίζει και κλείνει το τηλέφωνο σε όσους ακροατές τολμούν να τον καλέσουν για να κάνουν αντίλογο κλπ. :003: Αποτελεί καλή επιλογή ως χαλαρωτικό/ψυχαγωγικό άκουσμα σε περίπτωση που κάνεις δουλειά στο pc και θες να ακούς κάτι. Κάπως έτσι άκουσα χτες βράδυ στο youtube και τη συγκεκριμένη εκπομπή.
Με ρητορική μίσους και ακραίες εκφράσεις τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αυτή τη φορά για τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, ενός 18χρονου Ρομά
:p2:
Το ίδιο και ο Χίος.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

Τι μαλακίες, δε βλέπει τι γίνεται στις ΗΠΑ. Πως μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα όπλα δε θα πέσουν σε λάθος χέρια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει στο βίντεο. Η οπλοκατοχή είναι και θέμα εθνικής ασφάλειας για την Ελλάδα, πέραν της ατομικής του καθενός. Ας μην ξεχνάμε την 5η φάλαγγα της Τουρκίας που μας κουβάλησαν οι διεθνιστές.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Naida έγραψε: 13 Οκτ 2020, 17:42 Αυτό που εγώ θα πρότεινα είναι επιμόρφωση στους νέους , εργασία επιδοτούμενη ή αγροτική ενίσχυση και με το ζόρι τα παιδιά σχολείο. Οποίο παιδί δεν το στέλνουν, θα το παίρνει η πρόνοια. Με σεβασμό πάντα.
Αυτό λέω. Σχολείο (που να το τελειώνουν!) με το ζόρι. Αν δεν πάει το παιδί σχολείο ή και ακόμα και αν δεν αποδίδει, πρώτα βοήθεια και ακολούθως, αν συνεχιστεί το βιολί, αφαίρεση επιμέλειας.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Belisarius έγραψε: 13 Οκτ 2020, 17:53
Naida έγραψε: 13 Οκτ 2020, 17:42 Αυτό που εγώ θα πρότεινα είναι επιμόρφωση στους νέους , εργασία επιδοτούμενη ή αγροτική ενίσχυση και με το ζόρι τα παιδιά σχολείο. Οποίο παιδί δεν το στέλνουν, θα το παίρνει η πρόνοια. Με σεβασμό πάντα.
Αυτό λέω. Σχολείο (που να το τελειώνουν!) με το ζόρι. Αν δεν πάει το παιδί σχολείο ή και ακόμα και αν δεν αποδίδει, πρώτα βοήθεια και ακολούθως, αν συνεχιστεί το βιολί, αφαίρεση επιμέλειας.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Όχι μόνο τα παιδιά, επιμόρφωση και στους μεγαλύτερους. Να δώσουν ευκαιρίες να μπορούν να ενταχθούν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ναι, γιατί ξέρει κανείς πόσα και ποια παιδιά έχουν; Εδώ δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι είναι οι γύφτοι στην Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει τι παίζει με τα παιδιά μέσα στους καταυλισμούς. Για αρχή πρέπει να γίνουν οργανωμένες έφοδοι από τα ΕΚΑΜ στους καταυλισμούς να πάρουν όλα τα όπλα και να συλλάβουν κόσμο με κάθε αφορμή. Και να ξέρουν οι γύφτοι πως ό,τι γίνεται κατευθείαν θα έχουν ντου στους καταυλισμούς τους, ξύλο και συλλήψεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 13 Οκτ 2020, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Naida έγραψε: 13 Οκτ 2020, 17:55
Όχι μόνο τα παιδιά, επιμόρφωση και στους μεγαλύτερους. Να δώσουν ευκαιρίες να μπορούν να ενταχθούν.
Αυτό πάντως υποτίθεται ότι γίνεται ή θα γίνει :smt017 στο Χαλάνδρι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”