!!! DEVELOPMENT MODE !!!

πυρος δημας,δεν ειμαι αλβανος κ ακριτα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Phorum.gr user: ran

πυρος δημας,δεν ειμαι αλβανος κ ακριτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

https://www.defence-point.gr/news/pyrro ... e-to-ganti

Οργή έχει προκαλέσει στις τάξεις των Βορειοηπειρωτών, και όχι μόνο, άρθρο της Έλενας Ακρίτα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ όπου ουσιαστικά εξυμνεί όσους αντιστάθηκαν και πολέμησαν την Χρυσή Αυγή κατά το πέρασμα της από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία αναφέρει, είναι και ο Πύρρος Δήμας για ενα περιστατικό που συνέβη τον Ιούνιο του 2014 μέσα στην Βουλή. Αυτό που έχει προκαλεσει οργή, είναι πως στην περιγραφή του περιστατικού και της στάσης του Πύρρου, η Ακρίτα τον αναφέρει ως αλβανικής καταγωγής πρωταθλητή.

Στο άρθρο της η Ακρίτα γράφει: «Τιμητική μνεία στον Πύρρο Δήμα. Το 2014, όταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος σηκώνεται να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δήμας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, ορμάει και του κόβει τον δρόμο, λέγοντάς του να μην τολμήσει να προχωρήσει ούτε βήμα. Ο Μίχος λουφάζει κι ο Κασιδιάρης τον τραβάει κακήν κακώς πίσω στα έδρανα. Ο αλβανικής καταγωγής πρωταθλητής μας – ναι, έχει σημασία – με τη στάση του δίνει ένα μάθημα δημοκρατίας σε όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμητική μνεία στον Πέτρο Τατσόπουλο».
Κατόπιν επικοινωνίας μας με τον Πύρρο Δήμα, μας ενημέρωσε πως γνωρίζει για το επίμαχο κείμενο και πως έστειλε στην Έλενα Ακρίτα το παρακάτω μήνυμα όπου την σφάζει με το γάντι δείχνοντας την ενόχληση του: “​Γεια σας κυρία Ακρίτα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αναφορά σας στο πρόσωπο μου στο άρθό σας στα Νέα. Επιτρέψτε μου μόνο μία διόρθωση. Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία, παιδί της μειονότητας. Ασφαλώς θα έγινε εκ παραδρομής, απλώς ήθελα να το επισημάνω. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ”!

ουδεις ευηθεστατος αριστερου βροντοσαυρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 12 Οκτ 2020, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Re: πυρος δημας,δεν ειμαι αλβανος κ ακριτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

run έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:11 https://www.defence-point.gr/news/pyrro ... e-to-ganti

Οργή έχει προκαλέσει στις τάξεις των Βορειοηπειρωτών, και όχι μόνο, άρθρο της Έλενας Ακρίτα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ όπου ουσιαστικά εξυμνεί όσους αντιστάθηκαν και πολέμησαν την Χρυσή Αυγή κατά το πέρασμα της από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία αναφέρει, είναι και ο Πύρρος Δήμας για ενα περιστατικό που συνέβη τον Ιούνιο του 2014 μέσα στην Βουλή. Αυτό που έχει προκαλεσει οργή, είναι πως στην περιγραφή του περιστατικού και της στάσης του Πύρρου, η Ακρίτα τον αναφέρει ως αλβανικής καταγωγής πρωταθλητή.

Στο άρθρο της η Ακρίτα γράφει: «Τιμητική μνεία στον Πύρρο Δήμα. Το 2014, όταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος σηκώνεται να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δήμας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, ορμάει και του κόβει τον δρόμο, λέγοντάς του να μην τολμήσει να προχωρήσει ούτε βήμα. Ο Μίχος λουφάζει κι ο Κασιδιάρης τον τραβάει κακήν κακώς πίσω στα έδρανα. Ο αλβανικής καταγωγής πρωταθλητής μας – ναι, έχει σημασία – με τη στάση του δίνει ένα μάθημα δημοκρατίας σε όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμητική μνεία στον Πέτρο Τατσόπουλο».
Κατόπιν επικοινωνίας μας με τον Πύρρο Δήμα, μας ενημέρωσε πως γνωρίζει για το επίμαχο κείμενο και πως έστειλε στην Έλενα Ακρίτα το παρακάτω μήνυμα όπου την σφάζει με το γάντι δείχνοντας την ενόχληση του: “​Γεια σας κυρία Ακρίτα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αναφορά σας στο πρόσωπο μου στο άρθό σας στα Νέα. Επιτρέψτε μου μόνο μία διόρθωση. Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία, παιδί της μειονότητας. Ασφαλώς θα έγινε εκ παραδρομής, απλώς ήθελα να το επισημάνω. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ”!

ουδεις ουδεις ευηθεστερος αριστερου βροντοσαυρου
Η γυναίκα είναι άρρωστη.
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

Μάλλον μπερδεύτηκε η Ακρίτα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Τις τελευταίες μέρες η ακρίτα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Εγραψε την αλήθεια για την σχέση του Δενδια, του Τατσόπουλου, του Πύρρου κ.α με την Χρυσή Αυγή. Επίσης υπήρξε δίκαιη στην κρίση της για τον Θάνο Πλεύρη.
Μακάρι να συνεχιστεί.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Τελευταίες αναλαμπές πριν τον ψόφο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

Υπάρχει ένας συριζαίος που να μην είναι άρρωστος; Ένας;
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

μπράβο στον Πύρρο Δήμα που δεν το άφησε να περάσει έτσι και την έβαλε στη θέση της
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

Είναι τόσο Έλληνας όσο ο Καχιασβίλι;
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως ακομα και το ιδεολογικο ο ελληνας το εχει κανει σαν την ομαδα του θεμα εγωισμου
σιγα που κοπτονται οι περισσοτεροι για τον κοσμο!

τα εχουμε δει ποσο :lol:

γι αυτο και δυσκολα μπορεις να παρεις στα σοβαρα τετοιες συμπεριφορες,που καταντουν και ψυχοφθορες.

ΥΣ ασχετο του νηματος.με συγχωρειτε.συνεχιστε
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Αίλουρος έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:45 Είναι τόσο Έλληνας όσο ο Καχιασβίλι;
αμφιβάλλεις για την ύπαρξη της ελληνικής μειονότητας στη Β. Ήπειρο;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Δεν την έβαλε στη θέση της όπως πολλοί γράφουν, απλά ο Δήμας έκανε μια επισήμανση και μια διόρθωση απευθυνόμενος πολύ ευγενικά και αφού ευχαρίστησε την Έλενα Ακρίτα που τον ανέφερε σε κείμενό της.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:51
αμφιβάλλεις για την ύπαρξη της ελληνικής μειονότητας στη Β. Ήπειρο;
Συριζα ειναι άφου
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

runner έγραψε: 12 Οκτ 2020, 23:52 Δεν την έβαλε στη θέση της όπως πολλοί γράφουν, απλά ο Δήμας έκανε μια επισήμανση και μια διόρθωση απευθυνόμενος πολύ ευγενικά και αφού ευχαρίστησε την Έλενα Ακρίτα που τον ανέφερε σε κείμενό της.
Αυτο ακριβως εγινε αλλα αυτη η αναγνωση δεν πουλαει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

θα πεις εσύ σε κάποιον πόσο Έλληνας είναι, φίλε συριζαυγίτη;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση