!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δια βίου μάθηση και παγιωμένες θέσεις.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Δια βίου μάθηση και παγιωμένες θέσεις.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Διαβάζοντας ψυχολογία και από την έως τώρα πείρα μου στη ζωή διαπιστώνω πως οι πραγματικά διαλλακτικοί άνθρωποι αποτελούν μικρή, θα έλεγα ισχνή μειοψηφία. Κι όμως είναι τόσο απαραίτητο. Γιατί το σημαντικότερο αγαθό που μπορεί να έχουμε είναι η γνώση. Και είναι τόσα πολλά τα πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι σχετικά με τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Ενώ ένα ανοιχτό μυαλό είναι εξαιρετικό εφόδιο για έναν άνθρωπο.

Μια ευλογία που θα μπορούσε να βρει τον Ελληνικό λαό λέγεται δια βίου μάθηση. Να αφήσουμε το δε βαριέσαι και να μάθουμε τόσα πράγματα τόσες επιστήμες που υπάρχουν. Επίσης να αφήσουμε λίγο στην άκρη την απόκτηση χρημάτων. Οπως είχε πει και κάποιος που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του: There is no wealth like knowledge. No poverty like ignorance.

Στη πράξη ένα καλό πρώτο βήμα πιστεύω θα ήταν να διδαχθούν κάπως όλοι οι >50 ετών την χρήση του Internet. Το όποιο αποτελεί ευλογία και "φως" από μόνο του.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Δια βίου μάθηση και παγιωμένες θέσεις.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Οπως είχε πει και κάποιος που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του: There is no wealth like knowledge. No poverty like ignorance.
O Leonard Nimoy το είχε πει αυτο. Στο μνημειώδες έργο του "Sid Meier's Civilization IV"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Yochanan έγραψε: 09 Οκτ 2020, 19:09
Οπως είχε πει και κάποιος που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του: There is no wealth like knowledge. No poverty like ignorance.
O Leonard Nimoy το είχε πει αυτο. Στο μνημειώδες έργο του "Sid Meier's Civilization IV"
Best phrase ever.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Αυτό είναι το καλό του ίντερνετ, αμέσως βρήκα ποιος το είπε. Ο Ιμάμης Αλί, ο γαμπρός του Μωάμεθ.

Μεγάλη εντύπωση μου κάνει πως ήξερε αγγλικά.
Z
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”