και σχόλιο naidaς
εδώ φίλοι/ες/βλατζή μου,
εξετάζουμε τι σκατά υπάρχει μέσα στο γυναικείο μυαλό
θα ακολουθήσουν και άλλες απορίες επί ζητηματακίων εκτός γυναικοπερσόνων, αυτό ήταν μια λαμπρή αφορμή μόνο
καταθέστε απόψεις
και σχόλιο naidaς
Ήταν και δείγμα ευστροφίας παράλληλα. Με το που αντιλήφθηκα ότι άλλαξε ο μήνας, έστειλα άμεσα την ευχή! Ταχύτατη αντίδραση!Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:20 Ε έχει χιούμορ ο άνθρωπος και φάνηκε μωρέ μαλάκα! Αφού είπε "Καλό μήνα"![]()
Τάδε εφη ο κτηνίατρος της στρουγκας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:23 ο Οχτώβρης είναι μήνας οίστρου για τα θηλυκά του πχόρουμ.
Το κορυφαίο σχόλιο είναι το παραπάνω: κουλ τραγουδάκι!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
τύπε, έχω ήδη ετοιμάσει γκριζομάλλικη περσόνα adidas, το νου σου
Καλά λέει ρε σαχλαμάρα. Εγώ που έχω και θηλυκή πλευρά μέσα μου, βλέπω ότι είναι καυλωμένη από το πρωί όλη μέρα σήμερα.Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:34Τάδε εφη ο κτηνίατρος της στρουγκας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:23 ο Οχτώβρης είναι μήνας οίστρου για τα θηλυκά του πχόρουμ.
όπως περίπου είπε ο Τσώρτσιλ τύπε, εγώ αύριο μπορεί να φορέσω τακούνια, ενώ εσύ θα είσαι για πάντα θολοκουλτουριάρης αριστερούλης παρωπιδούλης