!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο κορυφαίος διεθνής πορνοσταρ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ο κορυφαίος διεθνής πορνοσταρ.
Νομίζω αυτοί είναι οι κορυφαίοι. Ποιός σας ψυχαγωγεί καλύτερα; Αιτιολογήστε τη ψήφο σας. (αστειάκι
)
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Ο κορυφαίος διεθνής πορνοσταρ.
Με έχει επηρρεάσει καθέτως ως επιβήτορα ο Κριστόφ
Επίσης εκτίμησα σε χυδαιότητα και κωμικό στοιχείο τον Ρομπέρτο Μαλόνε. (Ο Μπίγκους που τον είχε δει από κοντά στην Ιταλία επιβεβαίωσε πως είναι λίγδης)
Δημήτρης είναι αυτός που έλεγε στην Ντούβλη "Δεν μπορώ κυρία Μαριάννα, σέβομαι την σχέση μου" ;
Ωραίος !
Επίσης εκτίμησα σε χυδαιότητα και κωμικό στοιχείο τον Ρομπέρτο Μαλόνε. (Ο Μπίγκους που τον είχε δει από κοντά στην Ιταλία επιβεβαίωσε πως είναι λίγδης)
Δημήτρης είναι αυτός που έλεγε στην Ντούβλη "Δεν μπορώ κυρία Μαριάννα, σέβομαι την σχέση μου" ;
Ωραίος !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν τον ήξερα. Δε μ' αρέσει και πολύ.
Κατά τη γνώμη μου υποδεέστερος και του Rocco Sifredi και του Ron Jeremy στο στοιχείο του.Επίσης εκτίμησα σε χυδαιότητα και κωμικό στοιχείο τον Ρομπέρτο Μαλόνε. (Ο Μπίγκους που τον είχε δει από κοντά στην Ιταλία επιβεβαίωσε πως είναι λίγδης)
Τον είδα πρόσφατα σε μια τσόντα. Ηταν ο προφήτης και πήδαγε απο πίσω ένα μοντέλο και μετά μπαίνει ο Δημήτρης και αρχίζει το καλό.Δημήτρης είναι αυτός που έλεγε στην Ντούβλη "Δεν μπορώ κυρία Μαριάννα, σέβομαι την σχέση μου" ;
Ωραίος !![]()
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
O Mandingo. Δεν ξέρω άμα είναι προσποιητες οι εκφράσεις πόνου από τις κυρίες του χώρου, όταν τρώνε την 38ποντη μαγκούρα του, αλλά είναι διασκεδαστικο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρόκο μέχρι κόβιντ. Εύφημος μνεία στον κωλοπαιδαρά σατανιστή κοκάκια νάτσο βιντάλ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
Ροκο, τεράστιος, οραματιστής και μεγας ντισραπτορ της βιομηχανίας του θεάματος
Πόντικα, αν πιάσομε καλτ σκηνοθεσία τοτε σαλιερι και, ίσως, ντορσελ
Πόντικα, αν πιάσομε καλτ σκηνοθεσία τοτε σαλιερι και, ίσως, ντορσελ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχει ένα μικρό κόλλημα με τους κωλους όμως. Και χρησιμοποιεί και πλαστικά παπαρια. Είναι σαν ένας καλός σεφ να βάζει γάλα στην ομελέτα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ροκο και Ερικ Εβερχαρντ.
Προτεινω να επιτρεπονται κατ'εξαιρεση και βιντεο στο παρον νημα, ως αποδειξεις.
επιτελους ενα νημα στο οποιο οι φορουμιτες ξερουμε πραγματι το θεμα το οποιο αναλυουμε 
-
stergiosbik
Μην είσαι μλκς.panos291 έγραψε: 24 Σεπ 2020, 22:38 Ροκο και Ερικ Εβερχαρντ.
Θα μας πλακώσει στα πουστοβιντεο ο τοξοβολος γιουνάιτεντ κινγκντομ!
Ξεχάσατε στην έγχρωμη σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Sean Michaels.
georgeamfi έγραψε: 24 Σεπ 2020, 22:39 επιτελους ενα νημα στο οποιο οι φορουμιτες ξερουμε πραγματι το θεμα το οποιο αναλυουμε![]()
Ας απαντήσει και ο GoBack, αφού και ξέρει αρκετούς.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Rocco από τις επιλογές, αλλιώς White Pony
My Life had stood, a Loaded Gun
Τον τρελιαρη Nacho Vidal αλλά δεν τον βλέπω. Οπότε Manuel που είναι και μανάρι. Έχω βάλει και στα αγαπημένα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 70 Απαντήσεις
- 1672 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-