!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Δεν ξέρω αν είναι δουλειά της CIA, του FBI ή κάποιας άλλης μυστικής ή φανερής υπηρεσίας αλλά το θέμα είναι ότι κάποιος μπαγλαμάς προσπαθεί να με βγάλει απ' τη μέση με ύπουλο τρόπο. Έχω ένα παλιό Χιουντάι που το κυκλοφορούσα μέχρι το 2013. Τότε άλλαξα αυτοκίνητο και το Χιουντάι το απέσυρα απ' την κυκλοφορία, κατέθεσα τις πινακίδες. Το κράτησα όμως για να το χρησιμοποιώ σε διάφορες δουλειές, πηγαίνω στο βουνό για ξύλα, για βόλτα κ.τ.λ.
Πέρυσι τον Αύγουστο, όταν πήγα να το βάλω μπρος μετά από περίοδο 5μηνης ακινησίας, πρόσεξα ότι απ' το ένα λάστιχο έλειπε ένα μπουλόνι και τα υπόλοιπα τρία ήταν όλα πολύ χαλαρά. Δεν ξέρω ποιος κερατάς το έκανε αυτό, αλλά αν δεν είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο λάστιχο (είχε "κάτσει" όλο και έπρεπε να το βγάλω και να βάλω τη ρεζέρβα) πιθανόν να μην το πρόσεχα καν, και φαντάζεστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.
Να όμως που ο άγνωστος δολοφόνος ξαναχτύπησε τώρα πρόσφατα. Πήρα χτες το απόγευμα το Χιουντάι και πήγα μια βόλτα στο βουνό. Αφού έκανα γύρω στα 15 χιλιόμετρα, σε δύσκολο και κακοτράχαλο δρόμο, άρχισε κάποια στιγμή να ακούγεται κάτω αριστερά και μπροστά ένα δυνατό "ντούκου-ντούκου" που δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα. Σταματώ, κατεβαίνω και τι να δω! Το μπροστινό αριστερό λάστιχο είχε μόνο ένα μπουλόνι! Φαίνεται πως ο άγνωστος δολοφόνος έκανε πάλι το ίδιο, έβγαλε ένα μπουλόνι και λασκάρισε πολύ τα άλλα, και καθώς το αυτοκίνητο κινούνταν πάνω σε πολύ κακοτράχαλο δρόμο, τα άλλα δύο μπουλόνια ξέσφιξαν τελείως απ' τους κραδασμούς κι έπεσαν, κι έμεινε ένα μόνο του να κρατάει το λάστιχο. Κι αυτό βέβαια ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει. Φτηνά τη γλίτωσα κι αυτή τη φορά, αλλά ως πότε;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

η γυναικα που ηταν?
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ο ένοχος θα βρεθεί και θα φάει περμαμπαν.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

ΤΛΝΤΡ αλλά θα το πάμε μέχρι τα δικαστήρια
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Οι Ρώσοι δεν είναι σίγουρα μιας και αυτοί δουλεύουν πολύ το δηλητήριο
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Βάλε κάμερα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Δε βολεύει ο χώρος που συνήθως το παρκάρεις να κρύψεις μια κάμερα;
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

perseus έγραψε: 29 Αύγ 2020, 21:27 η γυναικα που ηταν?
αυτό σκέφθηκα και γω.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Μηπως δεν εχεις δυναμη να σφίγγεις αρκετα τα μπουλονια και ξεβιδώνουν;
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Νταρνάκας έγραψε: 29 Αύγ 2020, 21:26 Δεν ξέρω αν είναι δουλειά της CIA, του FBI ή κάποιας άλλης μυστικής ή φανερής υπηρεσίας αλλά το θέμα είναι ότι κάποιος μπαγλαμάς προσπαθεί να με βγάλει απ' τη μέση με ύπουλο τρόπο. Έχω ένα παλιό Χιουντάι που το κυκλοφορούσα μέχρι το 2013. Τότε άλλαξα αυτοκίνητο και το Χιουντάι το απέσυρα απ' την κυκλοφορία, κατέθεσα τις πινακίδες. Το κράτησα όμως για να το χρησιμοποιώ σε διάφορες δουλειές, πηγαίνω στο βουνό για ξύλα, για βόλτα κ.τ.λ.
Πέρυσι τον Αύγουστο, όταν πήγα να το βάλω μπρος μετά από περίοδο 5μηνης ακινησίας, πρόσεξα ότι απ' το ένα λάστιχο έλειπε ένα μπουλόνι και τα υπόλοιπα τρία ήταν όλα πολύ χαλαρά. Δεν ξέρω ποιος κερατάς το έκανε αυτό, αλλά αν δεν είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο λάστιχο (είχε "κάτσει" όλο και έπρεπε να το βγάλω και να βάλω τη ρεζέρβα) πιθανόν να μην το πρόσεχα καν, και φαντάζεστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.
Να όμως που ο άγνωστος δολοφόνος ξαναχτύπησε τώρα πρόσφατα. Πήρα χτες το απόγευμα το Χιουντάι και πήγα μια βόλτα στο βουνό. Αφού έκανα γύρω στα 15 χιλιόμετρα, σε δύσκολο και κακοτράχαλο δρόμο, άρχισε κάποια στιγμή να ακούγεται κάτω αριστερά και μπροστά ένα δυνατό "ντούκου-ντούκου" που δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα. Σταματώ, κατεβαίνω και τι να δω! Το μπροστινό αριστερό λάστιχο είχε μόνο ένα μπουλόνι! Φαίνεται πως ο άγνωστος δολοφόνος έκανε πάλι το ίδιο, έβγαλε ένα μπουλόνι και λασκάρισε πολύ τα άλλα, και καθώς το αυτοκίνητο κινούνταν πάνω σε πολύ κακοτράχαλο δρόμο, τα άλλα δύο μπουλόνια ξέσφιξαν τελείως απ' τους κραδασμούς κι έπεσαν, κι έμεινε ένα μόνο του να κρατάει το λάστιχο. Κι αυτό βέβαια ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει. Φτηνά τη γλίτωσα κι αυτή τη φορά, αλλά ως πότε;
FBI, δες τι έπαθε κι ο γιδοβοσκός..
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

perseus έγραψε: 29 Αύγ 2020, 21:27 ποιανού η γυναικα που ηταν?
fixed :lol:
είναι σιλβερφοξ ο Νταρνυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυροβασίλης την 29 Αύγ 2020, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά η γυναίκα μου δεν έχει τη μυική δύναμη να ξεσφίγγει μπουλόνια.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Το σφίγγει το μπουλόνι ο Νταρνάκας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νταρνάκας έγραψε: 29 Αύγ 2020, 21:26 Δεν ξέρω αν είναι δουλειά της CIA, του FBI ή κάποιας άλλης μυστικής ή φανερής υπηρεσίας αλλά το θέμα είναι ότι κάποιος μπαγλαμάς προσπαθεί να με βγάλει απ' τη μέση με ύπουλο τρόπο. Έχω ένα παλιό Χιουντάι που το κυκλοφορούσα μέχρι το 2013. Τότε άλλαξα αυτοκίνητο και το Χιουντάι το απέσυρα απ' την κυκλοφορία, κατέθεσα τις πινακίδες. Το κράτησα όμως για να το χρησιμοποιώ σε διάφορες δουλειές, πηγαίνω στο βουνό για ξύλα, για βόλτα κ.τ.λ.
Κάμερα.
https://www.skroutz.gr/c/3198/kameres-kinigou.html

Και όταν τον πιάσεις, να τον ξεκωλιάσεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Νταρνάκας έγραψε: 29 Αύγ 2020, 21:42
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά η γυναίκα μου δεν έχει τη μυική δύναμη να ξεσφίγγει μπουλόνια.
μπορεί να την έχει ο συνεργός, αν με εννοείς...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”