επιτρεπεται?
κατι λεει ο κανονισμος, δεν εχω καταλαβει, αφου ειναι προσωπικα δεδομενα πως μπορει να σε καταγγειλει καποιος?
Οταν δειχνει τα πμ στον συντονισμο, δε σπαει το απορρητο?
ευχαριστω
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ποιο απόρρητο ρε μουργο;πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:18 Θελω να ριξω μερικες χριστοπαναγιες σε πμ![]()
επιτρεπεται?
κατι λεει ο κανονισμος, δεν εχω καταλαβει, αφου ειναι προσωπικα δεδομενα πως μπορει να σε καταγγειλει καποιος?
ευχαριστω![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
της αλληλοχριστοπαναγιαςBeria έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:19Ποιο απόρρητο ρε μουργο;πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:18 Θελω να ριξω μερικες χριστοπαναγιες σε πμ![]()
επιτρεπεται?
ευχαριστω![]()
![]()
Το ιατρικό;
εγω εχω σκφτει να κατεβασω οτι καντηλι υπαρχει στο λεξικο, και την απαντηση τους να τη σβησω πριν τη διαβασωΜπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:27 Δεν είναι καλό να βλαστημάς.
Κατά τα άλλα σε καταλαβαίνω, κι εγώ θέλω να βρίσω κάποιους συντρόφους σου σε πμ αλλά σκέφτομαι πως θα με αντιβρίσουν και θα το τραβήξουμε μακριά ...
Μπορείς να χτυπάς όλα τα κουδούνιαπήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:30εγω εχω σκφτει να κατεβασω οτι καντηλι υπαρχει στο λεξικο, και την απαντηση τους να τη σβησω πριν τη διαβασωΜπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:27 Δεν είναι καλό να βλαστημάς.
Κατά τα άλλα σε καταλαβαίνω, κι εγώ θέλω να βρίσω κάποιους συντρόφους σου σε πμ αλλά σκέφτομαι πως θα με αντιβρίσουν και θα το τραβήξουμε μακριά ...![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
δεν ειμαι δεξιος
αν το πεις αυτό στο https://vocaroo.com/ θα σου κάνω τζάμπα διάγνωση.είμαι σίγουρος πως ανάμεσα στις συλλαβές σου ξεφεύγουν μουχαχα & χι χι αλλά θέλω να σιγουρευτώ χ2πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2020, 20:18 Θελω να ριξω μερικες χριστοπαναγίες σε πμ![]()
επιτρεπεται?
ευχαριστω![]()
![]()