Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Β. Κικίλιας: 3 εκατ. δόσεις εμβολίου για τον κορονοϊό στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο
Θα ξεκινήσουμε με 700.000 δόσεις το Δεκέμβριο που θα είναι μόνη ή διπλή δόση, και γύρω στις 3 εκατ. δόσεις συνολικά" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.
Πήγαινε βάλε καμιά πλαστική προσωπίδα που προστατεύει και καλά και άσε με εμένα.
Τα ματάκια σου να προσέχεις γιατί η μασκουλα δεν τα καλύπτει. Ευτυχώς που έρχεται το εμβόλιο το φθινόπωρο. Ελπίζω να μην βγάζεις λόγους πάνω σε καφάσια μέχρι τότε.
Φοράω γυαλιά, οπότε δεν έχω θέμα. Περίμενε εσύ το εμβόλιο το Φθινόπωρο. Δεν μας είπες πιο φθινόπωρο όμως.
Prepon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:35
Βασικά τα εμβόλια θα κυκλοφορήσουν πρώτα τον Οκτώβρη στις ΗΠΑ, λόγω εκλογών.
Κι απο Νοέμβριο θα ξεκινήσουν να μοιράζονται στην ΕΕ
Καπως έτσι θα πάει.
Το θέμα είναι να είναι ασφαλή, γιατί η πρεμουρα του Τραμπ να βγουν πριν τις εκλογές είναι μεγάλη
Βασικά να ακούτε τι σας λέω για το θέμα του covid και βασικά για τις εξελίξεις. Πέφτω μέσα σταθερά από τον Μάρτιο και ταυτόχρονα ακούω τις μαλακίες του κάθε πικραμένου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καπως έτσι θα πάει.
Το θέμα είναι να είναι ασφαλή, γιατί η πρεμουρα του Τραμπ να βγουν πριν τις εκλογές είναι μεγάλη
Βασικά να ακούτε τι σας λέω για το θέμα του covid και βασικά για τις εξελίξεις. Πέφτω μέσα σταθερά από τον Μάρτιο και ταυτόχρονα ακούω τις μαλακίες του κάθε πικραμένου.
Σου δίνω το λόγο μου
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Καπως έτσι θα πάει.
Ότο, εσύ θα το κάνεις το εμβόλιο; στον εαυτό σου εννοώ, όχι σε άλλους.
Prepon έγραψε: 18 Αύγ 2020, 12:43
Σου δίνω το λόγο μου
Καλά είπαμε
Ούτως ή άλλως έχω πει ότι μεταφέρω πληροφορίες δεν κάνω δικές μου εκτιμήσεις. Άλλωστε μιλάμε για νέο ιό και τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά. Είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
Let them make the first mistake. We make the last move.