!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερη ταινία του Σπίλμπεργκ
- hellegennes
Καλύτερη ταινία του Σπίλμπεργκ
Ποια ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ σάς άρεσε περισσότερο και ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη (διαφορετικά ερωτήματα) από κάθε άποψη. Στο Πολ έχω βάλει τις ταινίες του με χρονολογική σειρά, παραλείποντας καμμιά 10αριά λιγότερο γνωστές.
Υπόψη ότι το πολ αφορά μόνο ταινίες που σκηνοθέτησε ο Σπίλμπεργκ. Όχι ταινίες που έγραψε ή στις οποίες ήταν παραγωγός (Γκρέμλινς, Γκούνις, Επιστροφή στο Μέλλον, κτλ).
Δίνω γενναιόδωρα 5 επιλογές. Αιτιολογήστε, παρακαλώ.
Υπόψη ότι το πολ αφορά μόνο ταινίες που σκηνοθέτησε ο Σπίλμπεργκ. Όχι ταινίες που έγραψε ή στις οποίες ήταν παραγωγός (Γκρέμλινς, Γκούνις, Επιστροφή στο Μέλλον, κτλ).
Δίνω γενναιόδωρα 5 επιλογές. Αιτιολογήστε, παρακαλώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Καλύτερη ταινία του Σπίλμπεργκ
Σαγονια, Ιντιανα Τζοουνς (χωρις την τελευταια ντροπιαστικη αηδια) και στρατιωτης Ραιαν.
Τα Σαγονια ηταν η επιτομη του θριλερ, εκπληκτικες ερμηνειες, φοβεροι διαλογοι, sountrack. H ταινια ειναι αψεγαδιαστη και ο Σπιλμπεργκ μετεστρεψε τις τεχνολογικες προκλησεις σε πλεονεκτηματα (πχ η μη εμφανιση του καρχαρια, αλλα η υπονοια της παρουσιας του με διαφορα οπτικοακουστικα μεσα μεσα).
Η τριλογια του Ιντυ ειναι η επιτομη της ευχαριστης χολλυγουντιανης ποπκορνοπεριπετειας που θα σε συναρπασει. Την ειδα προσφατα και πραγματικα γαμει ακομα σε ολα τα επιπεδα.
Ο Ραιαν σαν ταινια εχει προβληματα. Πχ μια τεραστια κοιλια και μια ψιλοηλιθια δοσμενη υποθεση. ΟΜΩΣ περιεχει την ποιο ρεαλιστικη αποδοση μαχης που κινηματογραφηθηκε ποτε. Αυτοματα με την προβολη της αλλαξε τα δεδομενα. Θυμαμαι οταν την ειχα δει στο σινεμα, ειχα μεινει κυριολεκτικα αναυδος.
Τα Σαγονια ηταν η επιτομη του θριλερ, εκπληκτικες ερμηνειες, φοβεροι διαλογοι, sountrack. H ταινια ειναι αψεγαδιαστη και ο Σπιλμπεργκ μετεστρεψε τις τεχνολογικες προκλησεις σε πλεονεκτηματα (πχ η μη εμφανιση του καρχαρια, αλλα η υπονοια της παρουσιας του με διαφορα οπτικοακουστικα μεσα μεσα).
Η τριλογια του Ιντυ ειναι η επιτομη της ευχαριστης χολλυγουντιανης ποπκορνοπεριπετειας που θα σε συναρπασει. Την ειδα προσφατα και πραγματικα γαμει ακομα σε ολα τα επιπεδα.
Ο Ραιαν σαν ταινια εχει προβληματα. Πχ μια τεραστια κοιλια και μια ψιλοηλιθια δοσμενη υποθεση. ΟΜΩΣ περιεχει την ποιο ρεαλιστικη αποδοση μαχης που κινηματογραφηθηκε ποτε. Αυτοματα με την προβολη της αλλαξε τα δεδομενα. Θυμαμαι οταν την ειχα δει στο σινεμα, ειχα μεινει κυριολεκτικα αναυδος.
- Otto Weininger
Εψήφισα, με την σειρά που γράφονται :
1. Τα σαγόνια του καρχαρία
2. Στενές επαφές τρίτου τύπου
3. Ιντιάνα Τζόουνς - τελευταία σταυροφορία
4. Τζουράσικ Παρκ (απορώ που είμαι ο μόνος μέχρι τώρα, μιλάμε για έπος)
5. Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν
1. Τα σαγόνια του καρχαρία
2. Στενές επαφές τρίτου τύπου
3. Ιντιάνα Τζόουνς - τελευταία σταυροφορία
4. Τζουράσικ Παρκ (απορώ που είμαι ο μόνος μέχρι τώρα, μιλάμε για έπος)
5. Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι η Αυτοκρατορία του Ήλιου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- κυριος Μακης
Τα σαγονια καλυτερη, αλλα προσωπικα αγαπημενες ειναι ο πρωτος Ιντυ και το Τζουρασικ Παρκ.
Artificial Intelligence.
Sci-fi με νοήμα, Jude Law στα καλύτερα του, συμβολισμοί για τη ζωή και για το μέλλον και γλυκόπικρο ending. *
Θα το ξαναδω όταν θα βρω τη γυναίκα της ζωής μου οπού θα μπορώ να κλάψω γοερά στα στήθη της, σαν μικρό παιδί, χωρίς ενοχές
* Η ταινία πριν την πάρει ο Σπίλμπεργκ, είχε ανατεθεί στον Κιούμπρικ. Nuff said
Sci-fi με νοήμα, Jude Law στα καλύτερα του, συμβολισμοί για τη ζωή και για το μέλλον και γλυκόπικρο ending. *
Θα το ξαναδω όταν θα βρω τη γυναίκα της ζωής μου οπού θα μπορώ να κλάψω γοερά στα στήθη της, σαν μικρό παιδί, χωρίς ενοχές
* Η ταινία πριν την πάρει ο Σπίλμπεργκ, είχε ανατεθεί στον Κιούμπρικ. Nuff said
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ψήφισα τη Λιστα του Σίντλερ, την Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν και το Πιάσε με αν μπορείς γιατί αυτού του είδους ταινίες βλέπω και οι συγκεκριμένες, εκτός της τελευταίας με άγγιξαν., δεν είναι αντικειμενικό το ξέρω αλλά ... 
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σαγονια του καρχαρια, η τελευταια σταυροφορια και τζουρασικ παρκ το πρωτο
επιφυλασσομαι για το minority report που δεν το εχω δει
επιφυλασσομαι για το minority report που δεν το εχω δει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εδώ το διάβασα ότι υπάρχει αυτή η ταινία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το κώλο πέρπλ γιατί λείπει ;
Σίγουρα είναι βαρετή ταινία.
Ίσως ψηφίσω μιά ταινία μόνο γιά την μουσική του J. Williams
Σίγουρα είναι βαρετή ταινία.
Ίσως ψηφίσω μιά ταινία μόνο γιά την μουσική του J. Williams
και βασίζεται σε πραγματική ιστορία - χωρίς σεναριακές υπερβολές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
H καλύτερή του είναι σίγουρα η λίστα του σίντλερ αλλά αν με ρωτούσε κάποιος ποια θα ήθελα να ξαναδώ θα έλεγα το ready player one.
ΕΤ ο Εξωγήινος
Η 1η ταινια στο σινεμα στη ζωη μου.
Η 1η ταινια στο σινεμα στη ζωη μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση