!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Live Τραμπ και Κιμ
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Live Τραμπ και Κιμ
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
stergiosbik
O αλανιαρης ο Τραμπ μοιραζει πονο.
Τους χορευει ολους στο ταψι!
Τους χορευει ολους στο ταψι!
-
ritzeri
-
ritzeri
Ο Τραμπ δεν έχει ξεκινήσει ούτε ένα πόλεμο κατά τη διάρκεια της θητείας του, αντιθέτως κλείνει μέτωπα στη Μέση Ανατολή και τώρα και στη Β. Κορεα.
Καμιά σχέση με τον πολεμοχαρή Ομπάμα.
Έχουν σκυλιασει οι νεοφιλελεδες
Καμιά σχέση με τον πολεμοχαρή Ομπάμα.
Έχουν σκυλιασει οι νεοφιλελεδες
-
ritzeri
Όπως φαίνεται χρειάζεται ένας Τραμπ για την παγκόσμια ειρήνη και μια ΧΑ για την ελευθερία του λόγου και της σκέψης στη χώρα μας.
Εκεί φτάσαμε, όσο κι αν οι περισσότεροι ειρωνευοσασταν, ετσι όπως τα εκαναν οι σοσιαλιστές ανά τον κόσμο....
Εκεί φτάσαμε, όσο κι αν οι περισσότεροι ειρωνευοσασταν, ετσι όπως τα εκαναν οι σοσιαλιστές ανά τον κόσμο....
Πολλές καλημέρες από την Πατρίδα στον αδερφό μας τον Γιωργης στην ταβέρνα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αποπυρηνικοποιηση της Κορεατικης χερσονησου σημαινει αποχωρηση των Αμερικανικων δυναμεων απο την Ν.Κορεα.Μου φενεται οτι ο Διαδοχος τυλιξε σε μια κολλα χαρτι τον Τραμπ και τον εκανε γιο-γιο.ritzeri έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:19 Και κλααααααμα ο διάδοχος ναουμε
http://www.capital.gr/forum/thread/6314 ... Id=6314822
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εμένα με φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:53Αποπυρηνικοποιηση της Κορεατικης χερσονησου σημαινει αποχωρηση των Αμερικανικων δυναμεων απο την Ν.Κορεα.Μου φενεται οτι ο Διαδοχος τυλιξε σε μια κολλα χαρτι τον Τραμπ και τον εκανε γιο-γιο.ritzeri έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:19 Και κλααααααμα ο διάδοχος ναουμε
http://www.capital.gr/forum/thread/6314 ... Id=6314822![]()
.
.
Να καταλαβω τι οτι με το πυρηνικο οπλοστασιο δημιουργησε ενα τεχνητο χαρτι διαπραγματευσης.Η εχεις την αυταπατη που καλλιεργουν οτι ο Κιμ εδωσε χωρις να παρει ανταλαγματα στο πολλαπλασιο.Το ισχυρο οπλο των ΗΠΑ ειναι η στρατιωτικη ισχυ,εαν μειωθει στην περιοχη Ν.Κορεα-Ιαπωνια θα προσκυνησουν στην Κινεζικη οικονομικη ισχυ και αντε γεια Αμερικα.sys3x έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:56Εμένα με φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:53Αποπυρηνικοποιηση της Κορεατικης χερσονησου σημαινει αποχωρηση των Αμερικανικων δυναμεων απο την Ν.Κορεα.Μου φενεται οτι ο Διαδοχος τυλιξε σε μια κολλα χαρτι τον Τραμπ και τον εκανε γιο-γιο.ritzeri έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:19 Και κλααααααμα ο διάδοχος ναουμε
http://www.capital.gr/forum/thread/6314 ... Id=6314822![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
δεν υπάρχουν σοσιαλιστές τον 21ο αιώνα (σοσιαλφιλελεύθεροι ναι)ritzeri έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:23
ούτε το τελευταίο ήμισυ του 20ου αιώνα (σοσιαλδημοκράτες ναι)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ακόμα και να μην ήταν παραλήρημα αυτό που έγραψες γεμάτο από ιδεολογικό αριστεριτζίδικο μπάηας χωρίς ίχνος ψύχραιμης ανάλυσης δεν αλλάζει το γεγονός ότι βγαίνοντας από το πυρηνικό πρόγραμμα η βκ θα έχουμε έναν κατά τι ασφαλέστερο πλανήτη. Αλλά που.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 10:00Να καταλαβω τι οτι με το πυρηνικο οπλοστασιο δημιουργησε ενα τεχνητο χαρτι διαπραγματευσης.Η εχεις την αυταπατη που καλλιεργουν οτι ο Κιμ εδωσε χωρις να παρει ανταλαγματα στο πολλαπλασιο.Το ισχυρο οπλο των ΗΠΑ ειναι η στρατιωτικη ισχυ,εαν μειωθει στην περιοχη Ν.Κορεα-Ιαπωνια θα προσκυνησουν στην Κινεζικη οικονομικη ισχυ και αντε γεια Αμερικα.sys3x έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:56Εμένα με φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:53
Αποπυρηνικοποιηση της Κορεατικης χερσονησου σημαινει αποχωρηση των Αμερικανικων δυναμεων απο την Ν.Κορεα.Μου φενεται οτι ο Διαδοχος τυλιξε σε μια κολλα χαρτι τον Τραμπ και τον εκανε γιο-γιο.![]()
![]()
![]()
.
.
Κανεναν ασφαλεστερο πλανητη δεν εχεις.Τα παραμυθια του 1990 δεν πιανουν σημερα.sys3x έγραψε: 12 Ιουν 2018, 10:05Ακόμα και να μην ήταν παραλήρημα αυτό που έγραψες γεμάτο από ιδεολογικό αριστεριτζίδικο μπάηας χωρίς ίχνος ψύχραιμης ανάλυσης δεν αλλάζει το γεγονός ότι βγαίνοντας από το πυρηνικό πρόγραμμα η βκ θα έχουμε έναν κατά τι ασφαλέστερο πλανήτη. Αλλά που.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 10:00Να καταλαβω τι οτι με το πυρηνικο οπλοστασιο δημιουργησε ενα τεχνητο χαρτι διαπραγματευσης.Η εχεις την αυταπατη που καλλιεργουν οτι ο Κιμ εδωσε χωρις να παρει ανταλαγματα στο πολλαπλασιο.Το ισχυρο οπλο των ΗΠΑ ειναι η στρατιωτικη ισχυ,εαν μειωθει στην περιοχη Ν.Κορεα-Ιαπωνια θα προσκυνησουν στην Κινεζικη οικονομικη ισχυ και αντε γεια Αμερικα.![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το βασικότερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι οταν αναλυουν μια κατάσταση, ειναι οτι καταληγουν να πιστευουν αυτο που θελουν να πιστεψουν.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 10:00Να καταλαβω τι οτι με το πυρηνικο οπλοστασιο δημιουργησε ενα τεχνητο χαρτι διαπραγματευσης.Η εχεις την αυταπατη που καλλιεργουν οτι ο Κιμ εδωσε χωρις να παρει ανταλαγματα στο πολλαπλασιο.Το ισχυρο οπλο των ΗΠΑ ειναι η στρατιωτικη ισχυ,εαν μειωθει στην περιοχη Ν.Κορεα-Ιαπωνια θα προσκυνησουν στην Κινεζικη οικονομικη ισχυ και αντε γεια Αμερικα.sys3x έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:56Εμένα με φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 09:53
Αποπυρηνικοποιηση της Κορεατικης χερσονησου σημαινει αποχωρηση των Αμερικανικων δυναμεων απο την Ν.Κορεα.Μου φενεται οτι ο Διαδοχος τυλιξε σε μια κολλα χαρτι τον Τραμπ και τον εκανε γιο-γιο.![]()
![]()
![]()
Μηπως αυτο ισχυει για εσας που νομιζετε οτι ο Τραμπ πηρε χωρις να δωσει τιποτα.panos291 έγραψε: 12 Ιουν 2018, 10:27Το βασικότερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι οταν αναλυουν μια κατάσταση, ειναι οτι καταληγουν να πιστευουν αυτο που θελουν να πιστεψουν.zteo έγραψε: 12 Ιουν 2018, 10:00Να καταλαβω τι οτι με το πυρηνικο οπλοστασιο δημιουργησε ενα τεχνητο χαρτι διαπραγματευσης.Η εχεις την αυταπατη που καλλιεργουν οτι ο Κιμ εδωσε χωρις να παρει ανταλαγματα στο πολλαπλασιο.Το ισχυρο οπλο των ΗΠΑ ειναι η στρατιωτικη ισχυ,εαν μειωθει στην περιοχη Ν.Κορεα-Ιαπωνια θα προσκυνησουν στην Κινεζικη οικονομικη ισχυ και αντε γεια Αμερικα.![]()
Γιατι εγω δεν εγραψα κατι τετοιο για τον Κιμ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-