https://www.facebook.com/iliopoulosnaso ... 4990563839
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ετοιμαστείτε να χρηματοδοτήσετε το Gay Pride.
- Highlander
- Obi Wan Iakobi
Re: Ετοιμαστείτε να χρηματοδοτήσετε το Gay Pride.
Πως χασαμε το κελεπουρι?
Νάσος Ηλιόπουλος: Στόχος μου να είμαι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων
Νάσος Ηλιόπουλος: Στόχος μου να είμαι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τον Ηλιόπουλο πείτε του ο,τι θέλετε αλλα ο άνθρωπος απο ρολόγια ξέρει. Τον είχα δει σε φωτογραφία με ενα χρυσο breitling chronomatt 44
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μιά παραποιημένη φωτό να κρατάς το στραπόνι Νάσο μου, τα λεφτά ποιός τα λογαριάζει όταν είναι ιερός ο σκοπός : σοδομισμός γιά τον σοσιαλισμό !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι η συγκεκριμένη ψεύτικη φωτογραφία έφτασε να αναπαραχθεί και από την επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ. Άλλη μία υπενθύμιση του βούρκου και των λούμπεν ακροδεξιών που συνυπάρχουν στην μεγάλη φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση, δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -zaharaki/Η ΝΔ στέλνει πολυπληθή αντιπροσωπεία στο Athens Pride με Αυγενάκη, Ζούλα, Πιπιλή και Ζαχαράκη
Νουδού. Μια ζωή και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Highlander???Yochanan έγραψε: 09 Ιουν 2020, 16:25 Τον Ηλιόπουλο πείτε του ο,τι θέλετε αλλα ο άνθρωπος απο ρολόγια ξέρει. Τον είχα δει σε φωτογραφία με ενα χρυσο breitling chronomatt 44
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Περίμενε λίγο ρε, κουκλάρει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οι ζαίοι τι λόγο έχουν στα της πατρίδας; Αφού εξουσία δεν πρόκειται να ξαναδούν στον αιώνα τον άπαντα.
Δεν τον συμπαθω, αλλα εαν εγινε οτι περιγραφει, εχει δικιο.
Έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα με τις παραποιημένες φωτό, πάντως, και πρέπει καπως να μαζευτεί
Ο τύπος που υπογράφει ως Zhukov στο τουίτερ ανέβασε την παρακάτω φωτό από την συγκέντρωση των εκπαιδευτικών
όχι ως αστείο, αλλά ως πραγματική και έβαλε και σχόλιο:
Σύλλογος εκπαιδευτικών με την επωνυμία «ΟΡΣΕ» καλεί σε «απόσυρση τώρα όλων των η/υ, tablets και κινητών». Όχι απλώς αξιολόγηση, αλλά δια βίου αποκλεισμό από οποιαδήποτε διαδικασία πρόσληψης στο δημόσιο.
Η φωτογραφία ήταν:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 1488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 4 Απαντήσεις