!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ignore και παράθεση

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Nero

Ignore και παράθεση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Πολύ με αρέσει η λειτουργεία της ειδοποίησης όταν κάποιος σε κάνει quote αλλά για κάποιο λόγο πέρνεις ανάλογη ειδοποίηση όταν κοουτάρει και κάποιος απ;o τους ενοχλητικούς που έχει σε ignore...το οποίο εξαλείφει όλο το point του ignore. Τι παίζει μ'αυτό?
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Ignore και παράθεση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Nero έγραψε: 11 Ιουν 2018, 20:46 Πολύ με αρέσει η λειτουργεία της ειδοποίησης όταν κάποιος σε κάνει quote αλλά για κάποιο λόγο πέρνεις ανάλογη ειδοποίηση όταν κοουτάρει και κάποιος απ;o τους ενοχλητικούς που έχει σε ignore...το οποίο εξαλείφει όλο το point του ignore. Τι παίζει μ'αυτό?

Νερο, όσον αφορά την ειδοποίηση του ιγκνορ: όταν μιλάμε για το δικαίωμα του ιγκνόρ σε ένα φόρουμ σε μια σχέση διαχείρησης-μέλους,διαχείρισης μέλους ξαναλέω και αυτό ισχύει για όλα λίγο πολύ όλες τις λειρουργίες του φόρουμ. Δεν καταπατάται καμμία λειτουργία όταν μια ονλάην κοινότητα ανθρώπων δε γουστάρει το κάνεις χρήση των λειτουργιών και θα προτιμούσε να μη σε ακούει και έχει κάθε δικαίωμα να πάρει τα μέτρα της για να μη σε ακούει. Δεν είναι δικαίωμά σου να υποχρεώσεις κάποιον να ανέχεται άτομα σαν τον παραπάνω που αναφέραμε επικαλούμενος κάποια λειτουργία ειδοποίησης. Η διαχείριση παρέχει την λειτουργία και του επιτρέπει να κάνει ιγκνόρ όποιον θέλει αλλά από κει και πέρα είναι υποχρεωμένος να βρει και μια ονλάην κοινότητα που δέχεται αυτά που κάνει,αν δε βρει ας πάει σε μια ενα μπλογκ στο myspace να τα λέει μόνος του.

Επιπλέον δεν μπορώ να μην αναφέρω ξανά το οξύμωρο: Άτομα σαν τον παραπάνω προφανώς χέστηκαν για τη λειτουργία του ιγκνορ,χρησιμοποιούν μια εσκεμμένα διαστρεβλωμένη ρητορική ειδοποίησης προκειμένου να την καταπατήσουν γιατί πιστεύουν ότι είναι πονηροί όπως το ίδιο κάνουν ιντερνετικά,χρησιμοποιώντας πχ λειτουργίες όπως το quote-στο οποίο δεν πιστεύουν για τον ίδιο λόγο. Γνώμη μου είναι ότι μια oνλάην κοινότητα έχει κάθε δικαίωμα και επιβάλλεται να πάρει μέτρα για να προστατευτεί από τέτοια φαινόμενα.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

ελα βρε που χρησημοποιείτε ignore
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χουργιατς έγραψε: 11 Ιουν 2018, 20:52
Nero έγραψε: 11 Ιουν 2018, 20:46 Πολύ με αρέσει η λειτουργεία της ειδοποίησης όταν κάποιος σε κάνει quote αλλά για κάποιο λόγο πέρνεις ανάλογη ειδοποίηση όταν κοουτάρει και κάποιος απ;o τους ενοχλητικούς που έχει σε ignore...το οποίο εξαλείφει όλο το point του ignore. Τι παίζει μ'αυτό?

Νερο, όσον αφορά την ειδοποίηση του ιγκνορ: όταν μιλάμε για το δικαίωμα του ιγκνόρ σε ένα φόρουμ σε μια σχέση διαχείρησης-μέλους,διαχείρισης μέλους ξαναλέω και αυτό ισχύει για όλα λίγο πολύ όλες τις λειρουργίες του φόρουμ. Δεν καταπατάται καμμία λειτουργία όταν μια ονλάην κοινότητα ανθρώπων δε γουστάρει το κάνεις χρήση των λειτουργιών και θα προτιμούσε να μη σε ακούει και έχει κάθε δικαίωμα να πάρει τα μέτρα της για να μη σε ακούει. Δεν είναι δικαίωμά σου να υποχρεώσεις κάποιον να ανέχεται άτομα σαν τον παραπάνω που αναφέραμε επικαλούμενος κάποια λειτουργία ειδοποίησης. Η διαχείριση παρέχει την λειτουργία και του επιτρέπει να κάνει ιγκνόρ όποιον θέλει αλλά από κει και πέρα είναι υποχρεωμένος να βρει και μια ονλάην κοινότητα που δέχεται αυτά που κάνει,αν δε βρει ας πάει σε μια ενα μπλογκ στο myspace να τα λέει μόνος του.

Επιπλέον δεν μπορώ να μην αναφέρω ξανά το οξύμωρο: Άτομα σαν τον παραπάνω προφανώς χέστηκαν για τη λειτουργία του ιγκνορ,χρησιμοποιούν μια εσκεμμένα διαστρεβλωμένη ρητορική ειδοποίησης προκειμένου να την καταπατήσουν γιατί πιστεύουν ότι είναι πονηροί όπως το ίδιο κάνουν ιντερνετικά,χρησιμοποιώντας πχ λειτουργίες όπως το quote-στο οποίο δεν πιστεύουν για τον ίδιο λόγο. Γνώμη μου είναι ότι μια oνλάην κοινότητα έχει κάθε δικαίωμα και επιβάλλεται να πάρει μέτρα για να προστατευτεί από τέτοια φαινόμενα.

ΔΕ ΜΠΟΡΩ(&11€(
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:57

Aφού στο 'πα βρε αγόρι, δε γίνεται μεταξύ μας. Είμαστε ασύμβατοι.
Να 'μασταν και οι δυό αλλιώς να γινόταν.
Δες δύο κοπελιές μαζί. Και σχέση με τα όλα της μπορούν να κάνουν, και να μείνουν και δεκαετίες μαζί,
και να μοιράζονται ένα πράγμα επί καιρό χωρίς γκρίνιες. "Να φόρα εσύ το δικό μου φουστάνι να βάλω εγώ το δικό σου",
"ας αγοράσουμε αυτά τα τακούνια να τα βάζουμε μία εγώ και μία εσύ" , ένα μαλακτικό, ένα σαμπουάν για μπούκλες, μια κρέμα χεριών, μια κρέμα προσώπου, μια κρέμα για τα πόδια. Ένα πράγμα μοιράζονται.
Ενώ με μας; Φαντάζομαι να βλέπω το κιτρινιασμένο απο τα ντορίτος αμάνικο πάλκο φανελάκι στα άπλυτα και να μην ξέρω τίνος είναι :a035:
'Αστο λοιπόν. Ας μείνουμε φίλοι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χουργιατς έγραψε: 13 Ιουν 2018, 00:59

Δες δύο κοπελιές μαζί. Και σχέση με τα όλα της μπορούν να κάνουν, και να μείνουν και δεκαετίες μαζί,
και να μοιράζονται ένα πράγμα επί καιρό χωρίς γκρίνιες. "Να φόρα εσύ το δικό μου φουστάνι να βάλω εγώ το δικό σου",
"ας αγοράσουμε αυτά τα τακούνια να τα βάζουμε μία εγώ και μία εσύ" , ένα μαλακτικό, ένα σαμπουάν για μπούκλες, μια κρέμα χεριών, μια κρέμα προσώπου, μια κρέμα για τα πόδια. Ένα πράγμα μοιράζονται.
Ενώ με μας; Φαντάζομαι να βλέπω το κιτρινιασμένο απο τα ντορίτος αμάνικο πάλκο φανελάκι στα άπλυτα και να μην ξέρω τίνος είναι :a035:
Ήθελα να το συνεχίσω λίγο ακόμη γαμώ, τέσπα δε πειράζει, φίλοι φίλοι, όπως το λέει ο Καζαντζίδης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

sys3x έγραψε: 13 Ιουν 2018, 01:36
Χουργιατς έγραψε: 13 Ιουν 2018, 00:59

Ήθελα να το συνεχίσω λίγο ακόμη γαμώ, τέσπα δε πειράζει, φίλοι φίλοι, όπως το λέει ο Καζαντζίδης.
Εικόνα

ζουζούνες μου : )
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

Πολύ χρήσιμη εφεύρεση αυτό το "Ignore".

Παλιά στο Φόρουμ.τζιάρ έγραφα και μερικές σοβαρές αναλύσεις σε θέματα που ενδιαφέρουν κόσμο (τουλάχιστον ενδιέφεραν αυτά που έγραφα στο Capital.gr όπως έβλεπα στα σχόλια που έκαναν γι' αυτό και το συνεχίζω).

Στο Φόρουμ.τζιάρ έπεφταν αμέσως τα σχόλια "γράφεις σεντόνια" και μετά όλο σύντομες κακοήθειες, ύβρεις και γραφή κακομαθημένων και κοινωνικά αμόρφωτων. Όλοι αυτοί, με τις κουτσουλιές τους που άφηναν μετά από κάθε ποστ μου. έμπαιναν σε "Παράβλεψη".

Τώρα οι ίδιοι και οι ίδιοι που πληροφορήθηκαν το νέο Φόρουμ (κανένας δεν χάθηκε από δαύτους) ενθαρρυμένοι από το γεγονός ότι δεν έχουμε τους Βησσαρίωνα-Πατησιώτη-Leporello, έχουν επικρατήσει πάλι και το έχουν κάνει κερκίδα γηπέδου ποδοσφαίρου. Φυσικά όλοι αυτοί είναι σε παράβλεψη. Τσάμπα ξοδεύουν τις κουτσουλιές τους. Δεν τους διαβάζω. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποθαρρύνουν οποιονδήποτε άλλον να γράψει κάτι σοβαρό ("σεντόνια" όπως χαρακτηρίζουν ότι σοβαρό γράφεται).
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”