!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος αρχηγός Σύριζα, το προφίλ - ψηφίστε
- wooded glade
Νέος αρχηγός Σύριζα, το προφίλ - ψηφίστε
Ποιό πιστεύετε ότι είναι το ιδανικό προφίλ του νέου αρχηγού του Σύριζα ώστε να οδηγήσει τον Σύριζα σε νέες επιτυχίες ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Re: Νέος αρχηγός Σύριζα, το προφίλ - ψηφίστε
Σας υπενθυμίζω το μεγάλο δημοψήφισμα της ημέρας.
Το έβαλα την ώρα που οι εξηντάλεπτοι ήταν απησχολημένοι πυρετωδώς με τα δικά τους και έτσι υπεχώρησε.
Γι αυτό κάνω την υπενθύμιση.
Ψηφίστε.
Το έβαλα την ώρα που οι εξηντάλεπτοι ήταν απησχολημένοι πυρετωδώς με τα δικά τους και έτσι υπεχώρησε.
Γι αυτό κάνω την υπενθύμιση.
Ψηφίστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 18 Μάιος 2020, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποκλείεται να διαλέξει οτιδήποτε παραπέμπει σε ΚΚΕ. Οι δικοί του είναι πολύ περισσότερο αντικομουνιστές από τους νεοδημοκράτες, ή κι από δεξιότερα. Κάτι κοινωνίες του Μαυρομιχ... του Καποδίστρια, τους ρίχνει στ' αυτιά ο Σύριζας σε αντικομουνισμό, οπότε τα περί Παπαρήγας και Κανέλλης είναι άκυρα.
- wooded glade
Ε ναι καλά τώρα.Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:06 Αποκλείεται να διαλέξει οτιδήποτε παραπέμπει σε ΚΚΕ. Οι δικοί του είναι πολύ περισσότερο αντικομουνιστές από τους νεοδημοκράτες, ή κι από δεξιότερα. Κάτι κοινωνίες του Μαυρομιχ... του Καποδίστρια, τους ρίχνει στ' αυτιά ο Σύριζας σε αντικομουνισμό, οπότε τα περί Παπαρήγας και Κανέλλης είναι άκυρα.
Είναι popular profiles της εποχής μας βασικά και όχι political profiles. Μία Λιάνα Κανέλλη π.χ. πασοκίστρια της παλιάς εποχής δεν θα μου έκανε εντύπωση.
Ξέχασα και την femme dynamique εγώ, την Ραχήλ Μακρή. Αν τη βάλω τώρα θα μου μηδενίσει τις ψήφους.
Ραχήλ Μακρή θα την ψήφιζα.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:16Ε ναι καλά τώρα.Βλήμα έγραψε: 18 Μάιος 2020, 18:06 Αποκλείεται να διαλέξει οτιδήποτε παραπέμπει σε ΚΚΕ. Οι δικοί του είναι πολύ περισσότερο αντικομουνιστές από τους νεοδημοκράτες, ή κι από δεξιότερα. Κάτι κοινωνίες του Μαυρομιχ... του Καποδίστρια, τους ρίχνει στ' αυτιά ο Σύριζας σε αντικομουνισμό, οπότε τα περί Παπαρήγας και Κανέλλης είναι άκυρα.
Είναι popular profiles της εποχής μας βασικά και όχι political profiles. Μία Λιάνα Κανέλλη π.χ. πασοκίστρια της παλιάς εποχής δεν θα μου έκανε εντύπωση.
Ξέχασα και την femme dynamique εγώ, την Ραχήλ Μακρή. Αν τη βάλω τώρα θα μου μηδενίσει τις ψήφους.
- wooded glade
Το θατσερικό προφίλ ήταν κάποτε ένα πολύ αγαπημένο, στο χώρο της δεξάς περισσότερο.
Θυμάμαι παλιά που η Φάνη Πάλλη Πετραλιά όταν έβγαινε στην τηλεόραση προσπαθούσε να μιμηθεί την προφορά της Μάργκαρετ Θάτσερ και τα sharp Yorkshire vowels της Μαργαρίτας, στην Ελληνική γλώσσα. Αλλά μετά το σταμάτησε.
Θυμάμαι παλιά που η Φάνη Πάλλη Πετραλιά όταν έβγαινε στην τηλεόραση προσπαθούσε να μιμηθεί την προφορά της Μάργκαρετ Θάτσερ και τα sharp Yorkshire vowels της Μαργαρίτας, στην Ελληνική γλώσσα. Αλλά μετά το σταμάτησε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 18 Μάιος 2020, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μουνετο αλα αχτσιόγλου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- wooded glade
Βάλαμε. Ποιά Αχτσιόγλου ; Θα είσαι σεβαστικός.
Oχι κ φαμ φαταλ η αγελαδολιανη
- wooded glade
Κάτσε ήσυχος.Lord Brum έγραψε: 18 Μάιος 2020, 19:06Oχι κ φαμ φαταλ η αγελαδολιανη
Γουστάρεις αυτήν που έκανε φλογέρα στον Ανδρέα?wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2020, 19:07Κάτσε ήσυχος.
Καλά ρε προβοκάτορα, έβαλες το poll με 40 βαθμούς, και μόνο εικόνα να κάνεις το ζιβάγκο να θες να φουντάρεις;
- wooded glade
Qu' est que vous dites ?stella έγραψε: 18 Μάιος 2020, 19:30 Καλά ρε προβοκάτορα, έβαλες το poll με 40 βαθμούς, και μόνο εικόνα να κάνεις το ζιβάγκο να θες να φουντάρεις;
- wooded glade
Μεγάλη μπάλα δικέ μου, κάτσε καλά.Lord Brum έγραψε: 18 Μάιος 2020, 19:22Γουστάρεις αυτήν που έκανε φλογέρα στον Ανδρέα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-