!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν το παντελόνι καλή ιδέα ή καταστροφή;
-
Antigeist
Ήταν το παντελόνι καλή ιδέα ή καταστροφή;
Στο προηγούμενο νήμα για την παχυσαρκία σκέφτηκα ότι με τόσα υπέρβαρα και άσχημα σουλούπια που κυκλοφορούν εκεί έξω αντρών τε και γυναικών πόσα θα είχε γλιτώσει το ματάκι μας αν η ένδυση ήταν πιο κοντά στην αρχαιότητα ή το Βυζάντιο. Θα βλέπαμε τις κρεμασμένες σάρκες από τα μπράτσα και τις γάμπες μιας πατσόχοντρης αν οι γυναίκες ντύνονταν ολόσωμα με κάλυψη ποδιών και χεριών όπως τότε; Αν οι άντρες φόραγαν μακριά φουστάνια (όχι την μίνι γελοιότητα των ευζόνων) θα βγέπαμε την άθλια μεσογειακή σιλουέτα τους να κάνει έτσι γραμμή;
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Ήταν το παντελόνι καλή ιδέα ή καταστροφή;
Θα χάναμε όμως αμέτρητες άλλες οπτικές απολαύσεις, οπότε, χαλάλι και τα κρεμασμένα κρέατα και παχάδια. Μερικές φορές χρειάζεται να υποστείς μια μικρή ταλαιπωρία για να γευτείς μια μεγαλύτερη απόλαυση.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 01:55 Στο προηγούμενο νήμα για την παχυσαρκία σκέφτηκα ότι με τόσα υπέρβαρα και άσχημα σουλούπια που κυκλοφορούν εκεί έξω αντρών τε και γυναικών πόσα θα είχε γλιτώσει το ματάκι μας αν η ένδυση ήταν πιο κοντά στην αρχαιότητα ή το Βυζάντιο. Θα βλέπαμε τις κρεμασμένες σάρκες από τα μπράτσα και τις γάμπες μιας πατσόχοντρης αν οι γυναίκες ντύνονταν ολόσωμα με κάλυψη ποδιών και χεριών όπως τότε; Αν οι άντρες φόραγαν μακριά φουστάνια (όχι την μίνι γελοιότητα των ευζόνων) θα βγέπαμε την άθλια μεσογειακή σιλουέτα τους να κάνει έτσι γραμμή;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- hellegennes
Το παντελόνι είναι μακράν πιο άνετο από οτιδήποτε άλλο, σε οποιοδήποτε μήκος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Antigeist
Φήμεςhellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2020, 02:13 Το παντελόνι είναι μακράν πιο άνετο από οτιδήποτε άλλο, σε οποιοδήποτε μήκος.
-
Antigeist
Όχι και μικρή ταλαιπωρία.Νταρνάκας έγραψε: 11 Μάιος 2020, 02:08Θα χάναμε όμως αμέτρητες άλλες οπτικές απολαύσεις, οπότε, χαλάλι και τα κρεμασμένα κρέατα και παχάδια. Μερικές φορές χρειάζεται να υποστείς μια μικρή ταλαιπωρία για να γευτείς μια μεγαλύτερη απόλαυση.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 01:55 Στο προηγούμενο νήμα για την παχυσαρκία σκέφτηκα ότι με τόσα υπέρβαρα και άσχημα σουλούπια που κυκλοφορούν εκεί έξω αντρών τε και γυναικών πόσα θα είχε γλιτώσει το ματάκι μας αν η ένδυση ήταν πιο κοντά στην αρχαιότητα ή το Βυζάντιο. Θα βλέπαμε τις κρεμασμένες σάρκες από τα μπράτσα και τις γάμπες μιας πατσόχοντρης αν οι γυναίκες ντύνονταν ολόσωμα με κάλυψη ποδιών και χεριών όπως τότε; Αν οι άντρες φόραγαν μακριά φουστάνια (όχι την μίνι γελοιότητα των ευζόνων) θα βγέπαμε την άθλια μεσογειακή σιλουέτα τους να κάνει έτσι γραμμή;
Εγώ όταν βλέπω χοντρή με στενά ρούχα απλά δεν συνεχίζω να κοιτάζω, ας βάλει ο,τι της αρέσει
On the contrary καθαρόαιμο με στενά...
Άρα στηρίζουμε στενά
Άρα στηρίζουμε στενά
-
Antigeist
Εμένα με γκαβλώνουν πιότερο τα σεντόνιαjason έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:05 Εγώ όταν βλέπω χοντρή με στενά ρούχα απλά δεν συνεχίζω να κοιτάζω, ας βάλει ο,τι της αρέσει
Άρα στηρίζουμε στενά
Αν φορούσαν όλες σεντόνια τι θα κοιτούσαμε για να καταλάβουμε σώμα, προγούλια ;
Μου ρχονται γρήγορα 3-4 περιπτώσεις που θα λεγες θεέ μου τι γκομεναρα φαινοταν στη φατσα τιναφτορε
- wooded glade
Καλά το παντελόνι ήταν το φυσικό επακόλουθο των knickers.
Είπαν γιατί δεν τα κάνουμε πιό μακριά και σιγά-σιγά επεκράτησε.
Αλλά οι αρχαίοι -Ιούλιος Καίσαρ πχ- φόραγαν knickers ; Τι φόραγαν ;
Είπαν γιατί δεν τα κάνουμε πιό μακριά και σιγά-σιγά επεκράτησε.
Αλλά οι αρχαίοι -Ιούλιος Καίσαρ πχ- φόραγαν knickers ; Τι φόραγαν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δίκαιο έχεις.Οι άσχημες σάρκες πρέπει να κρύβονται να μην τις βλέπουμε και αναγουλάζουμε.Διότι συ είσαι τέλειος και πανέμορφος να φανταστώ και κρίμα το ματάκι σου να χαλάει.Όμως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, βλέπεις υπάρχει λύση.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 01:55 Στο προηγούμενο νήμα για την παχυσαρκία σκέφτηκα ότι με τόσα υπέρβαρα και άσχημα σουλούπια που κυκλοφορούν εκεί έξω αντρών τε και γυναικών πόσα θα είχε γλιτώσει το ματάκι μας αν η ένδυση ήταν πιο κοντά στην αρχαιότητα ή το Βυζάντιο. Θα βλέπαμε τις κρεμασμένες σάρκες από τα μπράτσα και τις γάμπες μιας πατσόχοντρης αν οι γυναίκες ντύνονταν ολόσωμα με κάλυψη ποδιών και χεριών όπως τότε; Αν οι άντρες φόραγαν μακριά φουστάνια (όχι την μίνι γελοιότητα των ευζόνων) θα βγέπαμε την άθλια μεσογειακή σιλουέτα τους να κάνει έτσι γραμμή;
Το τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα είναι με τα άσχημα μυαλά τι θα κάνουμε που δεν μπορούν να κρυφτούν και τα λουζόμαστε ειδικά με κάτι τέτοια θέματα και σε αυτό το πρόβλημα η αναγούλα είναι πραγματική και πολύ σοβαρή.
-
Antigeist
Ρε γαμώ το στανιό μου γιατί βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ; Δεν αισθάνεσαι ωραία με το σώμα σου;Myrsini έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:54Δίκαιο έχεις.Οι άσχημες σάρκες πρέπει να κρύβονται να μην τις βλέπουμε και αναγουλάζουμε.Διότι συ είσαι τέλειος και πανέμορφος να φανταστώ και κρίμα το ματάκι σου να χαλάει.Όμως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, βλέπεις υπάρχει λύση.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 01:55 Στο προηγούμενο νήμα για την παχυσαρκία σκέφτηκα ότι με τόσα υπέρβαρα και άσχημα σουλούπια που κυκλοφορούν εκεί έξω αντρών τε και γυναικών πόσα θα είχε γλιτώσει το ματάκι μας αν η ένδυση ήταν πιο κοντά στην αρχαιότητα ή το Βυζάντιο. Θα βλέπαμε τις κρεμασμένες σάρκες από τα μπράτσα και τις γάμπες μιας πατσόχοντρης αν οι γυναίκες ντύνονταν ολόσωμα με κάλυψη ποδιών και χεριών όπως τότε; Αν οι άντρες φόραγαν μακριά φουστάνια (όχι την μίνι γελοιότητα των ευζόνων) θα βγέπαμε την άθλια μεσογειακή σιλουέτα τους να κάνει έτσι γραμμή;
Το τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα είναι με τα άσχημα μυαλά τι θα κάνουμε που δεν μπορούν να κρυφτούν και τα λουζόμαστε ειδικά με κάτι τέτοια θέματα και σε αυτό το πρόβλημα η αναγούλα είναι πραγματική και πολύ σοβαρή.![]()
Όχι δεν θα με προσβάλεις επειδή υποστηρίζω τους παχουλούς ότι είμαι και εγω.Δεν πιάνει αυτό.Antigeist έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:20Ρε γαμώ το στανιό μου γιατί βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ; Δεν αισθάνεσαι ωραία με το σώμα σου;Myrsini έγραψε: 19 Μάιος 2020, 21:54Δίκαιο έχεις.Οι άσχημες σάρκες πρέπει να κρύβονται να μην τις βλέπουμε και αναγουλάζουμε.Διότι συ είσαι τέλειος και πανέμορφος να φανταστώ και κρίμα το ματάκι σου να χαλάει.Όμως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, βλέπεις υπάρχει λύση.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 01:55 Στο προηγούμενο νήμα για την παχυσαρκία σκέφτηκα ότι με τόσα υπέρβαρα και άσχημα σουλούπια που κυκλοφορούν εκεί έξω αντρών τε και γυναικών πόσα θα είχε γλιτώσει το ματάκι μας αν η ένδυση ήταν πιο κοντά στην αρχαιότητα ή το Βυζάντιο. Θα βλέπαμε τις κρεμασμένες σάρκες από τα μπράτσα και τις γάμπες μιας πατσόχοντρης αν οι γυναίκες ντύνονταν ολόσωμα με κάλυψη ποδιών και χεριών όπως τότε; Αν οι άντρες φόραγαν μακριά φουστάνια (όχι την μίνι γελοιότητα των ευζόνων) θα βγέπαμε την άθλια μεσογειακή σιλουέτα τους να κάνει έτσι γραμμή;
Το τεράστιο και σοβαρό πρόβλημα είναι με τα άσχημα μυαλά τι θα κάνουμε που δεν μπορούν να κρυφτούν και τα λουζόμαστε ειδικά με κάτι τέτοια θέματα και σε αυτό το πρόβλημα η αναγούλα είναι πραγματική και πολύ σοβαρή.![]()
Μα είμαι αδυνατη τι σκατα κόμπλεξ να βγάλω; Συ βγάζεις κόμπλεξ για τους χοντρούς, πρέπει να είμαστε χοντροί για να καταλαβαίνουμε την σκατοψυχιά;Ε...'οχι.
Συ έβγαλες κόμπλεξ για χοντρούς και σου απαντώ.Τι είναι χειρότερο το άσχημο σώμα που έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, και δεν χρειάζεται να έχω εγώ άσχημο σώμα για να έχω ενσυναίσθηση ξέρεις, ή το άσχημο μυαλό;
Όπως και να έχει απο την ώρα που τουλάχιστον σε έχω αντιληφθεί εγω δω μέσα ανοίγεις θέματα βγάζοντας μια απίστευτη κακία, πρέπει οπωσδήποτε να μεριμνήσεις για αυτό.Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.Θα έλεγα στα πρόθυρα της αρρώστιας.
Γιατι ποιος φορουσε τη φουστα των ευζωνων; Κανεις! Προιον οικου μοδας ειναι.Antigeist έγραψε: 11 Μάιος 2020, 01:55 Στο προηγούμενο νήμα για την παχυσαρκία σκέφτηκα ότι με τόσα υπέρβαρα και άσχημα σουλούπια που κυκλοφορούν εκεί έξω αντρών τε και γυναικών πόσα θα είχε γλιτώσει το ματάκι μας αν η ένδυση ήταν πιο κοντά στην αρχαιότητα ή το Βυζάντιο. Θα βλέπαμε τις κρεμασμένες σάρκες από τα μπράτσα και τις γάμπες μιας πατσόχοντρης αν οι γυναίκες ντύνονταν ολόσωμα με κάλυψη ποδιών και χεριών όπως τότε; Αν οι άντρες φόραγαν μακριά φουστάνια (όχι την μίνι γελοιότητα των ευζόνων) θα βγέπαμε την άθλια μεσογειακή σιλουέτα τους να κάνει έτσι γραμμή;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Myrsini έγραψε: 19 Μάιος 2020, 22:29 Όχι δεν θα με προσβάλεις επειδή υποστηρίζω τους παχουλούς ότι είμαι και εγω.Δεν πιάνει αυτό.![]()
Μα είμαι αδυνατη τι σκατα κόμπλεξ να βγάλω; Συ βγάζεις κόμπλεξ για τους χοντρούς, πρέπει να είμαστε χοντροί για να καταλαβαίνουμε την σκατοψυχιά;Ε...'οχι.
Συ έβγαλες κόμπλεξ για χοντρούς και σου απαντώ.Τι είναι χειρότερο το άσχημο σώμα που έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, και δεν χρειάζεται να έχω εγώ άσχημο σώμα για να έχω ενσυναίσθηση ξέρεις, ή το άσχημο μυαλό;![]()
Όπως και να έχει απο την ώρα που τουλάχιστον σε έχω αντιληφθεί εγω δω μέσα ανοίγεις θέματα βγάζοντας μια απίστευτη κακία, πρέπει οπωσδήποτε να μεριμνήσεις για αυτό.Είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.Θα έλεγα στα πρόθυρα της αρρώστιας.![]()
Μπορεί κάλλιστα να μην είσαι χονδρή , αλλά να έχεις άσχημο σώμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
η παχυσαρκια ειναι αντιοικολογικη. οι χοντροι ανθρωποι τρωγοντας πολλα περισσοτερα απο οσα χρειαζονται για να ζησουν προκαλουν μεγαλες καταστροφες στην φυση, επιπλεον επιβαρυνουν το δημοσιο συστημα υγειας.
ακομα χειρωτερο ειναι οτι οι χοντροι θελουν να εχουν τα ιδια δικαιωματα με τους λεπτους, πχ να υπαρχουν θεσεις για χοντρους στο αερολανο στο σινεμα κτλ.
τελος οι χοντρες θελουν να τους συμπεριφερομαστε οπως στις λεπτες και αυτο δεν γινεται ετσι μας λενε ρατσιστες
ακομα χειρωτερο ειναι οτι οι χοντροι θελουν να εχουν τα ιδια δικαιωματα με τους λεπτους, πχ να υπαρχουν θεσεις για χοντρους στο αερολανο στο σινεμα κτλ.
τελος οι χοντρες θελουν να τους συμπεριφερομαστε οπως στις λεπτες και αυτο δεν γινεται ετσι μας λενε ρατσιστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 27 Απαντήσεις