Εγώ πιστεύω ότι όπου βλέπετε συριζαίο να μοστράρει τίτλους σπουδών είναι απάτη.
Και άλλοι βέβαια δεν πάνε πίσω αλλά ειδικά οι συριζαίοι.
Υπάρχουν περιπτώσεις φόρα ντε παρτίδα, που γίνεται και σκάνδαλο, αλλά και πονηρές περιπτώσεις.
Ο ζαίος έχει ένα πτυχίο μαϊμού, με εργασία που έχει γραφτεί από κάποιον άλλον ή την έχει παραλάβει έτοιμη. Ο ίδιος δεν έχει ιδέα.
Θα μου πείτε σε τι θα του χρησιμεύσει ;
Αν μου δώσουν εμένα ένα Phd solid state physics μαϊμού και μετά μου πουν "πήγαινε στο τάδε solid state physics lab", θα πω "γκλιπ-μπρου-γκλοπ" και θα γίνω φυσικά μαύρο ρεζιλίκι αφού δεν έχω ιδέα.
Αλλά δεν θα με στείλει σε solid state physics lab το κόμμα. Θα με διορίσει π.χ. πρόεδρο της απανταχού ενώσεως ρωσοποντίων, να πληρώνομαι τζάμπα και να μοστράρω και τους τίτλους σπουδών. Έτσι γίνεται η δουλειά και γι αυτό βλέπετε τα παιδιά που μαζεύονται στις πλατείες, αφού τους έχουν τάξει τζάμπα διπλώματα.
Μιά φορά κι ένα καιρό, πολύ παλιά, μου είχε συμβεί το εξής;
Έρχεται ένας της ΚΝΕ και αναμιγνύεται στην παρέα που τρώγαμε στην καντίνα και αρχίζει να λέει ότι ντε και καλά εγώ ήμουνα αυτός που του είχε μάθει μία αρκετά πολύπλοκη προτσέσσα στην μεταλλουργία. Ο κνίτης κάτι σκάμπαζε από αυτά αλλά εγώ αν υπήρχε κάτι που ήμουνα σκράπας των σκραπών ήταν η μεταλλουργία και άρχισα να κοιτάω με το κουτάλι μετέωρο. Μα του λέω φίλτατε, κάποιος άλλος θα ήταν όχι εγώ.
Τι είχε συμβεί ; Ή προσπαθούσε να στρατολογήσει εμένα ή γνωρίζοντας ότι οι άλλοι ήξεραν ότι εγώ είμαι σκράπας στο θέμα προσπαθούσε με πλάγιο τρόπο να τους δείξει τι μαγκιές είναι σε θέση να κάνει το κόμμα (το οποίο με USSR τότε στα πράγματα, έπαιζε μπάλα - όχι όπως τώρα).
Έτσι παίζουν οι ζαίοι σήμερα, μετά την κατάληψη που έχουν κάνει στα πανεπιστήμια και οι τσαμπουκάδες που κάνουν δεν είναι βέβαια τόσο πολύ για τη ... Νικαράγουα όπως μας αφήνουν να πιστεύουμε, ούτε για τις παντόφλες που πουλάγανε οι πακιστανοί στο προαύλιο πριν αποκτήσουν τα ΜΑΤ το δικαίωμα εισόδου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απάτη Σύριζα στα πανεπιστήμια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Απάτη Σύριζα στα πανεπιστήμια
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 2211 Προβολές
-