viewtopic.php?f=29&t=21692&start=45ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Σήμερα, 15:58
Τα ελληνικά s/m είναι πολύ καλύτερα και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό το θέμα.
Eδω θα αναφερουμε τους λογους για τους οποιους τα ελληνικα supermarket ειναι καλυτερα απο τα ξενα
viewtopic.php?f=29&t=21692&start=45ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Σήμερα, 15:58
Τα ελληνικά s/m είναι πολύ καλύτερα και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σ' αυτό το θέμα.
Εδώ είναι η πρώτη φορά έβα που ο χρήστης λέει κάτι σωστό. Διότι το μοναδικό ελληνικό σούπερ μάρκετ είναι ο Μασούτης κι αυτό δεν μας συμφέρει στην σύγκριση, όχι μόνο με τα υπόλοιπα, αλλά ούτε και με συνοικιακό μπακάλικο.panos291 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 17:25 Το ΑΒ Βασιλόπουλος, ιδιοκτησίας Ahold Delhaize Group να το πούμε ελληνικό ή ξένο?
Δεν είναι έτσι, τα ελομας είναι ελληνικά σίγουρα. Όλα τα άλλα που έγραψε, δεν είναι δηλαδή?Βλήμα έγραψε: 06 Μάιος 2020, 17:30Εδώ είναι η πρώτη φορά έβα που ο χρήστης λέει κάτι σωστό. Διότι το μοναδικό ελληνικό σούπερ μάρκετ είναι ο Μασούτης κι αυτό δεν μας συμφέρει στην σύγκριση, όχι μόνο με τα υπόλοιπα, αλλά ούτε και με συνοικιακό μπακάλικο.panos291 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 17:25 Το ΑΒ Βασιλόπουλος, ιδιοκτησίας Ahold Delhaize Group να το πούμε ελληνικό ή ξένο?
Ο Σκλαβενιτης ειναι Τουρκικο και τα Ελληνικα Μαρκετ απο την Ζαμπια;Βλήμα έγραψε: 06 Μάιος 2020, 17:30Εδώ είναι η πρώτη φορά έβα που ο χρήστης λέει κάτι σωστό. Διότι το μοναδικό ελληνικό σούπερ μάρκετ είναι ο Μασούτης κι αυτό δεν μας συμφέρει στην σύγκριση, όχι μόνο με τα υπόλοιπα, αλλά ούτε και με συνοικιακό μπακάλικο.panos291 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 17:25 Το ΑΒ Βασιλόπουλος, ιδιοκτησίας Ahold Delhaize Group να το πούμε ελληνικό ή ξένο?
Η εμπειρία μου είναι από αυτά τα 2. Σε κάποια από τα υπόλοιπα έχω βρεθεί μετρημένες φορές και δεν έχω γνώμη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 06 Μάιος 2020, 17:29 Παραθετω και μια λιστα των αλυσιδων supermaket στην Ελλαδα για να διευκολυνω την συζητηση
Ξενα
Lidl
Ελληνικα
Σκλαβενιτης-Χαλκιαδάκης
ανάλογα τη χώρα και την πόληAwesomatic έγραψε: 06 Μάιος 2020, 18:20 Τα στην Ελλάδα (όχι απαραίτητα ελληνικά) έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι πολλά και μικρά μέσα στις πόλεις. Έξω, τουλάχιστον όπου έχω πάει σε αντίστοιχου μεγέθους πόλεις, τα βλέπεις συνήθως ή μέσα σε μεγάλα εμπορικά (συνήθως υπόγεια) ή σε πρότυπα Lidl, δηλαδή με μεγάλο parking. Μικρά του στυλ ένα για τρία τετράγωνα όπως συνηθίζεται εδώ δεν έχω δει.