!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως ανακαλύψατε ότι ο Χιτλερ δεν ήταν και τόσο κακός τελικά?
-
Nero
Πως ανακαλύψατε ότι ο Χιτλερ δεν ήταν και τόσο κακός τελικά?
Απλή ερώτηση. με ποιο τρόπο μάθατε την αλήθεια που τόσ καλά μας κρύβουν οι σιωνιστές και οι νικητές. Σε τι ηλικία? 
Re: Πως ανακαλύψατε ότι ο Χιτλερ δεν ήταν και τόσο κακός τελικά?
Κάποτε ήμουν ανάρχα και είχα φάει την πλύση εγκεφάλου του refugees welcome και του "βρωμο-ισλάμ-θρησκεία της ειρήνης" αλλά τελικά είδα το φως το αληθινό...
Να δεις το ντοκιμαντέρ The Greatest Story Never Told
Και σε τι ηλικια αυτο αγαπητε Τζου;Ju-87 έγραψε: 09 Ιουν 2018, 11:25 Κάποτε ήμουν ανάρχα και είχα φάει την πλύση εγκεφάλου του refugees welcome και του "βρωμο-ισλάμ-θρησκεία της ειρήνης" αλλά τελικά είδα το φως το αληθινό...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
ενδιαφέρον. ThxJu-87 έγραψε: 09 Ιουν 2018, 11:25 Κάποτε ήμουν ανάρχα και είχα φάει την πλύση εγκεφάλου του refugees welcome και του "βρωμο-ισλάμ-θρησκεία της ειρήνης" αλλά τελικά είδα το φως το αληθινό...
ΟΚ. Και τι άλλαξε απο πέρσι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Έχει γεμίσει το μέρος εδώ νοσταλγούς και υποτιθέμενους πατριώτες, ντροπή
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Alexander the Great
Απο το παλιο πχωρουμ το 2013 που γραφτηκα.Ειναι το αβγο του φιδιου! 
-
Nero
Έλα μην τρέπεσαι,πες μας. Ο φίλος παραπάνω έκανε την αρχήAlexander the Great έγραψε: 09 Ιουν 2018, 11:33 Απο το παλιο πχωρουμ το 2013 που γραφτηκα.Ειναι το αβγο του φιδιου!![]()
Τι βλακεία είναι αυτή;Nero έγραψε: 09 Ιουν 2018, 11:23 Απλή ερώτηση. με ποιο τρόπο μάθατε την αλήθεια που τόσ καλά μας κρύβουν οι σιωνιστές και οι νικητές. Σε τι ηλικία?![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μην ντρέπεσαι Juno . Μεταξύ μας είμαστε. Εμείς κι εμείς.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Nero
μην τορπιλίζετε το νήμα παρακαλώ. Πρώτα απ'όλα εγώ δεν απευθύνθηκα σε ναζιστές απραίτητα,μόνο σε ανθρώπους κατάφεραν να ανακαλύψουν ότι ο Χιτλερ δεν έκανε τίποτα κακό,που μπορεί να πιστεύουν οτιδήποτε πολιτικά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις
- 5212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 13 Απαντήσεις