Εδώ και πολύν καιρό άνοιξα λογ/σμό στο φατσομπούκι για κάποιο λόγο που δεν είναι του παρόντος. Τον έχω έτσι απλά για να υπάρχει και επισκέπτομαι την σελίδα μου όποτε και όταν το θυμηθώ.
Πριν ένα μήνα+ μια "φίλη", οικολόγα, βίγκαν, ζωόφιλη και όποια άλλη μαλακία φαντάζεστε, είχε παραθέσει μια πρόσκληση: "Υπογράφουμε για την Καθολική Απαγόρευση Κυνηγίου.
Για να την τρολλάρω/προβοκάρω έγραψα αυτό:

Εκείνη την ημέρα και αργότερα δεν υπήρξε αντίδραση στο ποστ.
Σημειωτέον ότι προ ημερών διέγραψα την παλαβή από "φίλη", γιατί βαρέθηκα να βλέπω τις βίγκαν παπαρολογίες που αναμεταδίδει μανιωδώς.
+
Σήμερα επισκέφτηκα τον τοίχο μου και βρήκα να με περιμένει ένα ΠΜ από κάποια τελείως άγνωστη.
Μου περνούσε το ποστ μου για τα αγριογούρουνα σε φώτο:

και από κάτω είχε αυτό το σκίτσο:

Ιδού η αυτοπεριγραφή της: .
Αρχικά σκέφτηκα να την "γράψω" όπου δει, αλλά μετά με έπιασε το σατανικό μου και της απαντώ:
Μόνο μια γουρούνα θα νοιαζόταν τόσο πολύ να υπερασπιστεί την φάρα της!
Ανάθεμα το ΦΒ! Ο/Η κάθε βλαμμένος/η, βρίσκει πεδίο ανοικτό για να μας ενημερώσει με την αρρώστια του.
Παλιά στα καφενεία, τέτοια άτομα τα τρέλαιναν στην καρπαζιά ή στην επαρχία καταντούσαν οι χαζοί του χωριού!
(Δεν έγραψα "σκρόφα" γιατί μπορεί να μην γνωρίζει την λέξη!)
Θα αφήσω ανοικτό το ΦΒ και θα περιμένω αντιδράσεις!
Ρε πόση τρέλα κυκλοφορεί εκεί έξω!
Στα σοβαρά τώρα: Όσοι έχετε λογ/σμό σε ΜΜΕ προτείνω να γράφετε με ψευδώνυμο ή καμουφλάρετε κάπως το ονοματεπώνυμο σας.
Διαγράψτε όσα προσωπικά δεδομένα μπορούν να σας ταυτοποιήσουν.
Μην ποστάρετε φώτος σας που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν.
Μην γράφετε πού βρίσκεστε όταν λείπετε, γιατί αν σας έχουν σταμπάρει κλέφτες, θα το βρείτε το σπίτι άδειο όταν γυρίσετε.
Προσέχετε πολύ τί γράφετε αφού μπορεί να μπλέξετε χωρίς λόγο.
.