!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γερμανια,δολοφονια 14χρονης
γερμανια,δολοφονια 14χρονης
http://www.defence-point.gr/news/defter ... n-germania
Μνήμες από την υπόθεση του Αφγανού Χουσεΐν Χαβάρι, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2016 βίασε και δολοφόνησε μια 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, ξύπνησε στη Γερμανία ο θάνατος μιας 14χρονης στην πόλη Βιζμπάντεν.
Τα ίχνη της Σουζάνα Φέλντμαν είχαν χαθεί από τις 22 Μαΐου και η σορός της εντοπίστηκε την Τετάρτη σε δασική έκταση στα περίχωρα της πόλης που βρίσκεται στη δυτική Γερμανία.
Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει και ανακρίνει έναν 35χρονο Τούρκο ενώ αναζητεί τον 20χρονο Ιρακινό Αλί Μπασάρ που είχε φτάσει στη Γερμανία το 2015 κατά τη διάρκεια της μαζικής, δηλαδή, άφιξης μεταναστών στη χώρα, είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο που είχε απορριφθεί και περίμενε το αποτέλεσμα της ένστασης
Μνήμες από την υπόθεση του Αφγανού Χουσεΐν Χαβάρι, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2016 βίασε και δολοφόνησε μια 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, ξύπνησε στη Γερμανία ο θάνατος μιας 14χρονης στην πόλη Βιζμπάντεν.
Τα ίχνη της Σουζάνα Φέλντμαν είχαν χαθεί από τις 22 Μαΐου και η σορός της εντοπίστηκε την Τετάρτη σε δασική έκταση στα περίχωρα της πόλης που βρίσκεται στη δυτική Γερμανία.
Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει και ανακρίνει έναν 35χρονο Τούρκο ενώ αναζητεί τον 20χρονο Ιρακινό Αλί Μπασάρ που είχε φτάσει στη Γερμανία το 2015 κατά τη διάρκεια της μαζικής, δηλαδή, άφιξης μεταναστών στη χώρα, είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο που είχε απορριφθεί και περίμενε το αποτέλεσμα της ένστασης
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Re: γερμανια,δολοφονια 14χρονης
Ε δεν μπορούν όλοι τους να σώζουν μωρά με σκηνοθεσία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Το έχαψες ρε κορόιδο ;
Γιά θείτσες ήταν ...
Γιά θείτσες ήταν ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
the_black_planet
Δεν νομίζω να είναι εγώ το κορόιδο, δεν ξέρω εσύ με τι στοιχεία θεωρείς ότι ήταν σκηνοθετημένο το σκηνικό αλλά για μένα στην τελική ένα μεμονωμένο περιστατικό είτε είναι αλήθεια είτε όχι δεν μου λέει κάτι, εγώ δεν πιστεύω σε μια ηλίθια ανυποστατη θεωρία που κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους με το χρώμα-καταγωγη τους άρα δεν έχω ανάγκη να προβάλω για προπαγάνδα μια πράξη ενός ατόμου και με αυτή να βγάλω γενικευμένα συμπεράσματα για όλη τη "φυλή" ή το έθνος του. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής πολύ αμφιβάλλω αν και εσύ πιστεύεις αυτές τις π@π@ριες γιατί είσαι γενικά ευφυές άτομο και προσωπικά όταν βλέπω ευφυή άτομα σε αυτούς τους χώρους δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πιστεύουν όντως αυτές τις πίπες αλλά μάλλον γουστάρουν να έχουν τα υπόλοιπα ζώα γύρω τους και να τους εκμεταλλεύονται... Σε κάθε περίπτωση πάντως, άσε μας κουκλίτσα μου...
Τα φτάνει η καμηλοπάρδαλη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
καλα τα λες, σχεδον συνονοματεthe_black_planet έγραψε: 09 Ιουν 2018, 01:54Δεν νομίζω να είναι εγώ το κορόιδο, δεν ξέρω εσύ με τι στοιχεία θεωρείς ότι ήταν σκηνοθετημένο το σκηνικό αλλά για μένα στην τελική ένα μεμονωμένο περιστατικό είτε είναι αλήθεια είτε όχι δεν μου λέει κάτι, εγώ δεν πιστεύω σε μια ηλίθια ανυποστατη θεωρία που κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους με το χρώμα-καταγωγη τους άρα δεν έχω ανάγκη να προβάλω για προπαγάνδα μια πράξη ενός ατόμου και με αυτή να βγάλω γενικευμένα συμπεράσματα για όλη τη "φυλή" ή το έθνος του. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής πολύ αμφιβάλλω αν και εσύ πιστεύεις αυτές τις π@π@ριες γιατί είσαι γενικά ευφυές άτομο και προσωπικά όταν βλέπω ευφυή άτομα σε αυτούς τους χώρους δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πιστεύουν όντως αυτές τις πίπες αλλά μάλλον γουστάρουν να έχουν τα υπόλοιπα ζώα γύρω τους και να τους εκμεταλλεύονται... Σε κάθε περίπτωση πάντως, άσε μας κουκλίτσα μου...
-
aspergillus
Αυτά είναι κράτη.
Όχι ξέφραγα αμπέλια....
Όχι ξέφραγα αμπέλια....
-
the_black_planet
Θενκ γιουυυ σου ανταποδίδωblackpaint έγραψε: 09 Ιουν 2018, 01:57καλα τα λες, σχεδον συνονοματεthe_black_planet έγραψε: 09 Ιουν 2018, 01:54Δεν νομίζω να είναι εγώ το κορόιδο, δεν ξέρω εσύ με τι στοιχεία θεωρείς ότι ήταν σκηνοθετημένο το σκηνικό αλλά για μένα στην τελική ένα μεμονωμένο περιστατικό είτε είναι αλήθεια είτε όχι δεν μου λέει κάτι, εγώ δεν πιστεύω σε μια ηλίθια ανυποστατη θεωρία που κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους με το χρώμα-καταγωγη τους άρα δεν έχω ανάγκη να προβάλω για προπαγάνδα μια πράξη ενός ατόμου και με αυτή να βγάλω γενικευμένα συμπεράσματα για όλη τη "φυλή" ή το έθνος του. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής πολύ αμφιβάλλω αν και εσύ πιστεύεις αυτές τις π@π@ριες γιατί είσαι γενικά ευφυές άτομο και προσωπικά όταν βλέπω ευφυή άτομα σε αυτούς τους χώρους δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πιστεύουν όντως αυτές τις πίπες αλλά μάλλον γουστάρουν να έχουν τα υπόλοιπα ζώα γύρω τους και να τους εκμεταλλεύονται... Σε κάθε περίπτωση πάντως, άσε μας κουκλίτσα μου...
-
the_black_planet
Ναι αλλά η αλεπού θα φροντίσει να μην το μάθει ο κόσμος αυτό ;)sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2018, 01:56Τα φτάνει η καμηλοπάρδαλη.
Πονηρή αλεπού.the_black_planet έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:03Ναι αλλά η αλεπού θα φροντίσει να μην το μάθει ο κόσμος αυτό ;)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
ritzeri
Πολύ σωστά σκέφτεσαι, το ότι υπάρχει ένας Αντετοκούμπο ή ένας Αφρικανός που σωζει μωρά στα μπαλκόνια δεν σημαίνει οτιδηποτε για τη φυλή του.the_black_planet έγραψε: 09 Ιουν 2018, 01:54
Δεν νομίζω να είναι εγώ το κορόιδο, δεν ξέρω εσύ με τι στοιχεία θεωρείς ότι ήταν σκηνοθετημένο το σκηνικό αλλά για μένα στην τελική ένα μεμονωμένο περιστατικό είτε είναι αλήθεια είτε όχι δεν μου λέει κάτι, εγώ δεν πιστεύω σε μια ηλίθια ανυποστατη θεωρία που κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους με το χρώμα-καταγωγη τους άρα δεν έχω ανάγκη να προβάλω για προπαγάνδα μια πράξη ενός ατόμου και με αυτή να βγάλω γενικευμένα συμπεράσματα για όλη τη "φυλή" ή το έθνος του.
-
aspergillus
Οι περισσότεροι από δαύτους που κατέκλυσαν την Γερμανία κυρίως και κατά δεύτερο λόγο άλλες χώρες όπως η Σουηδία, η Αυστρία και η Μ.Βρετανία, εστάλησαν εκεί πακέτο από την Ελλαδάρα μας.
Ανοιχτά σύνορα, καλώς ήρθατε και στο καλό να πάτε.
Ανοιχτά σύνορα, καλώς ήρθατε και στο καλό να πάτε.
- Alexander the Great
Κανουν τετοια οι παρατυποι?
-
κοολααασηηηη
- Επικοινωνία:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-