150 είναι περισσότερα απ' όσα είχαμε σε μια οποιαδήποτε μέρα, και φυσικά όλο αυτό ακυρώνει όλη την προσπάθεια του ελληικού λαού, και το τίμημα το οποίο θα πληρώσει η ελληνική οικονομία. Τί πρέπει να γίνει γι' αυτή την κατάσταση?
Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:54
Τί πρέπει να γίνει γι' αυτή την κατάσταση?
για πες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 13:54
Τί πρέπει να γίνει γι' αυτή την κατάσταση?
για πες
Σε βάρκες και πίσω στην Τουρκία.
Όπως είπε ο Κεμάλ, όπως ήρθαν έτσι θα φύγουν.
πρεπει να εξεταστει πρωτα η αιτηση ασυλου τους
αρα σκεψου κατι αλλο που να γινεται
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
150 είναι περισσότερα απ' όσα είχαμε σε μια οποιαδήποτε μέρα, και φυσικά όλο αυτό ακυρώνει όλη την προσπάθεια του ελληικού λαού, και το τίμημα το οποίο θα πληρώσει η ελληνική οικονομία. Τί πρέπει να γίνει γι' αυτή την κατάσταση?
Σε βάρκες και πίσω στην Τουρκία.
Όπως είπε ο Κεμάλ, όπως ήρθαν έτσι θα φύγουν.
Για πές, γιατί εγώ δεν την βλέπω την κίνηση.
εσυ εχεις φαγωθει να φυγουν εγω σου εξηγω πως γινεται
η προταση "σε βαρκες και πισω στην τουρκια" πρακτικα ειναι τοσο εφαρμοσιμη οσο η προταση "στησιμο στον τοιχο στην καισαριανη και μπαμ"
Για πές, γιατί εγώ δεν την βλέπω την κίνηση.
εσυ εχεις φαγωθει να φυγουν εγω σου εξηγω πως γινεται
η προταση "σε βαρκες και πισω στην τουρκια" πρακτικα ειναι τοσο εφαρμοσιμη οσο η προταση "στησιμο στον τοιχο στην καισαριανη και μπαμ"
Ωραία, ν' αυτοκτονήσουμε για να δείξουμε στον κόσμο οτι εμείς δεν είμαστε ρατσιστές.
Πόλεμο έχουμε, το καταλαβαίνεις?
Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:08
Ωραία, ν' αυτοκτονήσουμε για να δείξουμε στον κόσμο οτι εμείς δεν είμαστε ρατσιστές.
Πόλεμο έχουμε, το καταλαβαίνεις?
σου εξηγω την διαδικασια με βαση το τι ισχυει και μου λες οτι εχουμε πολεμο
αρα θες να πουμε οτι οι μεταναστες ειναι εισβολεις και πρεπει να τους τουφεκισουμε?