!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Behringer MS40 Digital Monitor Speakers

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Behringer MS40 Digital Monitor Speakers

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Kαλησπερα και χρόνια πολλα! Ηθελα να ρωτησω κατι σκεφτομαι να παρω τα Behringer MS40

Εικόνα

Εικόνα

Η αρχικη σκεψη ηταν ενας ενισχυτης Yamaha και να κοτσαρω πανω οτι γουσταρω, αλλα θεωρησα για την χρηση που θελω (κανα τραγουδακι απο youtube) συν οτι θα επρεπε να παρω και ηχεια ανεβαινε πολυ η τιμη για την συγκεκριμενη χρηση, οποτε κατεληξα σε αυτα. Βασικα θελω να τα ενωσω με την τηλεοραση και η τηλεοραση μου βγαζει Digital Audio Out μονο σε Optical, τα εψαξα λιγο και φαινονται ΟΚ σαν ηχεια και φυσικα εχουν Digital Audio In οποτε η αρχικη σκεψη ειναι σωστη. Στην πορεια ομως η συζυγος μου ζητησε Καραοκι, μπορουν αυτα τα ηχεια να λειτουργησουν ετσι; Το Stereo In στην δευτερη φωτο μπορει να παιξει με μικροφωνο; (ειμαι ψιλοσχετος και δεν γνωριζω :-) )

Επισης για την δουλεια που τα θελω youtube from tv, κανουν ή επειδη ειναι studio monitor ο ηχος θα ακουγεται περιεργα;

Σκεψεις προτασεις, παραπανω απο δεκτες.

sys3x
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Behringer MS40 Digital Monitor Speakers

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Το μικροφωνο δε θα δουλεψει. Χρειαζεται προενισχυτη. Θα γραψω περοσσοτετα οταν βρω λθγο χρονο
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 20 Απρ 2020, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Ενας επιπλεον λογος που κοιταω αυτοενισχυομενα, ειναι επειδη δεν θελω να πηξω στα μηχανηματα και τα καλωδια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:48 Το μικροφωνο δε θα δουλεψει. Χρειαζεται προενισχυτη. Θα γραψω περοσσοτετα οταν βρω λθγο χρονο
Ειναι αυτοενισχυομενα, δεν παιζει ρολο;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nostalgia έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:57
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:48 Το μικροφωνο δε θα δουλεψει. Χρειαζεται προενισχυτη. Θα γραψω περοσσοτετα οταν βρω λθγο χρονο
Όχι δεν παίζει.
Επίσης από ότι βλέπω δεν έχουν καθόλου balanced εισόδους (τι σκατά studio monitors γράφουν πάνω) και πρέπει να τρέξεις καλώδιο από το ένα ηχείο στο άλλο (λίγο σπαστικό αυτό νομίζω).
Φαντάζομαι ότι δεν θα συνδέσεις κάποιο TV box ή σαλονοπισί και θα παίζεις κατευθείαν από την τηλιόραση.
Αν έπαιζες από κάποιο πισάκι το θέμα του καραόκι λύνεται εύκολα (συνδέεις ένα μικροφωνάκι στην "κάρτα ήχου" του πισί, ακόμη και στην onboard) διαφορετικά πρέπει να παρεμβάλεις κάποιον προενισχυτή (ένα μικρό mixer πχ).
Εξαιτίας της χρήσης που τα θέλεις θα σου πρότεινα πάλι κάτι με ενσωματωμένο ενισχυτή αλλά όχι near field monitors, έχει πολλά και εξαιρετικά συστηματάκια πολυκάναλα κιόλας η LG πχ ή κάποιο soundbar της προκοπής, δεν γνωρίζω αλλά αν θέλεις τα ψάχνουμε και πάλι χωρίς να ξέρω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποια από αυτά θα έχουν και έτοιμη είσοδο μικροφώνου για καραόκι και γουάτνοτ.
Εδώ είμαστε για ότι θέλεις.
Χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη αδερφέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

sys3x έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:53
Nostalgia έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:57
Όχι δεν παίζει.
Επίσης από ότι βλέπω δεν έχουν καθόλου balanced εισόδους (τι σκατά studio monitors γράφουν πάνω) και πρέπει να τρέξεις καλώδιο από το ένα ηχείο στο άλλο (λίγο σπαστικό αυτό νομίζω).
Φαντάζομαι ότι δεν θα συνδέσεις κάποιο TV box ή σαλονοπισί και θα παίζεις κατευθείαν από την τηλιόραση.
Αν έπαιζες από κάποιο πισάκι το θέμα του καραόκι λύνεται εύκολα (συνδέεις ένα μικροφωνάκι στην "κάρτα ήχου" του πισί, ακόμη και στην onboard) διαφορετικά πρέπει να παρεμβάλεις κάποιον προενισχυτή (ένα μικρό mixer πχ).
Εξαιτίας της χρήσης που τα θέλεις θα σου πρότεινα πάλι κάτι με ενσωματωμένο ενισχυτή αλλά όχι near field monitors, έχει πολλά και εξαιρετικά συστηματάκια πολυκάναλα κιόλας η LG πχ ή κάποιο soundbar της προκοπής, δεν γνωρίζω αλλά αν θέλεις τα ψάχνουμε και πάλι χωρίς να ξέρω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποια από αυτά θα έχουν και έτοιμη είσοδο μικροφώνου για καραόκι και γουάτνοτ.
Εδώ είμαστε για ότι θέλεις.
Χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη αδερφέ μου.
Οχι δεν θα παιξω με σαλονοπισι, αλλα σκεφτομουν οτι επειδη ειναι αυτοενισχυμενα ακομα κι εαν ηθελα να τα παρω καπου με το λαπτοπ θα επαιζαν μια χαρα. Για να εξηγησω καλυτερα εχω το mibox (tvbox) συνδεδεμενο στην τηλεοραση, οποτε βαζω μουσικη απο το mibox και παιζει η τηλεοραση, ενταξει ο ηχος δεν ουτε καλος ουτε φτανει την ενταση που θελω, γιαυτο σκεφτομαι για αυτοενισχυμενα. Το καραοκι προεκυψε στην πορεια και επειδη δεν θελω να γεμισω το σαλονι σκεφτηκα ενα ζευγαρι ηχεια που οπως θα ειναι συνδεδεμενα θα μπορουν να παιξουν και τον ρολο του καραοκι. Οποτε οποια προταση με γλυτωσει απο αγορα δυο συστηματων καλοδεχουμενη.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Παρε κατι τετοιο να κανεις φτηνα τη δουλεια σου αν θες να συνδειες και μικροφωνο.

https://www.thomann.de/gb/ik_multimedia_irig_pre.htm

Αυτο μπορεις να το συνδεσεις στο line-in που εχει απο πισω τα ηχεια. Δηλαδη:

Μικροφωνο --> irig pre --> Behringer line in.

Θα χρειαστεις και μια μαπαταρια και ενα "stereo mini jack to mini jack" ή "mini jack to RCA" καλωδιο.

ΟΛογικα και το irig (ή κατι παρομοιο) και το καλωδιο μπορεις να τα αγορασεις απο Ελλαδα.

Υπαρχουν κι αλλες εταιρειες πολυ καλυτερες απο behringer αλλα για τη κατηγορια/ τιμη που κοιτας δε μπορω να σου προτεινω κατι γιατι δεν αχολουμαι και δε ξερω.

Edit: Αν παρεις αυτα τα ηχεια καλυτερα παρε ενα "stereo mini jack to RCA"[/i] καλωδιο. Κατι τετοιο δηλαδη https://www.thomann.de/gb/the_sssnake_yrk2030.htm

Επισης θα χρειαστεις και ενα "single male RCA to male RCA" για τα συνδεσεις τα δυο ηχεια μεταξυ τους. Εκτος και αν συμπεριλαμβανεται μεσα στο κουτι με τα ηχεια. Το μηκος αυτου του καλωδιου εξαρταται απο την αποσταση που θες να εχεις τα 2 χεια μεταξυ τους

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Δεν εχω κολλημα με τα συγκεκριμενα ηχεια, απλα μου αρεσαν και θεωρουσα οτι ειναι καλα, αυτο μονο. Εφοσον δεν με καλυπτουν ειμαι ανοιχτος σε προτασεις. 2 ηχεια συμαζεμενα που να καλυπτουν αυτο που θελω να κανω. :-)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”