!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ναι, το ζήσαμε και αυτό!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Ναι, το ζήσαμε και αυτό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο »

Γεννήθηκα σε μια υπέροχη μα και συνάμα ιδιαίτερη χώρα. Μια χώρα της Ευρώπης με τα δικά της ιδιάζουσα χαρακτηριστικά. Είναι σίγουρα μια χώρα μοναδική σε ολόκληρη την Ευρώπη από την Πορτογαλία μέχρι τα Ουράλια και από τα Βαλκάνια μέχρι και την Ισλανδία αλλά και σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο από τις ΗΠΑ μέχρι την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Είναι η μοναδική χώρα του σύγχρονου δυτικού κόσμου στην οποία υπάρχει ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Είναι η μοναδική χώρα του σύγχρονου δυτικού κόσμου που έχει σταλινικό κομμουνιστικό κόμμα στο κοινοβούλιο (πόσο οξύμωρο, οι άνθρωποι που αμφισβητούν την δημοκρατία και το Σύνταγμα να κατεβαίνουν σε πολιτικές εκλογές και να τσεπώνουν λεφτά από το κράτος με τις κρατικές επιχορηγήσεις). Είναι η μοναδική χώρα του σύγχρονου δυτικού κόσμου που εξέλεξε για πρωθυπουργό της έναν άνθρωπο που είχε για πρότυπο του την Βενεζουέλα του Ρημαδούρο και που το μόνο βιβλίο που έχει διαβάσει στην ζωή του είναι η βιογραφία του Άρη Βελουχιώτη. Είναι η μοναδική χώρα στον σύγχρονο δυτικό κόσμο που επέτρεψε σε βουλευτή αριστερού κόμματος να πει την φράση (μέσα στο κοινοβούλιο, τον Ναό της Δημοκρατίας) "Ραντεβού στα Γουναράδικα" παραπέμποντας σε σφαγές πολιτικών αντιπάλων. Είναι η μοναδική χώρα του σύγχρονου δυτικού κόσμου που υμνεί αποδεδειγμένα προδότες και σφαγείς και δολοφόνους βρεφών και νηπίων όπως ο Άρης Βελουχιώτης (Αθανάσιος Κλάρας) και ο Νίκος Μπελογιάννης που δούλευαν για λογαριασμό ξένου κράτους μόνο και μόνο επειδή ήταν αριστεροί. Είναι η μοναδική χώρα του σύγχρονου δυτικού κόσμου που ενώ βίωσε "εμφύλιο" (θα αναφερθούμε και σε αυτόν) επιτρέπει στην Αριστερά να τιμάει τις δολοφονίες άμαχου πληθυσμού στον Μελιγαλά αλλά ταυτόχρονα απαγορεύει από τους αστούς να εορτάζουν στις 30 Αυγούστου την νίκη τους στον κατά ευφημισμόν "εμφύλιο" επί των κομμουνιστών και την εγκαθίδρυση ενός δυτικού, καπιταλιστικού, αστικού, δημοκρατικού κράτους ως <<γιορτές μίσους>>. Είναι η μοναδική χώρα του σύγχρονου δυτικού κόσμου που ψηφίζει ανθρώπους στο κοινοβούλιο και στην Ευρωβουλή (αμφιβόλου πνευματικής -και διανοητικής- στάθμης) και τους χρυσοπληρώνει για να πουλάνε παπάδες με τα άπαντα του γενοκτόνου συνεργάτη των Ναζί Στάλιν, να προβλέπουν την υποτιθέμενη κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος εδώ και καμιά τριανταριά χρόνια από τότε που κατέρρευσαν οι μπανανίες τους και να χαίρονται προδοτικά με την οικονομική (και σήμερα την υγειονομική) κρίση που περνάει η χώρα μας, η πατρίδα μας. Και είναι τέλος (για να μην το παρακουράζουμε) η μοναδική χώρα στον σύγχρονο δυτικό κόσμο που μπορείς να πεις ότι είσαι κομμουνιστής χωρίς να σε περάσουν για ηλίθιο αν όχι ακόμη και για εγκληματία. Σίγουρα μια τέτοια χώρα είναι μοναδική στον σύγχρονο δυτικό κόσμο.

Κάποτε λοιπόν η ανθρωπότητα ήταν χωρισμένη σε δυο μεγάλα στρατόπεδα, τις χώρες του ΝΑΤΟ και την ΕΣΣΔ. Τότε είχε νόημα να πεις ότι είσαι κομμουνιστής γιατί υπήρχε ο υπαρκτός σοσιαλισμός στην Ευρώπη σαν σύστημα. Σήμερα όμως όχι. Ο Στάλιν ψώφησε. Το τείχος του Βερολίνου γκρεμίστηκε. Η ΕΣΣΔ διαλύθηκε σε πολλά μικρά κρατίδια όπου όλα ανεξαιρέτως στράφηκαν από τον κομμουνισμό στον καπιταλισμό. Σε πολλά από αυτά ο κομμουνισμός (όπως και ο ναζισμός) πχ Πολωνία ποινικοποιήθηκε. Ακόμη και στην <<μαμά>> Ρωσία, την κοιτίδα του κομμουνισμού στην Ευρώπη, την Μητέρα της Οκτωβριανής Επανάστασης που μόνο κάτι παρακμιακοί κνίτες έχουν απομείνει να την εορτάζουν, το εκεί ΚΚ (που για ένα φεγγάρι απαγορεύτηκε από τον Γέλτσιν) ίσα που παίρνει ένα 13%. Πάρτε το χαμπάρι εσείς οι αριστεροί και αποδεχτείτε το επιτέλους. Χάσατε! Αποτύχατε! Ηττηθήκατε κατά κράτος! Διαλύθηκε οριστικά και αμετάκλητα ο «παράδεισος» σας! Αυτός ο <<παράδεισος>> επί της Γης (που μύριζε ανθρώπινο αίμα) τον οποίον οραματίζονταν ο Μπελογιάννης και οι λοιποί σύντροφοι-συμμορίτες του κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

Μα θα μου πείτε <<ναι, αλλά οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες κάνουν εγκλήματα>>. Το ξέρω ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ότι οι δυτικές χώρες έχουν κάνει και αυτές εγκλήματα (πχ Απαρτχαιτ). Το θέμα είναι ότι αυτές αναγνωρίζουν τα εγκλήματα τους και πάνε παρακάτω. Δεν τα αποκρύπτουν όπως έκανε επί δεκαετίες η σοβιετική χαβούζα (πχ η Γερμανία έχει αναγνωρίσει όλα τα εγκλήματα που διέπραξε στον ΄Β παγκόσμιο πόλεμο, η Ρωσία αναγνώρισε τα εγκλήματα που διέπραξε στα χρόνια της παντοδυναμίας της;). Μα θα μου πείτε <<ναι αλλά οι δυτικοί κάνουν προπαγάνδα κατά των κομμουνιστών>>. Προπαγάνδα και τα Γκούλαγκ; Τα οποία υπήρχαν μέχρι και την εποχή του Γκορμπατσώφ (με άλλο όνομα φυσικά); Προπαγάνδα και το νησί Ναζινό που πραγματοποιήθηκε ομαδικός κανιβαλισμός; Προπαγάνδα και οι διωγμοί των Ελλήνων Ποντίων και ο εκτοπισμός τους στην Σιβηρία; Προπαγάνδα και ο Ουκρανικός Λιμός; Προπαγάνδα και ο Λιμός στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας το 1958 που άφησε πίσω του δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς; Προπαγάνδα και οι μαζικές εκκαθαρίσεις που έκανε ο Στάλιν; Προπαγάνδα και τα δύο εκατομμύρια νεκροί που άφησε πίσω του ο Πολ Ποτ; Παντού προπαγάνδα; Πίσω από όλα κρύβονται η CIA, η Μοσάντ και οι εβραιοαμερικανικές μυστικές υπηρεσίες; Και όλα αυτά από άτομα που είναι ικανά να πιστέψουν ότι ο γάιδαρος δεν πετάει αλλά απλώς πηδάει πολύ ψηλά μόνο και μόνο επειδή το έγραψε ο Ριζοσπάστης…

Μα θα μου πείτε <<ναι αλλά οι αριστεροί είναι ανθρωπιστές>>. Πού τον είδατε τον ανθρωπισμό στην αριστερά; Όπου επικράτησε η αριστερή ιδεολογία επήλθε φτώχεια, πείνα, ανέχεια, δυστυχία, λογοκρισία, εξορίες, βασανιστήρια, μαζικές σφαγές εκατομμυρίων ανθρώπων, υποσιτισμός, κατάφορη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων… και η λίστα συνεχίζεται. Άλλωστε για τι είδους ανθρωπισμό μπορούμε να μιλήσουμε όταν οι ίδιοι οι αριστεροί θαυμάζουν δολοφόνους μικρών παιδιών και αρχιπροδότες και κάνουν αστειάκια με «κονσερβοκούτια»; Μιλάνε για ανοιχτά σύνορα και για τα δικαιώματα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών όταν η ΕΣΣΔ είχε παντού κλειστά σύνορα που δεν τολμούσε να τα περάσει ούτε κουνούπι και που σε όλες τις πτήσεις πάνω από την Ανατολική Ευρώπη υπήρχαν επιγραφές που έγραφαν WARNING : PLANE ENTERING THIS AREA WITHOUT PERMIT MAY BE SHOT WITHOUT NOTICE . Ή όταν η Βόρια Κορέα είναι το πιο απομονωμένο κράτος του κόσμου. Μιλάνε για το δικαίωμα του λαθρομετανάστη να εποικίσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη όταν στην Κίνα έτσι και εμφανιζόταν κανένα εκατομμύριο <<πρόσφυγες>> θα τους τουφέκιζαν όλους τους. Μιλάνε για το δικαίωμα των κίναιδων να ανοίγουν τον κώλο τους και να κάνουν παρελάσεις όταν ο ίδιος ο Τσε Γκεβάρα που τον θαυμάζουν είχε στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους με την επιγραφή <<Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΕΣ>>.

Μιλάνε για την επιτυχία του σοσιαλιστικού συστήματος στην χώρα που το μόνο που έφερε ήταν περισσότερη γραφειοκρατία, περισσότερους καρεκλοκένταυρους σφραγηδοκολλητές δημόσιους υπαλλήλους, λιγότερη επιχειρηματικότητα, μηδαμινή πρωτοτυπία στις επιχειρήσεις (όλο μπιτσόμπαρα και περιπτεράδικα), ασχήμια στην ρυμοτομία και στα μνημεία, περισσότερη μόλυνση στον αέρα αφού οι συνδικαλισταράδες της ΔΕΗ δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ την χώρα να ασχοληθεί με την πυρηνική ενέργεια (τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπάλληλοι του αριστερού ελληνικού δημοσίου θα διαχειρίζονται τους πυρηνικούς αντιδραστήρες, άστο καλύτερα αυτό, το σοβιετικό επίτευγμα Τσερνομπίλ σου λέει κάτι;), αποδυνάμωση του στρατού μιας και η χώρα δεν πρέπει να ασχολείται με τις κακές κακές ιμπεριαλιστικές πρακτικές του κακού ΝΑΤΟ, καρκινοποίηση της ελληνικής γλώσσας κλπ κλπ.

Την ζήσαμε την Αριστερά στην πράξη! 4,5 χρόνια! ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! Ο Τσίπρας, ο Πολάκης, ο Βαρουφάκης, η Ζωή, ο Καρανίκας, ο Βούτσης και λοιποί λέτσοι που είχαν τον Άρη Βελουχιώτη για πορτραίτο την ώρα που έτρωγαν πιτόγυρα με σαμπάνιες (πόσο σικ) μια χαρά αριστεροί ήταν. Ολοκληρωτιστές (που απλά τους κράταγε από τα @@ η ΕΕ), παρτάκηδες, απάτριδες, άθεοι, πνευματικά ανάπηροι, τεμπέληδες, ευθυνόφοβοι, εχθροί του ιδιωτικού τομέα… Μπορώ να συνεχίσω να τους «εγκωμιάζω» με διάφορα κοσμητικά επίθετα αλλά θα ξημερώσουμε. Ζήσαμε τι θα πει αδιαφορία για την ανθρώπινη ύπαρξη (πχ Μάτι), ζήσαμε τι θα πει αριστερή υποκρισία και διπροσωπία (πχ άθλια κατάσταση των λαθρομεταναστών στην Ειδομένη και στην Μόρια), ζήσαμε τι σημαίνει αριστερός αρχι-καπιταλισμός στην χειρότερη μορφή του (βλ. Σταθάκης που ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ), ζήσαμε τι σημαίνει εθνική ξεφτίλα, υποταγή και κατρακύλα (βλ. αχρείαστα δημοψηφίσματα και παρολίγον καταστροφή της χώρας με το περίφημο ΟΧΙ) κλπ κλπ.

Και μετά από όλα αυτά εσύ, ΝΑΙ ΕΣΥ, ο αριστερός του καναπέ, ο εαμοβούλγαρος, ο κατσαπλιάς, ο αντάρτης, ο συμμορίτης, ο συνειδητός προδότης της πατρίδας μου που όταν οι Ιταλοί μας επιτίθονταν στον ΄Β παγκόσμιο και όταν πιο πριν κάναμε την Μικρασιατική Εκστρατεία οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι έλεγαν στα παλικάρια μας να αφήσουν τα όπλα κάτω γιατί τι έχουν να χωρίσουν οι λαοί μεταξύ τους, μου λες ότι <<δεν ζήσαμε ακόμη τι θα πει αριστερά>>.

ΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ! ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ! Και το ξεράσαμε! Σαν το ληγμένο φαγητό! Αυτή η χώρα έζησε δύο φορές τι θα πει Αριστερά.

Μία με τα κονσερβοκούτια και μία με τον Τσίπρα.

Αυτή η χώρα έζησε τι θα πει αριστερά και έχυσε πολύ αίμα εξαιτίας της.

Δεν θα χύσει και άλλο επειδή το θες εσύ, εαμοβούλγαρε προδότη!

ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!
mao mao

Re: Ναι, το ζήσαμε και αυτό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Πιστεύεις πραγματικά οτι θα κάτσει κάποιος να το διαβάσει;
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

mao mao έγραψε: 06 Απρ 2020, 22:54 Πιστεύεις πραγματικά οτι θα κάτσει κάποιος να το διαβάσει;
Εγώ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Απρ 2020, 22:55
mao mao έγραψε: 06 Απρ 2020, 22:54 Πιστεύεις πραγματικά οτι θα κάτσει κάποιος να το διαβάσει;
Εγώ.
κάνε μια περίληψη τότε.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Βαθιές ανάσες πάρε φίλε. Ο εγκλεισμός δεν κάνει καλό και σε εσένα φαίνεται.

Χρησιμοποίησε το νούμερο 6 και πήγαινε μια βόλτα να ξεσκασεις
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

mao mao έγραψε: 06 Απρ 2020, 22:56
Εγώ.
κάνε μια περίληψη τότε.
μια αντικομμουνιστική ανάλυση είναι

Δεν την επικροτώ αλλά σεβαστή.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Σου κανω περιληψη

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Η αριστερα φταιει

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Εμεις ειμαστε καλυτεροι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εγώ είμαι εστέτ αντικομμουνιστής.
Ο λαικοδεξιος σου, επαρχιωτικος, αντικομμουνισμός μου χαλάει το στυλ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 06 Απρ 2020, 22:59

Εγώ.
κάνε μια περίληψη τότε.

εμένα με άρεσε, είναι λέβελ ταυγέτη απλά δεν ξέρω αν ο ταυγέτης θα υποστήριζε ναι στο δημοψήφισμα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Fluffy έγραψε: 06 Απρ 2020, 23:15

κάνε μια περίληψη τότε.

εμένα με άρεσε, είναι λέβελ ταυγέτη απλά δεν ξέρω αν ο ταυγέτης θα υποστήριζε ναι στο δημοψήφισμα
Ούτε το μικρό δαχτυλακι του Ταϋγέτη δε φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

κάνε μια περίληψη τότε.

Μου αρέσει πολύ ότι τα πιστεύει αυτά που λέει και τα λέει αποφασιστικά. Το Πρόβατο είναι πολύ promising αν ξεδιπλωθεί.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Namrail έγραψε: 06 Απρ 2020, 23:15

Ούτε το μικρό δαχτυλακι του Ταϋγέτη δε φτάνει.
εισαι καπως αυστηρος
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

εαν ειναι νεοδημοκρατικο τσολι δεν δικαιουται να ομιλει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Καλο κειμενο - πασιγνωστα γεγονοτα .

ΤΑΥΓΕΤΗ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο »

Ο αρχηγος σου ξερει να διαβαζει; :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”