Ηλεκτρικό θερμοφίσωνο εσωτερικού χώρου με σίγουρα 15 χρονάκια στην πλάτη (μπορεί και 20) σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει. Ανάβει το λαμπάκι στον διακόπτη του πίνακα και εκείνο πάνω στο θερμοσίφωνο.
Υπάρχει κάτι να δω ή πάει για αντικατάσταση; Ιδανικά δεν θα 'θελα να φέρω κάποιον στο σπίτι όσο διαρκεί η επιδημία.
Αν καει η αντισταση την βγαζεις και την δινεις να σου κατασκευασουν ιδια αν δεν βρισκεις ετοιμη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 06 Απρ 2020, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Η αντίσταση βγαίνει χωρίς άδειασμα του καζανιού; Αν είναι κάτι ψιλοηλεκτρολογικό μπορώ. Αν θέλει υδραυλική στεγάνωση δεν κατέχω και ίσως δεν έχω και τα απαραίτητα εργαλεία.
Περιττό να πω πως δουλεύεις μόνο ξαπλωτός ή σκυφτός γονατιστός εκεί μέσα. Δεν είναι για πολλά πολλά
η αντισταση εχει 6-8 ευρω ,αλλα πρεπει να την βγαλεις για παρεις ιδια ,τωρα εαν δεν εχεις προβλημα να δωσεις 150 ευρω να τον αλλαξεις.
Και ναι , να το τριψεις και να το βαψεις.
Να βγει η αντισταση δεν ειναι τιποτα ,απλα κλεισε τα ρευματα .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
καταλαβα οτι δεν εχεις ιδεα απο ολα αυτα. καλυτερα να φωναξεις εναν μαστορα.πηγαινε εκει που πουλανε υδραυλικα κτλ και πες τους να σου στειλουν εναν με τον οποιο συνεργαζονται να στον φτιαξει
ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2020, 21:40
Η αντίσταση βγαίνει χωρίς άδειασμα του καζανιού; Αν είναι κάτι ψιλοηλεκτρολογικό μπορώ. Αν θέλει υδραυλική στεγάνωση δεν κατέχω και ίσως δεν έχω και τα απαραίτητα εργαλεία.
Περιττό να πω πως δουλεύεις μόνο ξαπλωτός ή σκυφτός γονατιστός εκεί μέσα. Δεν είναι για πολλά πολλά
ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2020, 21:40
Πολύ κατατοπιστικό. Ευχαριστώ.
Ξέρουμε πάνω κάτω πόσο αντέχει το δοχείο; Δηλαδή να κάνω την αλλαγή της αντίστασης αλλά μήπως τσάμπα κόπος και μου τρυπήσει σε 1-2 χρόνια;
ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2020, 22:31
Ξέρουμε πάνω κάτω πόσο αντέχει το δοχείο; Δηλαδή να κάνω την αλλαγή της αντίστασης αλλά μήπως τσάμπα κόπος και μου τρυπήσει σε 1-2 χρόνια;
Κανεις δεν ξερει ποσο θα κρατησει
Οι εργασιες σε παταρια εναι εξιδεικευμενες
Οι καλυτεροι ειναι οι μαστορες που οταν σκυβουν φαινεται η κωλοχαραδρα τους
Αν υπαρχει αυτο το χαρακτηριστικο ο μαστορας αργα η γρηγοραθα το φτιαξει
Αν δεν δεις κωλοχαραδρα πιθανον να ειναι απειρος η απατεωνας
ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2020, 22:31
Κανεις δεν ξερει ποσο θα κρατησει
Οι εργασιες σε παταρια εναι εξιδεικευμενες
Οι καλυτεροι ειναι οι μαστορες που οταν σκυβουν φαινεται η κωλοχαραδρα τους
Αν υπαρχει αυτο το χαρακτηριστικο ο μαστορας αργα η γρηγοραθα το φτιαξει
Αν δεν δεις κωλοχαραδρα πιθανον να ειναι απειρος η απατεωνας