!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλι ;
Παλι ;
https://mobile.twitter.com/protothema/s ... 4492984321
Ακομα μια καταδικη για τον συκοφαντη υβριστη γιδοβοσκο.Εχει χασει το μετρημα.
Αυτο το πραγμα ειναι ο συριζα.
Ακομα μια καταδικη για τον συκοφαντη υβριστη γιδοβοσκο.Εχει χασει το μετρημα.
Αυτο το πραγμα ειναι ο συριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Παλι ;
Aφου δεν μπορεί να τον πάει ο Άδωνις όπως έλεγε προεκλογικά, τον πάει ο κάθε πικραμένος.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
talaipwros
καλα, μεχρι να ασχοληθει μαζι του και ο αδωνις, δεν κανετε καναν ερανο εκει οι γκρουπις γιατι μαζευονται πολλα;
- Veni Vidi Vici
Θα τον πάει μόλις τελειώσει η προανακριτική.Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:32 Aφου δεν μπορεί να τον πάει ο Άδωνις όπως έλεγε προεκλογικά, τον πάει ο κάθε πικραμένος.
Αναβολή έχει πάρει το βδέλυγμα της κρήτης μέχρι να τελειώσουμε με τον ιό.
Αlea jacta est
-
Gewponos90
εγω προσωπικά θέλω να τον πάει. αλλά το ήξερα οτι λεει μαλακίες τότε. εσύ συνέχισε τις παπαριες. τον εχω υπερασπιστεί πολύ τον Συριζα εδω μέσα και με έπιασες.talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:33 καλα, μεχρι να ασχοληθει μαζι του και ο αδωνις, δεν κανετε καναν ερανο εκει οι γκρουπις γιατι μαζευονται πολλα;
-
Gewponos90
αιντε να δούμε. Μακάρι.Veni Vidi Vici έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:36Θα τον πάει μόλις τελειώσει η προανακριτική.Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:32 Aφου δεν μπορεί να τον πάει ο Άδωνις όπως έλεγε προεκλογικά, τον πάει ο κάθε πικραμένος.
Αναβολή έχει πάρει το βδέλυγμα της κρήτης μέχρι να τελειώσουμε με τον ιό.
Δεν είναι ώρα για να λυθούν οι πολιτικές διαφορές. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε. Σε μία βδομάδα η ζωή πολλών από εμάς μπορεί να έχει αλλάξει πολύ.
Αν γκουγκλαρετε "καταδικη πολακη" θα σας βγει μια λιστα με καταδικες.Δεν γινεται να μην σκεφτειτε οτι η πραγματικη δουλεια του ειναι να βριζει και να συκοφαντει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Gewponos90
Καλα δεν πειραζει.. ετσι και αλλιως κωλόζώα είμαστε.ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:38 Δεν είναι ώρα για να λυθούν οι πολιτικές διαφορές. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε. Σε μία βδομάδα η ζωή πολλών από εμάς μπορεί να έχει αλλάξει πολύ.
Το ζώο o πίθηκας με έβγαλε πουτινόφιλο χωρίς μισό ποστ για την Ρωσσία. Το ζώο ο ταλαίπωρος με έβγαλε γκρούπι του Πολάκη.
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο κοροναιος είναι ευλογία για τον τόπο, όπως ήταν κάποτε τα μνημόνια
-
talaipwros
η αληθεια ειναι οτι δεν παρατηρουμε προσεκτικα τι γραφει το καθε ζωο, οποτε δεν ειναι δυνατον να ξερουμε παντα ποιανου ζωου ειναι γκρουπιGewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:41Καλα δεν πειραζει.. ετσι και αλλιως κωλόζώα είμαστε.ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:38 Δεν είναι ώρα για να λυθούν οι πολιτικές διαφορές. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε. Σε μία βδομάδα η ζωή πολλών από εμάς μπορεί να έχει αλλάξει πολύ.
Το ζώο o πίθηκας με έβγαλε πουτινόφιλο χωρίς μισό ποστ για την Ρωσσία. Το ζώο ο ταλαίπωρος με έβγαλε γκρούπι του Πολάκη.
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο κοροναιος είναι ευλογία για τον τόπο, όπως ήταν κάποτε τα μνημόνια
-
Gewponos90
Λεβέντη μου δεν είμαστε ούτε ζαίοι ούτε νεοδημοκράτες... Ξέρουμε πολύ καλά τι είναι ο Πολάκης.. Το οτι θα πηγαίνατε ειδικό δικαστήριο αυτόν, τον Γιαννη με ένα ν και τον Τσιπρα καυτηριάζουμε τώρα.. Γιατί ξέραμε ότι δεν θα τους πατε για να μην ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου και απλα ήταν άλλη μια προεκλογικη παπαριαunder έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:38 Αν γκουγκλαρετε "καταδικη πολακη" θα σας βγει μια λιστα με καταδικες.Δεν γινεται να μην σκεφτειτε οτι η πραγματικη δουλεια του ειναι να βριζει και να συκοφαντει.
-
Gewponos90
οπότε πέταξες για άλλη μια φορά παπαριά. δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Πάμε παρακάτωtalaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:43η αληθεια ειναι οτι δεν παρατηρουμε προσεκτικα τι γραφει το καθε ζωο, οποτε δεν ειναι δυνατον να ξερουμε παντα ποιανου ζωου ειναι γκρουπιGewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:41Καλα δεν πειραζει.. ετσι και αλλιως κωλόζώα είμαστε.ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:38 Δεν είναι ώρα για να λυθούν οι πολιτικές διαφορές. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε. Σε μία βδομάδα η ζωή πολλών από εμάς μπορεί να έχει αλλάξει πολύ.
Εγώ θα έλεγα να ρίξουμε τους τόνους λίγο όλοι. Το φόρουμ έχει υπάρξει εξαιρετική πηγή πληροφοριών και τουλάχιστον σε 2 μεγάλες κρίσεις χρωστάω την κάποια προετοιμασία μου σε πληροφορίες που διάβασα εδώ.
-
talaipwros
ναι, οκ, απλα σου λεω γιατι δεν ηξερα οτι δεν εισαι γκρουπι του πολακη.Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:44Λεβέντη μου δεν είμαστε ούτε ζαίοι ούτε νεοδημοκράτες... Ξέρουμε πολύ καλά τι είναι ο Πολάκης.. Το οτι θα πηγαίνατε ειδικό δικαστήριο αυτόν, τον Γιαννη με ένα ν και τον Τσιπρα καυτηριάζουμε τώρα.. Γιατί ξέραμε ότι δεν θα τους πατε για να μην ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου και απλα ήταν άλλη μια προεκλογικη παπαριαunder έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:38 Αν γκουγκλαρετε "καταδικη πολακη" θα σας βγει μια λιστα με καταδικες.Δεν γινεται να μην σκεφτειτε οτι η πραγματικη δουλεια του ειναι να βριζει και να συκοφαντει.
ενα ζωο εβλεπα να λεει νια νια νια ο Πολακης ειναι εξω. Οκ λεω, αν κρινω απο την ποιοτητα γραφης, κανα γκρουπι του πολακη θα'ναι
Λες οτι δεν εισαι, οκ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:46 Εγώ θα έλεγα να ρίξουμε τους τόνους λίγο όλοι. Το φόρουμ έχει υπάρξει εξαιρετική πηγή πληροφοριών και τουλάχιστον σε 2 μεγάλες κρίσεις χρωστάω την κάποια προετοιμασία μου σε πληροφορίες που διάβασα εδώ.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 24 Απαντήσεις