Ανοίγω ένα νήμα για όσους είμαστε εκτεθειμένοι στον ιό και απαιτείται αυτές τις δύσκολες μέρες να μην "μείνουμε σπίτι", αλλά να εργαζόμαστε έξω.
Κάποιοι μας αποκαλούν τυχερούς, διότι είμαστε από τους λίγους που αυτό το διάστημα έχουν απασχόληση.
Η αλήθεια όμως είναι ότι βρισκόμαστε στο μέτωπο του πολέμου. Στην εμπροσθοφυλακή της επίθεσης. Οι μάσκες και τα γάντια, δεν θα μπορούν να μας προστατεύουν για πολύ και ο παράγοντας τύχη, θα παίξει πολύ πιο καθοριστικό ρόλο.
Ολοι εμείς λοιπόν, θα χρειαστούμε την ηθική σας υποστήριξη. Πολεμάμε με τον ιό, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε όσο μπορούμε, να εμποδίσουμε το κράτος από το να καταρρεύσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι εκτεθειμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οι εκτεθειμένοι
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Οι εκτεθειμένοι
Και είμαστε, δεν κωλοβαράμε, δεν είμαστε φυλακισμένοι, δεν πολτοποιούμε το μυαλό μας ακούγοντας τις ΕιδήσειςAlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2020, 12:01
Κάποιοι μας αποκαλούν τυχερούς, διότι είμαστε από τους λίγους που αυτό το διάστημα έχουν απασχόληση.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μακάρι, φίλε. Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι αυτό το διάστημα, κάποιες έντονες ανακατατάξεις στη ζωή μου, τα έφεραν ώστε να χρειαστεί να κατοικώ με τους γονείς μου που είναι 65+. Ο πατέρας μου έχει και υποκείμενα νοσήματα. Αυτό είναι το μόνο που με ανησυχεί και όχι το να περάσω μια ίωση.
Εντωμεταξύ έχω δώσει μάχη εκπεφρασμένη ως διπλό ωράριο εργασίας, διότι λόγω των μέτρων, κάποιοι συνάδελφοι δεν μπορούν να μεταβούν στον τόπο της εργασίας .
Το αντικείμενο επιτρέψτε μου να μην το αποκαλύψω, θα πω μονάχα ότι είναι κρίσιμο για την ασφάλεια του τόπου. Σε αυτή, καταθέτω ένα μικρό λιθαράκι.
Και βέβαια στον λιγοστό χρόνο που βρίσκομαι στο σπίτι, οπουδήποτε ακουμπάω, πάω μετά και το πιτσιλάω με οινόπνευμα και χλωρίνη. Ο,τι μπορώ κάνω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σε κατανοώ.
Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος.
Εγώ νιώθω τυχερός που μπορώ και πηγαίνω στην δουλειά αν και επειδή λειτουργούμε με μειωμένο προσωπικό την άλλη βρομάδα ήρθε η σειρά μου να φυλακιστώ στο σπίτι.

Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος.
Εγώ νιώθω τυχερός που μπορώ και πηγαίνω στην δουλειά αν και επειδή λειτουργούμε με μειωμένο προσωπικό την άλλη βρομάδα ήρθε η σειρά μου να φυλακιστώ στο σπίτι.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".