Ακόμη 56 πρόσφυγες και μετανάστες περισυνελέγησαν τα ξημερώματα στη Μυτιλήνη
Η τέταρτη βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες, τις τελευταίες 24 ώρες, εντοπίστηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή του Γαβαθά στη βορειοδυτική Λέσβο
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε αυτήν επέβαιναν 56 άτομα (50 από το Αφγανιστάν και έξι από την υποσαχάρια Αφρική) και διεσώθησαν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος όταν πλέον διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν σε πολύ δυσχερή θέση με τη βάρκα να βάζει νερά.
Στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Πέτρας, όπου παραμένουν μέχρι να αποφασιστεί πού θα μεταφερθούν.
Σημειώνεται, ότι χθες, Κυριακή 22 Μαρτίου, σε τρία περιστατικά (δύο στο βορειοανατολική και ένα στη νότια Λέσβο) αποβιβάστηκαν συνολικά 60 αλλοδαποί. Οι μισοί από αυτούς παραμένουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και οι υπόλοιποι σε υπαίθριο χώρο στον Ασπροπόταμο Μανταμάδου.
Να τους βάζουν σε άλλη βάρκα και να τους γυρίζουν πίσω.
Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 01:50
Nostalgia, τί έχεις να πείς? Εγώ στήριξα για Έβρο, τώρα που μπαίνουν πολλοί απ' τα νησιά, δυστυχώς οι φόβοι μου βγαίνουν αληθινοί.
Η αληθεια ειναι τωρα τελευταια λογω του ιου δεν εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα αυτο οποτε δεν ξερω τι γινεται. Παντως πιστευω οτι γενικα προσπαθουν και κανουν και πους μπακ. Το ελπιζω δηλαδη.... Ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι κατα της λαθρομεταναστευσης και αυτο δεν αλλαζει!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Nostalgia, τί έχεις να πείς? Εγώ στήριξα για Έβρο, τώρα που μπαίνουν πολλοί απ' τα νησιά, δυστυχώς οι φόβοι μου βγαίνουν αληθινοί.
Η αληθεια ειναι τωρα τελευταια λογω του ιου δεν εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα αυτο οποτε δεν ξερω τι γινεται. Παντως πιστευω οτι γενικα προσπαθουν και κανουν και πους μπακ. Το ελπιζω δηλαδη.... Ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι κατα της λαθρομεταναστευσης και αυτο δεν αλλαζει!
Περισσότεροι από 100 μετανάστες και πρόσφυγες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, έχουν φτάσει τα τελευταία 24ωρα και στο Καστελόριζο.
Aπό 6 Μαρτίου. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Τζήμερο οι εισβολείς είναι περισσότεροι απ' τους κατοίκους.
και πόσο δύσκολο είναι να πεθάνουν όλοι αυτοί από ένα στέλεχος κορονοιού που προκαλεί πνιγμό? Μέσα σε τόσα κρούσματα και θανάτους ημερισίως ευκαιρεία να ξεστοκάρουμε λαθρο
Όταν λέει "Χάγιεκ" εννοεί Γιάροσλαβ; Να είσαι ο Γιάροσλαβ Χάγιεκ και να έχεις κάποιο σκουπίδι σαν τον Τζήμερο να σε χρησιμοποιεί για να επιχειρηματολογήσει τις μαλακίες του. Ή ο Όμηρος.
Περισσότεροι από 100 μετανάστες και πρόσφυγες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, έχουν φτάσει τα τελευταία 24ωρα και στο Καστελόριζο.
Aπό 6 Μαρτίου. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Τζήμερο οι εισβολείς είναι περισσότεροι απ' τους κατοίκους.
θελω να πιστευω οτι εφοσον δεν θα παρουν ασυλο θα παρουν τον πουλο....
Δυστυχώς πολύ δύσκολα θα γίνει αυτό.
Ο Ταγύπας δε θα τους δεχτεί πίσω, και οι Ευρωφλώροι δε θα δεχτούν κανέναν. Πού θα επιστρέψουν? Στις πατρίδες τους? Μακάρι, αλλά δύσκολο.
Ο Ταγύπας δε θα τους δεχτεί πίσω, και οι Ευρωφλώροι δε θα δεχτούν κανέναν. Πού θα επιστρέψουν? Στις πατρίδες τους? Μακάρι, αλλά δύσκολο.
Nαι!!!! Πισω απο εκει που ηρθαν, χωρις κινητα και χωρις χρηματα.-
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Βλήμα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 02:40
Όταν λέει "Χάγιεκ" εννοεί Γιάροσλαβ; Να είσαι ο Γιάροσλαβ Χάγιεκ και να έχεις κάποιο σκουπίδι σαν τον Τζήμερο να σε χρησιμοποιεί για να επιχειρηματολογήσει τις μαλακίες του. Ή ο Όμηρος.
Καλύτερη η ασημαντότητα.
Mπορεί να εννοεί εκείνη τη λατίνα, ξες, που ήταν βαμπίρ και χόρευε
αλήθεια εσύ τύπε πως αισθάνεσαι που ήσουν πίσω από τα ματ καθώς χτυπούσαν Μυτιληνιούς
Βλήμα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 02:40
Καλύτερη η ασημαντότητα.
Mπορεί να εννοεί εκείνη τη λατίνα, ξες, που ήταν βαμπίρ και χόρευε
αλήθεια εσύ τύπε πως αισθάνεσαι που ήσουν πίσω από τα ματ καθώς χτυπούσαν Μυτιληνιούς
Nαι!!!! Πισω απο εκει που ηρθαν, χωρις κινητα και χωρις χρηματα.-
ακριβώς, εφόσον δύσκολα ανακοπτονται οι ροές στη θάλασσα αν οι συνθήκες ζωής τους στην ελλάδα είναι χειρότερες από ότι στην τουρκία ή στη σκατότρυπα από την οποία ήρθαν, θα φύγουν μόνοι τους. Ξύλο καθημερινό μέχρι να φύγουν, λαστιχένιες βάρκες υπάρχουν
Χουργιατς έγραψε: 24 Μαρ 2020, 11:18
Δεν είναι κακό να είσαι ανενημέρωτος, έτσι κι αλλιώς δεν σε αφορούσε πολύ το θέμα.
Κακό είναι να μην έχεις επίγνωση της άγνοιάς σου και να θεωρείς τα συμπεράσματα που βγάζεις ασφαλή