Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Σε καλοσωριζουν αυτοι που σε ειχαν πεθανει
Μονο το οτι δεν ταφηκες στον Τυμβο Καστα διπλα στον Αλεξανδρο εεεεε Ηφαιστιωνα ηθελα να πω δεν εγραψαν
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ειχε βρει Γερμανικο κρανος γεματος χρυσες λιρες γιαυτο δεν εμπαινε
Αλλα η πανδημια δεν ξεχωριζει φτωχους και πλουσιους
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Παρεπιπτόντως, θα ήθελες να μας πείς γιατί έχεις σαν avatar τον Παλαιολόγο των αρχαίων Περσών?
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ δεν ξέρω πώς το διάλεξα. Πάντα μου άρεζε αυτή η έκφραση απελπισίας που έχει ο Δαρείος αλλά και γενικά όσοι Πέρσες απεικονίζονται σ' αυτό το μωσαϊκό.
Λες να είναι κάτι υποσυνείδητο; Η σπορά των ηττημένων του 331 π. Χ.;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Παρεπιπτόντως, θα ήθελες να μας πείς γιατί έχεις σαν avatar τον Παλαιολόγο των αρχαίων Περσών?
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ δεν ξέρω πώς το διάλεξα. Πάντα μου άρεζε αυτή η έκφραση απελπισίας που έχει ο Δαρείος αλλά και γενικά όσοι Πέρσες απεικονίζονται σ' αυτό το μωσαϊκό.
Μετά το μπαν το άλλαξες.
Πού το θυμήθηκες...Μόνο έναν χρήστη ξέρω που έχει μνήμη ελέφαντα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.