!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καινούριοι γείτονες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Καινούριοι γείτονες.
Δίπλα μας είναι το σπίτι μιας γριάς με ένα τεράστιο σκυλί, που ισχυρίζεται η γριά πως είναι φοβιτσιάρικο και ντροπαλό. Επίσης λίγο πιο πέρα μια οικογένεια Πολωνών που τους τη λένε όλοι συνεχώς, ό,τι και να κάμουν.
Ordem e Progresso.
Re: Καινούριοι γείτονες.
Τους Πολωνούς γενικά τους συμπαθώ,βγάζουν μία τιμιότητα.
Δίνουν τίποτε δικαιώματα οι Πολωνοί ή έτσι τους τη λένε;Cavaliere έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:12 Επίσης λίγο πιο πέρα μια οικογένεια Πολωνών που τους τη λένε όλοι συνεχώς, ό,τι και να κάμουν.
Yippie Kay Yay
-
stergiosbik
Ξέρω ότι είναι τεμπέληδες.Ετσι μου χουν πει άτομα από Γερμανία που εργάζονται με Πολωνούς.
Σε καμμία περίπτωση,είναι πολύ εργατικοί.
Οι Πολωνοί είναι γαματοι.
Πως είναι οι Αλβανοί; Ε, ακριβώς το αντίθετο.
Έχουν υπερηφάνια, ειναι τίμιοι, έχουν καλή αγωγή και καλούς τρόπους.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:52 Ξέρω ότι είναι τεμπέληδες.Ετσι μου χουν πει άτομα από Γερμανία που εργάζονται με Πολωνούς.
Καλά για τους Γερμανούς όλοι τεμπεληδες είναι. Μόνο αυτό ειναι εργατικοι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ακριβώς.Prepon έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:55 Οι Πολωνοί είναι γαματοι.
Είναι καλοί άνθρωποι γενικά - το μόνο κακό είναι ότι πίνουν αρκετά,αλλά δεν γίνονται σαν τους Άγγλους,αλοιφή.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τεμπέληδες οι Πολωνοί; έχω την ακριβώς αντίθετη εντύπωσηstergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:52 Ξέρω ότι είναι τεμπέληδες.Ετσι μου χουν πει άτομα από Γερμανία που εργάζονται με Πολωνούς.
όταν είχαν έρθει αρκετοί τη δεκαετία του 90 ήταν δουλευταράδες
γενικά τους γουστάρω τους Πολωνούς, τίμιο έθνος με μεγάλη ιστορία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εντωμεταξύ δουλεύουν λιγότερο απ'όλους.Gewponos90 έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:56stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:52 Ξέρω ότι είναι τεμπέληδες.Ετσι μου χουν πει άτομα από Γερμανία που εργάζονται με Πολωνούς.
-
stergiosbik
Έλληνες μου τα χουν πει.Gewponos90 έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:56stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:52 Ξέρω ότι είναι τεμπέληδες.Ετσι μου χουν πει άτομα από Γερμανία που εργάζονται με Πολωνούς.
Δεν έχω προσωπική γνώμη.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Papa John έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:59Εντωμεταξύ δουλεύουν λιγότερο απ'όλους.Gewponos90 έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:56stergiosbik έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:52 Ξέρω ότι είναι τεμπέληδες.Ετσι μου χουν πει άτομα από Γερμανία που εργάζονται με Πολωνούς.
Το κατάφεραν λόγω της εργατικότητας τους
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας