Στις αρχές του 2012, εποχή παλαιού πχόρουμ, είχα κάνει την πρόβλεψη ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα "λεφτά υπάρχουν".
Μιλάμε εποχή προ πακιστανικής συγκεντρώσεως.
Περί Σύριζα δεν είχα ιδέα. Ίσως ώφειλα να έχω, αλλά δεν είχα ιδέα - τους θεωρούσα 3%.
Δικαιώθηκα ως προς το σκέλος "λεφτά υπάρχουν", ενώ οι "αγανακτισμένοι" του πχόρουμ της εποχής μου επετίθοντο εν χορώ με εκφράσεις όπως "το λεφτά υπάρχουν πέθανε" και "δεν περνάνε πιά αυτά στο λαό".
Ούτε οι ίδιοι όμως οι αγανακτισμένοι ήταν σε θέση να προβλέψουν το φαινόμενο Αλέξις που μας προέκυψε λίγο αργότερα. Μετά μου έλεγαν "αλλάζουμε την Ευρώπη" και τέτοια -όχι φυσικά "λεφτά υπάρχουν"- αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ήξεραν τίποτα.
Επειδή λοιπόν το "λεφτά υπάρχουν" είναι διαχρονική αξία, ποιό θα είναι το επόμενο ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα είναι το νέο κόμμα "λεφτά υπάρχουν" ;
- wooded glade
Ποιό θα είναι το νέο κόμμα "λεφτά υπάρχουν" ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ποιό θα είναι το νέο κόμμα "λεφτά υπάρχουν" ;
Το επόμενο κόμμα θα είναι συνδυασμός του υπάρχουν λεφτά, υπάρχει και ο πάτος της θάλασσας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Είναι το πολιτικό κόμμα το οποίο θα δώσει ΣΕ ΕΜΈΝΑ και στους ομοίους μου χρήματα είτε με αυξήσεις σε συντάξεις στην δικη μου συντεχνία η θα με ευνοήσει με άλλο τρόπο οικονομικάwooded glade έγραψε: 29 Ιαν 2020, 21:35 Στις αρχές του 2012, εποχή παλαιού πχόρουμ, είχα κάνει την πρόβλεψη ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα "λεφτά υπάρχουν".
Μιλάμε εποχή προ πακιστανικής συγκεντρώσεως.
Περί Σύριζα δεν είχα ιδέα. Ίσως ώφειλα να έχω, αλλά δεν είχα ιδέα - τους θεωρούσα 3%.
Δικαιώθηκα ως προς το σκέλος "λεφτά υπάρχουν", ενώ οι "αγανακτισμένοι" του πχόρουμ της εποχής μου επετίθοντο εν χορώ με εκφράσεις όπως "το λεφτά υπάρχουν πέθανε" και "δεν περνάνε πιά αυτά στο λαό".
Ούτε οι ίδιοι όμως οι αγανακτισμένοι ήταν σε θέση να προβλέψουν το φαινόμενο Αλέξις που μας προέκυψε λίγο αργότερα. Μετά μου έλεγαν "αλλάζουμε την Ευρώπη" και τέτοια -όχι φυσικά "λεφτά υπάρχουν"- αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ήξεραν τίποτα.
Επειδή λοιπόν το "λεφτά υπάρχουν" είναι διαχρονική αξία, ποιό θα είναι το επόμενο ;
Λεφτά υπάρχουν αλλά ..όχι για όλους ..
Μετά την ήττα του Ιερού Αντί Μνημονικού Αγώνα είχα γράψει στο Παλαιό Φορουμ τον Ιούλιο του 2015 τα εξής
Ο Σώζων Εαυτόν Σωθείτω
Αμα δεν μπορείς να γλυτώσεις έναν βιασμό ..κάτσε και απόλαυσε τον ..
Ο Σώζων Εαυτόν Σωθείτω
Αμα δεν μπορείς να γλυτώσεις έναν βιασμό ..κάτσε και απόλαυσε τον ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-
- 116 Απαντήσεις