!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είσαστε έτοιμοι;
Είσαστε έτοιμοι;
Αυτά είναι ίσως τα σπουδαιότερα που έχετε ακούσει ποτέ.
Ποιος θέλει να ζήσει για πάντα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Είσαστε έτοιμοι;
Τα χει πει ο σατανικος πριν απο αυτον
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ένας βιολογικά αθάνατος άνθρωπος θα ζει κατά μέσο όρο 9000 χρόνια από τα οποία θα θυμάται μόνο τα τελευταία 200. Όχι, ευχαριστώ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αν δεν κόβουμε κεφάλια να πέφτουν κεραυνοί, δεν έχει νόημα η αθανασία. 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
μέχρι τότε ναι η vr εμπειρία θα έχει βελτιωθεί αρκετά πιστεύω, σε 5-10 χρόνια.enterprise-psi έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:03 Αν δεν κόβουμε κεφάλια να πέφτουν κεραυνοί, δεν έχει νόημα η αθανασία.![]()
.
.
για το φαστινγκ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Von Mackensen
Ετσι.Στο τελος να μπορει να μεινει μονο ενας.enterprise-psi έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:03 Αν δεν κόβουμε κεφάλια να πέφτουν κεραυνοί, δεν έχει νόημα η αθανασία.![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ δεν θέλω να ζήσω για πάντα. Θέλω να είμαι νέος για πάντα.
δες το οπτικοακουστικό αδελφέ μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:06 Εγώ δεν θέλω να ζήσω για πάντα. Θέλω να είμαι νέος για πάντα.
Spoiler
γιου κεντ χαβ δη ουάν γουηθάουτ δη άδερ ένηγουέηζ
.
.
- Highlander
Για να ζήσεις για πάντα θα πρέπει να μην γερνάς, δηλαδή να είσαι νέος για πάντα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:06 Εγώ δεν θέλω να ζήσω για πάντα. Θέλω να είμαι νέος για πάντα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο σορος δεν προλαβαίνει. 
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μπορώ να δω τίποτα από δω. Ταξιδεύω μέσα στη μαύρη νύχτα κοντά στο βελιγράδι. Φυσικά θα ήθελα να ζήσω για πάντα. Όταν ακούω για νέους ανθρώπους που αυτοκτονούν χωρίς λόγο κουνάω το κεφάλι και σκέφτομαι να είχα όλα τα χρόνια που χάσανε. Με την προυπόθεση όμως να έμενα για πάντα νέος. Αν αυτό λέει το βίντεο φέρε το χάπι συς και φύγαμε. Ή μείναμε. Ανάλογα πως το βλέπεις.sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:08δες το οπτικοακουστικό αδελφέ μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:06 Εγώ δεν θέλω να ζήσω για πάντα. Θέλω να είμαι νέος για πάντα.Spoiler
γιου κεντ χαβ δη ουάν γουηθάουτ δη άδερ ένηγουέηζ