!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετακομιση
-
fagano3
Μετακομιση
Εχω μετακομισει τοσες φορες, δεν με νοιαζει η αλλαγη μερους και χωρας,αντιθετα την επιθυμω , αλλα πραγματικα σιχαινομαι την διαδικασια της μετακομισης.
Αυτη η φορα ειναι η χεροτερη γιατι ειναι απο ξενη χωρα σε αλλη ξενη χωρα.
Ευτυχως πουλησα το αμαξι και κανονισα να δωσω τα επιπλα και τα ηλεκτρικα σε μια οικογενεια Συριων και μου φυγε επιτελους το αγχος.
Λες μετακομιζω, αλλα δεν ειναι τοσο απλο.Εχεις να κανεις χιλια πραγματα.
Απο το να κλεισεις συμβολαια και να ξεδηλωθεις απο τον δημο μεχρι να κανονισεις που και πως θα ξεφορτωθεις τα πραγματα που δεν θελεις, να πακεταρεις αυτα που θελεις , να καθαρισεις το σπιτι στηνεντελεια...
Ξανα αδειο σπιτι δεν νοικιαζω μεχρι να παντρευτω.Μονο επιπλωμενο.
Αυτη η φορα ειναι η χεροτερη γιατι ειναι απο ξενη χωρα σε αλλη ξενη χωρα.
Ευτυχως πουλησα το αμαξι και κανονισα να δωσω τα επιπλα και τα ηλεκτρικα σε μια οικογενεια Συριων και μου φυγε επιτελους το αγχος.
Λες μετακομιζω, αλλα δεν ειναι τοσο απλο.Εχεις να κανεις χιλια πραγματα.
Απο το να κλεισεις συμβολαια και να ξεδηλωθεις απο τον δημο μεχρι να κανονισεις που και πως θα ξεφορτωθεις τα πραγματα που δεν θελεις, να πακεταρεις αυτα που θελεις , να καθαρισεις το σπιτι στηνεντελεια...
Ξανα αδειο σπιτι δεν νοικιαζω μεχρι να παντρευτω.Μονο επιπλωμενο.
Re: Μετακομιση
Σιχαίνομαι τις μετακομίσεις
αχ, τώρα που λες για επιπλωμενο....
οταν εψαχνα κι εγώ, βρισκω εναν αρχιτεκτονα που νοικιαζε επιπλωμενα διαμερισματα με τα παντα μεσα, δλδ και σεντόνια μαξιλαροθηκες κτλ.
βολευε παρα πολύ ανθρώπους που ερχονται με μια βαλίτσα στο χερι και οχι καποιον σαν εμενα με ολοκληρο νοικοκυριο
τεσπα, το διαμερισμα ηταν ΤΟΣΟ κουκλί που το ερωτευτηκα αμεσως . Οι ενοικοι ολοι ενας προς εναν ( ανθρωπος χωρις phd δεν υπήρχε δλδ) και τύποι που γουσταραν το κεντρο για τις ανεσεις και τη βαβούρα του.
Αχ...το εχασα απο εναν γιαπωνεζο που ηταν πιο αποφασισμενος ( ή πιο απελπισμενος γτ ειχε μονο τη βαλίτσα του )
οταν εψαχνα κι εγώ, βρισκω εναν αρχιτεκτονα που νοικιαζε επιπλωμενα διαμερισματα με τα παντα μεσα, δλδ και σεντόνια μαξιλαροθηκες κτλ.
βολευε παρα πολύ ανθρώπους που ερχονται με μια βαλίτσα στο χερι και οχι καποιον σαν εμενα με ολοκληρο νοικοκυριο
τεσπα, το διαμερισμα ηταν ΤΟΣΟ κουκλί που το ερωτευτηκα αμεσως . Οι ενοικοι ολοι ενας προς εναν ( ανθρωπος χωρις phd δεν υπήρχε δλδ) και τύποι που γουσταραν το κεντρο για τις ανεσεις και τη βαβούρα του.
Αχ...το εχασα απο εναν γιαπωνεζο που ηταν πιο αποφασισμενος ( ή πιο απελπισμενος γτ ειχε μονο τη βαλίτσα του )
~~¥~~
-
fagano3
Στις γυναικες πρεπει να ειναι ακομα πιο δυσκολο.Εγω που ειμαι γεννημενος για φανταρος εκστρατειας και το σπιτι μου ειναι σπαρτιατικο μαζεψα οκτω κουτες μεγαλες με απαραιτητα που δεν μπορουσα να πεταξω και αυτα μονο βιβλια και ρουχα.
Εσεις θα πρεπει να μαζεψετε εκατομμυρια μικροπραγματα.Και αντε μετα ξαναδιακοσμηση,νεες αγορες κλπ κλπ.
Εσεις θα πρεπει να μαζεψετε εκατομμυρια μικροπραγματα.Και αντε μετα ξαναδιακοσμηση,νεες αγορες κλπ κλπ.
Αγαπώ τις μετακομίσεις 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
νόμοςfagano3 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:12 Ξανα αδειο σπιτι δεν νοικιαζω μεχρι να παντρευτω.Μονο επιπλωμενο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αμα θες να καταρατεις καποιον αυτο να του ευχηθεις να μετακομιζει.
- Cecily Anne
Σε έχω.fagano3 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:19 Στις γυναικες πρεπει να ειναι ακομα πιο δυσκολο.Εγω που ειμαι γεννημενος για φανταρος εκστρατειας και το σπιτι μου ειναι σπαρτιατικο μαζεψα οκτω κουτες μεγαλες με απαραιτητα που δεν μπορουσα να πεταξω και αυτα μονο βιβλια και ρουχα.
Από Ελλάδα τοποθεσία Α σε Ελλάδα τοποθεσία Β. Από τοποθεσία Β σε τοποθεσία Β' εντός ίδιας περιοχής.
Από Ελλάδα τοποθεσία Β' σε εξωτερικό χώρα Α, από Χωρα Α και τοποθεσία Α σε τοποθεσία Α' και από χώρα Α τοποθεσία Α' σε χώρα Β.
Από χώρα Β σε Ελλάδα τοποθεσία Γ.
Από τοποθεσία Γ σε τοποθεσία Γ' στην ίδια περιοχή.
Από τοποθεσία Γ' σε τοποθεσία Δ σε άλλη περιοχή.
Από τοποθεσία Δ σε τοποθεσία Δ' στην ίδια περιοχή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
fagano3
Μα και στα λεφτα το ιδιο ειναι αμα μετακομιζεις καθε 3 χρονια.Συν τι επιπλα να παρεις αμα ξερεις οτι θα φυγεις;Δευτερης κατηγοριας ικεα που ειναι πλεον και ακριβα.Συν την ταλαιπωρια την απιστευτη καθε φορα.
Αμα παντρευτω θα της δωσω μια επιταγη και θα της πω πανε αγορασε εμενα μην με ανακατευεις.Και ροζ να ειναι το σπιτι το ιδιο μου κανει.Δεν θυμαμαι σε κανενα σπιτι τι χρωμα ειχαν οι τοιχοι.
απο ολα τα σπίτια μου, το τελευταίο ειχε ενα χρωμα φυστικί στην κουζίνα
(απαισιο...δεν μου αρέσει καθόλου το φυστικί )
εκεινο το ΚΟΥΚΛΙ ειχε τουβλο στην κουζίνα και το πίσω μπαλκονακι στο μαστερ μπεντρουμ αναγλυφη πετρα .. αχ.. καθε μερα περνάω και το χαιρεταω και αναρωτιέμαι γτ δεν ζω εγώ εκει μεσα ...
(απαισιο...δεν μου αρέσει καθόλου το φυστικί )
εκεινο το ΚΟΥΚΛΙ ειχε τουβλο στην κουζίνα και το πίσω μπαλκονακι στο μαστερ μπεντρουμ αναγλυφη πετρα .. αχ.. καθε μερα περνάω και το χαιρεταω και αναρωτιέμαι γτ δεν ζω εγώ εκει μεσα ...
~~¥~~
8 κουτες ηταν τα ρούχα μου...fagano3 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:19 Στις γυναικες πρεπει να ειναι ακομα πιο δυσκολο.Εγω που ειμαι γεννημενος για φανταρος εκστρατειας και το σπιτι μου ειναι σπαρτιατικο μαζεψα οκτω κουτες μεγαλες με απαραιτητα που δεν μπορουσα να πεταξω και αυτα μονο βιβλια και ρουχα.
αφησα τη μια στα πρώτα σκουπίδια και σε 10 λεπτά ειχε εξαφανιστεί.
αφησα και αλλη μια μετά απο κανα μηνα που βρηκα χρόνο να κανω εκκαθαριση στην ντουλαπα και αυτη ειχε την ίδια τυχη.
με τις υπολοιπες 6 νιωθω "γυμνή" και οτι δεν εχω τι να φορέσω
τρατζικ, δεν το συζητώ.
~~¥~~
Τα πράγματα του άντρα μου ,του παιδιού, τα δικά μου, του σπιτιού....μιλάμε για εφιάλτη και να φανταστείς μικροπράγματα διακόσμισης δεν έχω, τσιντζιλα μίντζιλα τα σιχαίνομαι, και πάλι μιλάμε για πολύ πράγμα. Μόνο για τα βιβλία θέλω δέκα μεγάλες κούτεςfagano3 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:19 Στις γυναικες πρεπει να ειναι ακομα πιο δυσκολο.Εγω που ειμαι γεννημενος για φανταρος εκστρατειας και το σπιτι μου ειναι σπαρτιατικο μαζεψα οκτω κουτες μεγαλες με απαραιτητα που δεν μπορουσα να πεταξω και αυτα μονο βιβλια και ρουχα.
- Otto Weininger
Tρεις μετακομίσεις έχω κάνει όλες κι όλες. Στην ίδια πόλη. Όλα τα σπίτια ήταν επιπλωμένα. Το τελευταίο μάλιστα τόσο, που κάτι μικροέπιπλα που είχα πάρει για το σπίτι Β ( ένα γραφείο, μια καρέκλα γραφείου και 2 επιπλάκια τηλεόρασης) τα άφησα στο σπίτι Β και είπα στην σπιτονοικοκυρά να τα κρατήσει αν τα θέλει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
fagano3
Βιβλια μονο δουλειας και λεξικα,γραμματικες.Λογοτεχνικα δυστυχως πεταμα.Ίφιδα έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:46Τα πράγματα του άντρα μου ,του παιδιού, τα δικά μου, του σπιτιού....μιλάμε για εφιάλτη και να φανταστείς μικροπράγματα διακόσμισης δεν έχω, τσιντζιλα μίντζιλα τα σιχαίνομαι, και πάλι μιλάμε για πολύ πράγμα. Μόνο για τα βιβλία θέλω δέκα μεγάλες κούτεςfagano3 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:19 Στις γυναικες πρεπει να ειναι ακομα πιο δυσκολο.Εγω που ειμαι γεννημενος για φανταρος εκστρατειας και το σπιτι μου ειναι σπαρτιατικο μαζεψα οκτω κουτες μεγαλες με απαραιτητα που δεν μπορουσα να πεταξω και αυτα μονο βιβλια και ρουχα.
Και μονο αυτα ειναι 2,5 κουτες , συν 1,5 τα παπλωματα, συν 1 σεντονια , πετσετες.Ποσα σεντονια μου χει φερει η μανα μου.Ουτε η μανσιον με κουνελακια να χα και παιρνει και τηλεφωνο να σιγουρευτει οτι θα τα παρω μαζι λες και ειναι οικογενειακα κειμηλια.
ωπα, μισόΊφιδα έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:46Τα πράγματα του άντρα μου ,του παιδιού, τα δικά μου, του σπιτιού....μιλάμε για εφιάλτη και να φανταστείς μικροπράγματα διακόσμισης δεν έχω, τσιντζιλα μίντζιλα τα σιχαίνομαι, και πάλι μιλάμε για πολύ πράγμα. Μόνο για τα βιβλία θέλω δέκα μεγάλες κούτεςfagano3 έγραψε: 22 Μάιος 2018, 22:19 Στις γυναικες πρεπει να ειναι ακομα πιο δυσκολο.Εγω που ειμαι γεννημενος για φανταρος εκστρατειας και το σπιτι μου ειναι σπαρτιατικο μαζεψα οκτω κουτες μεγαλες με απαραιτητα που δεν μπορουσα να πεταξω και αυτα μονο βιβλια και ρουχα.
η μετακόμιση με βιβλια εγινε πολλά χρο΄νια πριν κι πια βρισκονται πατρικό. κουτες 2 όλες κι όλες εχω κρατησει μόνο με βιβλία μετά το πτυχίο
πολλά διακοσμιτικά ουτε εγώ ειχα αλλά το τι σαβουρα βρήκα που δεν ηξερα οτι υπήρχε ηταν το πιο κουφό απο όλα. μισό ακόμα νοικοκυριό.
δεν μου εφταιξε οτι κουβαλάω πραγματα για το σπιτι...μου έφταιξε οτι δεν ειχα πετάξει τίποτα αρκετό καιρό τώρα.
εντιτ: καπου εχω στο κινητο φωτό απο τις βιβλιθηκες στο πατρικό μου .. Αγια η μάνα που επεμενε να τα κουβαλήσω πριν πιασω δουλειά
~~¥~~