!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλωσηρθες Μαυρη Αναπτυξη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo

Καλωσηρθες Μαυρη Αναπτυξη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

http://newpost.gr/ellada/5de4a3a860c8af ... stynomikon
Καπου εδω τελειωνει το παραμυθι του νομου και ταξης της ΝΔ.Ουσιαστικα ηταν απλα ενα ιδεολογημα για τα Εξαρχεια και για το ασυλο.Στο Ιλιον δημιουργειται ενα γκετο ενα αβατο της μαφιας για την μαυρη αναπτυξη με την κυβερνηση να σφυριζει αδιαφορη για το ολο θεμα.
Δεν με ενδιαφερει που ειναι Ρομα ουτε ειμαι οπαδος της ηλιθιας ακροδεξιας αντιληψης οτι η καταστολη θεραπευει πασα νοσο και μαλακια.Φυσικα δεν θα ασπαστω και αναρχοχαρουμενες αντιληψεις περι μηδενικης καταστολης.Για να λυθει το θεμα χρειαζεται μια βαθια και επιπονη κοινωνικη πολιτικη που ο καπιταλισμος δεν μπορει να την δωσει ελεου σαπιλας του.Αφηνει πλεον ολα αυτα τα γκεττο να εξελισονται σαν εκτονωση της κοινωνικης σαπιλας που παραγει ο ιδιος. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”